medyk,77 05.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam, Chciałbym rozpocząć procedurę przyznania pozwolenia na budowę itp., ale nie wiem czy czekać na nowe prawo budowlane. Podobno wszystkie formalności będą znacznie uproszczone. Jeśli ktoś z Was ma jakieś sugestie lub informacje na ten temat bardzo proszę o podzielenie się nimi. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Nie widze sprzeczności. Można teraz wystapić o pozwolenie na budowe, a jak w tzw. miedzyczasie nowe przepisy będa "lepsze" - "wycofać procedure" i zacząc na nowo. Szkoda czasu, bo "pełnej rewolucji" raczej nie bedzie, a i na "nowe" przyjdzie pewnie poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wydaje mi się ,że na na nowe prawo poczekamy , bo nasi wybrańcy mają inne sprawy na głowie. Może będzie to połowa roku , a może od nowego 2009 - cóż zobaczymy . Ja nie czekałem wziąłem się i wystąpiłem po pozwolenie - szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 17.02.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Słyszałem ,że maja sie tym zając w Sejmie po wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts