majmir 05.01.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 dzien dobry!jestem nowym urzytkownikiem tego forum i zwracam sie z prosba czy Ktos mi pomoze lub doradzi co zrobic!w czasie przeprowadzki maszyny mi upadla i od tego czasu nie wiaze mi nitki.jest to starsza maszyna ale do domowych potrzeb wystarcza.wiem ze problem lezy przy regulacji czulenka juz probowalem jednak efekt jest mierny raz zlapie 10razy nie i tnie nitke!moze jakas strona gdzie jest budowa i regulacja maszyn do szycia?ja jestem mechanikiem ale maszyn budowlanych,Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/maszyna-do-szycia-jaka,t92706.htm i popytaj agamona. Zajmuje się on zawodowo maszynami do szycia od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts