Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKAŻCIE SWOJE PŁYTKI W SALONACH

kasja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chopinetka, właśnie starałam się ukryć owe więcej, jako że mieszkamy jeszcze trochę w surowiźnie i praktycznie bez mebli :lol: Do tego okna niepomyte, czekam aż dom wyschnie :lol: Generalnie zamysł jest taki, że ma to być dom wiejsko-włoski, dosyć surowy, ceglasto - kamienny. Cegły klinkierowej udało mi się trochę umieścić (zrobię więcej zdjęć), a z kamienia ulepimy kominek i pewnie jakieś fragmenty ścian. Jak już to będzie to nie omieszkam wstawić zdjęć.

Z podłogi jestem zadowolona, chyba spełnia moje wymagania, śladów pazurów nie ma, psy się nie ślizgają, łatwo się myje, a jak nie zdążę zmyć to mietłą przelecę i też jest ok.

agakz postaram się jutro zrobić płytki kuchenne na sucho i wstawić :)

yacol, ze względu na psy zrezygnowaliśmy z ogrzewania podłogowego, za głośno dyszą :lol: Nawet przy braku takiego ogrzewania kładą się raczej przy drzwiach balkonowych, tylko najstarsza sunia nie pogardzi miejscem przy kaloryferze.

OK 25% skuteczności w obstawianiu :wink:

Mała próba była - tylko 4 psy :wink: I nie znam rasy - zawsze miałam wyżełki, te to by w 100% leżały na ogrzewanym :lol:

OK, wyżełki mają duuużo mniej sierści niz leony, to pewnie dlatego wolą ogrzewane miejsca :p

maslak jak tylko wrócę do domu to postaram się odnaleźć fakturę, tam na pewno jest opisane co to za płytki, bo ja nie mam pamięci do takich rzeczy.

Z tego co pamiętam to z tych płytek były chyba 4 rodzaje kolorystyczne.

chopinetka, mam już w aparacie trochę klinkieru, wieczorkiem wrzucę :D

ja mam łyżwa szortkowłosego - strasznie kłaczy :( Choć pewnie nie tak jak te wielkie pierzaste stwory... Ja jeszcze nie mam podłogówki więc podstawia tyłek jak najbliżej kozy :wink:

czekam na te obiecane fotki od Leo...

A koza Ci kłaczy? :lol: :lol: :lol:

Proszę obiecane fotki i to ta druga lepiej odzwierciedla rzeczywistość:

http://img.photobucket.com/albums/v420/Anel/ZmianarozmiaruDSC03458.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v420/Anel/ZmianarozmiaruDSC03459.jpg

Chopinetka, dla Ciebie kawałeczek reszty:

http://img.photobucket.com/albums/v420/Anel/ZmianarozmiaruDSC03464.jpg

OK, dzięki, też mi się podobają :p

AmberWind Kochana, a ja Cię od razu po nicku poznałam!!!

I któż to mi zdjęcie z awatarka takie pikne zrobił, hę? :wink: Z dziołchy taką laskę zrobić to tylko nieprzeciętny fotograf potrafi, co? A otóż oświadczam, że owo zdjęcie zrobiła kilka lat temu właśnie AmberWind!!! To artystyczna dusza, więc chcę zobaczyć artystyczny dom!!!

Gdzie mogę Twój dom zobaczyć, wklejałaś tu jakieś zdjęcia? (wiem, wiem, miałam osobiście obejrzeć, ale jakoś cały czas mi nie po drodze).

U nas jak widać surówka trochę i brudne okna, ale będzie lepiej :lol:

chopinetka, jak tylko coś się zmieni, chociażby te ściany pomalujemy, to od razu melduję się ze zdjęciami!

I któż to mi zdjęcie z awatarka takie pikne zrobił

Oj Slonko, przy takiej niespotykanej urodzie, to juz fotograf nie jest potrzebny :D Demi Moore w czasach najlepszej swietnosci musi sie schowac 8) :D

BTW domu, to zapraszam i zapraszam 8) Tylko sie pospiesz, bo ... bo bede sie budowac na nowo :lol:

A co do Twojego domu, to ten kawalek ktory tutaj widze jest dokladnie taki jak mi wtedy opisywalas ... Kawalek poludniowego slonca w kaprysnej pogodowo Polsce. Bardzo Ci tego zazdroszcze :D

I jeszcze jedno. To juz masz 4 leosie? Jesli tak to szczerze gratuluje.

:D :D :D A jedzonko przywozicie ciezarowka? 8)

ja mam łyżwa szortkowłosego - strasznie kłaczy :( Choć pewnie nie tak jak te wielkie pierzaste stwory... Ja jeszcze nie mam podłogówki więc podstawia tyłek jak najbliżej kozy :wink:

czekam na te obiecane fotki od Leo...

A koza Ci kłaczy? :lol: :lol: :lol:

koza nie kłaczy i jest bardzo potulna:

http://images33.fotosik.pl/17/1921389868f30a14m.jpg

za to ten stworek kudłaty owszem....

http://images31.fotosik.pl/18/17eed60fd8c9144bm.jpg

LeoAureus - wnętrza z płytkami super

mam prośbę napisz coś więcej o płytkach z ostatniego zdjęcia

co to za seria itp. będę bardzo wdzięczny

Ooo i ja też proszę co ta za seria i ile kosztowały?Pliss,prześliczne :)

podpisuję się pod tym :wink:

No kurcze, szukałam faktury i jest to jedyna, której mi brakuje! :o Nie jestem w stanie powiedzieć jak się płytki nazywają :-?

Za to cenę pamiętam, 125 zł/m2.

W sklepie Yety łatwo będzie je zlokalizować, nie ma tam dużo drewnopodobnych płytek, większość jest kamiennopodobna :)

Oj Slonko, przy takiej niespotykanej urodzie, to juz fotograf nie jest potrzebny :D Demi Moore w czasach najlepszej swietnosci musi sie schowac 8) :D
Ta kobieta zawsze coś miłego każdemu powie, mogę tylko pozazdrościć charakteru :D

BTW domu, to zapraszam i zapraszam 8) Tylko sie pospiesz, bo ... bo bede sie budowac na nowo :lol:

Żartujesz??? :o

A co do Twojego domu, to ten kawalek ktory tutaj widze jest dokladnie taki jak mi wtedy opisywalas ... Kawalek poludniowego slonca w kaprysnej pogodowo Polsce. Bardzo Ci tego zazdroszcze :D

Jestem przekonana, że Twój domek jest o niebo piękniejszy i cieplejszy od mojej surowizny.

I jeszcze jedno. To juz masz 4 leosie? Jesli tak to szczerze gratuluje.

:D :D :D A jedzonko przywozicie ciezarowka? 8)

Ano, mam cztery :D Ale stałam się twarda i nie pozwalam im spać w łóżku :lol: :lol: Ciekawe kiedy zmięknę :roll: