MagdaMarek 05.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Heh ... No tak , czeka nas przeprowadzka z "przepięknego" wieżowca na warszawskich Jelonkach , do domu ...heh to wszystko dzięki żonie ...to ona dała mi mocnego "kopa" do inwestycji ... w Michałowie Grabinie Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 06.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam Cię na forum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witam a kiedy ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMarek 06.01.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Heh patrząc optymistycznie w połowie tego roku ... ale , wiadoma sprawa 10000 różnych problemów i problemików ale przynajmniej człowiek się nie nudzi nowe doświadczenia , nowi ludzie ... Niby zima , a coś się tam ciągle u nas buduje Ale , ale .. patrząc na fachowców , przesunięcia terminów ...to jak się za rok wprowadzimy to tez się będziemy cieszyć Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 pewnie, jak nie musicie - to po co się spieszyć? co nagle to po diable... ja, niestety, chciałam szybko, a skutki były opłakane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMarek 06.01.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 pewnie, jak nie musicie - to po co się spieszyć? co nagle to po diable... ja, niestety, chciałam szybko, a skutki były opłakane... Hymm , ale chyba da radę powoli coś popoprawiać ? ehhh co do pośpiechu , wiadoma sprawa że chciałbym już , ale czasami lepiej nie robić nic na "wariackich papierach" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.01.2008 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Trzymam za Waszą budowę oba kciuki aby się udało jak najprędzej przeprowadzić na swoje...Ja też coś o tym wiem, bo my też uciekamy z Jelonek Północnych pod Pruszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.01.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witaj, życzę wytrwałości i szybkiej przeprowadzki Fajny awatarek, tylko trochę mi sie w głowie zakręciło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts