m.orzech 05.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam!Czy ktos z Was moze ma jakies doswiadczenia z umywalkami z ikei?Ktos z Was moze uzytkuje, jezeli tak, to czy polcecacie, czy odradzacie zakup umywalki w ikea? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30074400 PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 05.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 my też się do niej przymierzamy tylko do 80-tki, ale decyzja ostateczna jeszcze nie zapadła.Ale w sumie to nam się podoba i biel też odpowiada.Zastanawiam się tylko jak ją się montuje?Wisząca to ona chyba nie jest. Trzeba ją położyć na szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 06.01.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Z tego co sie orientuje, to stawia sie ja na szafke.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10063935Zastanawiam sie tylko jak sie zachowuje ta umywalka w trakcie uzytkowania. Masz moze upatrzona do kompletu muszle klozetowa?Ikea nie ma w swoim asortymencie muszli. Pozdr.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 07.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja bede miala te szafke (freden) i umywalke 80-tke, o ktorej piszesz. W sklepie, w ktorym kupuje cala ceramike, baterie, stelaze itd zwrocono mi uwage, ze na rynku wsrod producentow ceramiki sa dwa rodzaje bieli -chlodniejsza i cieplejsza. Ikea swoje produkty ma w cieplejszej tonacji. Tylko dwie firmy (z bardziej znanych) maja te chlodniejsze odcienie i oczywiscie nalezy ich unikac w zestawieniach z cieplejsyzm odcieniem umywalki. To cersanit i roca (z tego co pamietam - jeszcze potwierdze -> bede w ciagu pol miesiaca w tym sklepie, bo wlasnie maja mi dobrac jakis kiebelek (nie podwieszany), ktory bedzie stylowo pasowal do tego troche retro stylu narzuconego przez ikeowski mebel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 hmmm, ja chyba ignorant jestem, ale niby jak mogłoby się ją użytkować???? Odkręcasz wodę i myjesz się )) No, ale to żarty - atak serio, to według mnie umywalka bardzo fajna, wygląda na funkcjonalną (ale sama jej nie mam na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 08.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Użytkuję tą umywalkę jak i szafkę freden .Bardzo sobie chwalę bo szafka bardzo pojemna , schowałam w niej całą chemię z łazienki , wc , płyny, proszki + dwa duże koszyki w których mam kupę kosmetyków swoich i męża.Umywalka , duża, można w niej prac ręcznie, woda nie rozchlapuje sie na boki(ściany).Umywalka montowana jest na szafce. Szafka ma taką szerokosc jak pralka ładowana od przodu , więc stoją w jednej linii . Co do bieli to jest to cieplejsza biel , ładnie się komponuje ta umywalka z bielą brodzika firmy ravak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi.galia 08.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kupiłam taką umywalkę 80tkę i użytkowałam przez dwa lata. Jest bardzo wygodna - bardzo byłam z niej zadowolona. Do nowego domku najprawdopodobniej też ją kupię. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 08.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czyli podsumowując odcienie bieli to: ravak, koło, ikea - biel cieplejsza cersanit, roca - biel zimniejsza Jest to dla mnie ważne, bo zastanawialiśmy się z żoną, czy wanna ravaka będzie pasowała do koła. A możecie polecić jakiegoś ciekawego producenta wanien akrylowych, oprócz tych co wymieniłem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.01.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Do umywalki IKEA - takiej prostokątnej nie mam zarzutów - wygodna, głęboka, łatwo się myje. Natomiasti szafka podumywalkowa - taka ze szklanymi drzwiczkami z ramkami "metalopodobnymi" srebrnymi (ale niestety z papendekla) spuchła i wykrzywiła się po roku uzytkowania i wyglada fatalnie. Wiszące szafki wytrzymują, ale ta umywalkowa jest do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 09.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Do umywalki IKEA - takiej prostokątnej nie mam zarzutów - wygodna, głęboka, łatwo się myje. Natomiasti szafka podumywalkowa - taka ze szklanymi drzwiczkami z ramkami "metalopodobnymi" srebrnymi (ale niestety z papendekla) spuchła i wykrzywiła się po roku uzytkowania i wyglada fatalnie. Wiszące szafki wytrzymują, ale ta umywalkowa jest do wyrzucenia. Nie polecam wyrzucać W IKEA działa bardzo sprawnie serwis gwarancyjny. W naszej kuchni blat wymieniali 4 razy bo puchł tuz przy krawędzi. W końcu dali nam w zamian blat drewniany na czym zarobiłem nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.migotka. 11.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Odkopuję, bo interesują mnie opinie o podwójnej umywalce Braviken: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10135447/ Jak się sprawdza, jest wygodna? Czy komory nie są za płytkie? Nie chlapie się zbytnio? Da się w tej umywalce normalnie umyć głowę, czy jest za mało miejsca? Co z czyszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts