darekpt 05.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach to moge dać namiar na sklep internetowy ( wysyłka w ciągu 24h ) , najniższe ceny ( to nie jest mój sklep - pisze o tym bo po przeczytaniu tego Forum aż włos mi się jeży i nóż w kieszeni otwiera jak czytam ile kto zapłacił i za co ) właściciel jest z Cieszyna , ale wszystko wysyła przesyłkami kurieskimi ( do mnie czyli do Piotrkowa Tryb za przesyłke płaciłem 20zł a jak brałem więcej niż za 1000zł miałem gratis )sklep oferuje min.taśmy kalenicowe aluminiowetaśmy ołowianegrzebienie ( wróblówki )listwy wykończeniowe kominówuszczelki klinoweokapykoszei wiele innych jak ktoś chce chętnie dam namiar , sklep sprawdzony i profesionalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom.Pakość 06.01.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach to moge dać namiar na sklep internetowy ( wysyłka w ciągu 24h ) , najniższe ceny ( to nie jest mój sklep - pisze o tym bo po przeczytaniu tego Forum aż włos mi się jeży i nóż w kieszeni otwiera jak czytam ile kto zapłacił i za co ) właściciel jest z Cieszyna , ale wszystko wysyła przesyłkami kurieskimi ( do mnie czyli do Piotrkowa Tryb za przesyłke płaciłem 20zł a jak brałem więcej niż za 1000zł miałem gratis ) sklep oferuje min. taśmy kalenicowe aluminiowe taśmy ołowiane grzebienie ( wróblówki ) listwy wykończeniowe kominów uszczelki klinowe okapy kosze i wiele innych jak ktoś chce chętnie dam namiar , sklep sprawdzony i profesionalny Wysłałem info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 06.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam. Czy mogę prosić namiary na ten sklepik Pozdro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach tanich ? ale jakich , jakie firmy ? piszesz o niskiej cenie a nic o jakosci , za ponad polowe wyrobow tego typu na rynku nie dalbym ani centa , a dobre wyroby sa w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 07.01.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 wszystkim chętnym podaje nr w wiadomości prywatnej choćby dlatego że nie chce słuchać takich komentarzy jak powyżej Nie dość że się komuś pomoże i poda namiar na porządny sklep to jeszcze jakieś problemy , pisze "Tanich" a gość ma wszystko i dobre firmy i gorsze tylko w bardzo dobrych cenach , A Ty pewnie jesteś z tych co to same markowe rzeczy tylko kupują co nie? Zresztą po co komentujesz mój post i łapiesz mnie za słówka skoro i tak nic nie chcesz kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.01.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 nie mialem zlych zamiarow , pisze ogolnie o tym , co sie dzieje na rynku , jest zasypany towarem marnej jakosci jezeli ten sklep ma wszystkie firmy , a ceny konkurencyjne , to jest jak najbardziej godny polecenia skoro i tak nic nie chcesz kupić??? bo tacy jak ja pilnuja , zeby na dachu znalazly sie odpowiednie materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 07.01.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witm. jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach to moge dać namiar na sklep internetowy ( wysyłka w ciągu 24h ) To jest adres internetowy czy prywatny nr.magazyniera? Jak mogę zamówić towar którego nie widzę i porównać cenę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 07.01.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 To jest adres internetowy czy prywatny nr.magazyniera? Jak mogę zamówić towar którego nie widzę i porównać cenę. Pozdro. To jest numer szefa sklepu , a zamawiasz tak jak na allegro , zresztą widze że same problemy , nie dość że się poda namiar na tani sklep to jeszcze wybrzydzacie , nie chcecie to po co o to pytacie? Jedzcie sobie na najdroższy skład i sobie podotykajcie a potem kupcie za 2x drożej i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 08.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam; darekpt nie denerwuj się na allegro podana jest cena i zdjęcie oferowanego towaru,oglądam,porównuje cenę i decyduje się lub nie,a przez tele. można umówić się tylko a randkę Jeśli Cię uraziłem to sorki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 08.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witajcie forumowicze, darekpt! ja z troche innej beczki,to chyba u ciebie na któryms z forum czytałam, ze masz kominek z płaszczem wodnym, jezeli tak prosze, doradz cos, bo zgłupiec mozna z tymi opiniami, tyle za co i przeciw, a ja tez taki chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 08.01.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam; darekpt nie denerwuj się na allegro podana jest cena i zdjęcie oferowanego towaru,oglądam,porównuje cenę i decyduje się lub nie,a przez tele. można umówić się tylko a randkę Jeśli Cię uraziłem to sorki Pozdro. czy Ty wogóle mnie czytasz ze zrozumieniem? Więc Ci wytłumacze jak dziecku w przedszkolu: 1. Bierzesz telefon 2. Dzwonisz pod numer pod który Ci podałem 3. Mówisz co potrzebujesz i w jakiej cenie to dostajesz 4. Jeżeli w sklepie to będzie a cena będzie Ci odpowiadała to poproś o zdjecia na maila lub link do allegro - bo tam również się ogłaszają 5. Jeżeli Ci pasuje i już sobie obejrzałeś ( jeżeli chcesz dotknąć to jedź do nich do Cieszyna dadzą Ci podotykać ) to dzwonisz jeszcze raz i zamawiasz 6. Po 24-48h towar masz przywieziony przez kuriera 7. Płacisz za towar i go odbierasz Teraz rozumiesz? Czy jeszcze mam Ci coś wytłumaczyc? Ps. A najlepiej to zapomnij ten numer również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 08.01.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witajcie forumowicze, darekpt! ja z troche innej beczki,to chyba u ciebie na któryms z forum czytałam, ze masz kominek z płaszczem wodnym, jezeli tak prosze, doradz cos, bo zgłupiec mozna z tymi opiniami, tyle za co i przeciw, a ja tez taki chce. Nie mam , tylko chce mieć , a co mam Ci doradzić może Ci pomge , Jak chcesz to mam schemat jak podłączyć kominek z płaszczem wodnym do centralnego sprzężonego z kotłem kondensacyjnym i solarem a wszystko to działające z podłogówką i grzejnikami i oczywiscie ciepłą wodą użytkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 08.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 darekpt, dzieki za odzew, nie mam fachowej wiedzy, ale troche się jeszcze doszkole, taki kominek wydaje sie sensownym rozwiazaniem, mimo krytycznych uwag, ale zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy.Szczerze, to nawet nie przypuszczałam ze jest mozliwośc takiego podłaczenia, jasne, że chce ten schemat, jak się z Toba skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 08.01.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jasne że jest , daj maila wyśle Ci na maila Ja będe miał tak podłączone : Na dole podłogówka na górze grzejniki. To wszystko podłączone pod kocioł gazowy kondensacyjny który będzie sprzężony z kominkiem wodnym z płaszczem wodnym . A do tego wszystkiego solar na dachu z którego będe miał ciepłą wode użytkową. Ps. Ja też zauważyłem że na tym forum to tyle samo "za" co za "nie" Tak samo jak w innym wątku , na muratorze piszą żę nowa technologia i lepsza to pustaki poryzowane bo to ciepła cermaika i nowsze rozwiązanie a tam i tak się kłucą że pustak max jest lepszy , i gadaj z takimi - zaraz tu też jakiś mądry się zjawi i będzie swe mądrości ogłaszał wszem i wobec Myśle że krytyczne uwagi biorą się tu stąd że któryś tam założył sobie właśnie zwykły kominek bez płaszcza i za chiny się nie przyzna że ten z płaszczem jest lepszy no bo jak by to było chwali co innego niż ma? Ja na którymś wątku pochwaliłem POROTHERMA to ktoś mi napisał że co ja robie chwale POROTHERMA a sam budowałem z THERMOPHORU? Jak dla mnie to dziwne troche , chwale to co dobre i tyle na priva wysłałem Ci sklep z wkładem który ja kupuje - nie daje tu bo nie chce głupich komentarzy , wkład w dobrej cenie i o dobrych parametrach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 08.01.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Tez sie troche obawiam podejmowac niektóre watki,wszystkim nie dogodzisz tym bardziej ze zielona jeszcze jestem w temacie, ale o tym kominku myslałam od dawna. prosze o ten schemat, ulzyło mi ze nie bede musiała grzebac i szukac tego nie wiem gdzie tylko mam na tacy. Dzieki.l Ps.widziałam fotki Twojego domku. Extra!Tylko pozazdroscic bo ja jeszcze w powijakach. z gory dzieki za maila.pozdrawiam.Aha, darekpt, wszystko mi pasuje tylko czy to nie bedzie kolidowac, bo ja podłogowke chce tam gdzie beda płytki a na reszcie grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 08.01.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 poszło sprawdz maila i wiadomość prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts