Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Akcesoria na dach

darekpt

Recommended Posts

jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach to moge dać namiar na sklep internetowy ( wysyłka w ciągu 24h ) , najniższe ceny ( to nie jest mój sklep - pisze o tym bo po przeczytaniu tego Forum aż włos mi się jeży i nóż w kieszeni otwiera jak czytam ile kto zapłacił i za co ) właściciel jest z Cieszyna , ale wszystko wysyła przesyłkami kurieskimi ( do mnie czyli do Piotrkowa Tryb za przesyłke płaciłem 20zł a jak brałem więcej niż za 1000zł miałem gratis )

sklep oferuje min.

taśmy kalenicowe aluminiowe

taśmy ołowiane

grzebienie ( wróblówki )

listwy wykończeniowe kominów

uszczelki klinowe

okapy

kosze

i wiele innych

jak ktoś chce chętnie dam namiar , sklep sprawdzony i profesionalny

jeżeli ktoś szuka tanich akcesoriów na dach to moge dać namiar na sklep internetowy ( wysyłka w ciągu 24h ) , najniższe ceny ( to nie jest mój sklep - pisze o tym bo po przeczytaniu tego Forum aż włos mi się jeży i nóż w kieszeni otwiera jak czytam ile kto zapłacił i za co ) właściciel jest z Cieszyna , ale wszystko wysyła przesyłkami kurieskimi ( do mnie czyli do Piotrkowa Tryb za przesyłke płaciłem 20zł a jak brałem więcej niż za 1000zł miałem gratis )

sklep oferuje min.

taśmy kalenicowe aluminiowe

taśmy ołowiane

grzebienie ( wróblówki )

listwy wykończeniowe kominów

uszczelki klinowe

okapy

kosze

i wiele innych

jak ktoś chce chętnie dam namiar , sklep sprawdzony i profesionalny

Wysłałem info na priv.

wszystkim chętnym podaje nr w wiadomości prywatnej choćby dlatego że nie chce słuchać takich komentarzy jak powyżej

Nie dość że się komuś pomoże i poda namiar na porządny sklep to jeszcze jakieś problemy , pisze "Tanich" a gość ma wszystko i dobre firmy i gorsze tylko w bardzo dobrych cenach , A Ty pewnie jesteś z tych co to same markowe rzeczy tylko kupują co nie? Zresztą po co komentujesz mój post i łapiesz mnie za słówka skoro i tak nic nie chcesz kupić???

nie mialem zlych zamiarow ,

pisze ogolnie o tym , co sie dzieje na rynku ,

jest zasypany towarem marnej jakosci

jezeli ten sklep ma wszystkie firmy , a ceny konkurencyjne ,

to jest jak najbardziej godny polecenia

skoro i tak nic nie chcesz kupić???

bo tacy jak ja pilnuja ,

zeby na dachu znalazly sie odpowiednie materialy

To jest adres internetowy czy prywatny nr.magazyniera?

Jak mogę zamówić towar którego nie widzę i porównać cenę.

Pozdro.

To jest numer szefa sklepu , a zamawiasz tak jak na allegro , zresztą widze że same problemy , nie dość że się poda namiar na tani sklep to jeszcze wybrzydzacie , nie chcecie to po co o to pytacie? Jedzcie sobie na najdroższy skład i sobie podotykajcie a potem kupcie za 2x drożej i będzie spokój

Witam;

darekpt nie denerwuj się :wink: na allegro podana jest cena i zdjęcie oferowanego towaru,oglądam,porównuje cenę i decyduje się lub nie,a przez tele. można umówić się tylko a randkę :lol:

Jeśli Cię uraziłem to sorki :wink: :wink: :wink:

Pozdro.

czy Ty wogóle mnie czytasz ze zrozumieniem?

Więc Ci wytłumacze jak dziecku w przedszkolu:

1. Bierzesz telefon

2. Dzwonisz pod numer pod który Ci podałem

3. Mówisz co potrzebujesz i w jakiej cenie to dostajesz

4. Jeżeli w sklepie to będzie a cena będzie Ci odpowiadała to poproś o zdjecia na maila lub link do allegro - bo tam również się ogłaszają

5. Jeżeli Ci pasuje i już sobie obejrzałeś ( jeżeli chcesz dotknąć to jedź do nich do Cieszyna dadzą Ci podotykać ) to dzwonisz jeszcze raz i zamawiasz

6. Po 24-48h towar masz przywieziony przez kuriera

7. Płacisz za towar i go odbierasz

Teraz rozumiesz? Czy jeszcze mam Ci coś wytłumaczyc?

Ps. A najlepiej to zapomnij ten numer

również pozdrawiam ;)

Witajcie forumowicze, darekpt! ja z troche innej beczki,to chyba u ciebie na któryms z forum czytałam, ze masz kominek z płaszczem wodnym, jezeli tak prosze, doradz cos, bo zgłupiec mozna z tymi opiniami, tyle za co i przeciw, a ja tez taki chce.

Nie mam , tylko chce mieć , a co mam Ci doradzić może Ci pomge ,

Jak chcesz to mam schemat jak podłączyć kominek z płaszczem wodnym do centralnego sprzężonego z kotłem kondensacyjnym i solarem a wszystko to działające z podłogówką i grzejnikami i oczywiscie ciepłą wodą użytkową

darekpt, dzieki za odzew, nie mam fachowej wiedzy, ale troche się jeszcze doszkole, taki kominek wydaje sie sensownym rozwiazaniem, mimo krytycznych uwag, ale zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy.Szczerze, to nawet nie przypuszczałam ze jest mozliwośc takiego podłaczenia, jasne, że chce ten schemat, jak się z Toba skontaktować?

jasne że jest , daj maila wyśle Ci na maila

Ja będe miał tak podłączone :

Na dole podłogówka na górze grzejniki.

To wszystko podłączone pod kocioł gazowy kondensacyjny który będzie sprzężony z kominkiem wodnym z płaszczem wodnym .

A do tego wszystkiego solar na dachu z którego będe miał ciepłą wode użytkową.

Ps. Ja też zauważyłem że na tym forum to tyle samo "za" co za "nie"

Tak samo jak w innym wątku , na muratorze piszą żę nowa technologia i lepsza to pustaki poryzowane bo to ciepła cermaika i nowsze rozwiązanie a tam i tak się kłucą że pustak max jest lepszy , i gadaj z takimi - zaraz tu też jakiś mądry się zjawi i będzie swe mądrości ogłaszał wszem i wobec

Myśle że krytyczne uwagi biorą się tu stąd że któryś tam założył sobie właśnie zwykły kominek bez płaszcza i za chiny się nie przyzna że ten z płaszczem jest lepszy no bo jak by to było chwali co innego niż ma? Ja na którymś wątku pochwaliłem POROTHERMA to ktoś mi napisał że co ja robie chwale POROTHERMA a sam budowałem z THERMOPHORU? Jak dla mnie to dziwne troche , chwale to co dobre i tyle

na priva wysłałem Ci sklep z wkładem który ja kupuje - nie daje tu bo nie chce głupich komentarzy , wkład w dobrej cenie i o dobrych parametrach ;)

pozdrawiam

Tez sie troche obawiam podejmowac niektóre watki,wszystkim nie dogodzisz :wink: tym bardziej ze zielona jeszcze jestem w temacie, ale o tym kominku myslałam od dawna. prosze o ten schemat, ulzyło mi ze nie bede musiała grzebac i szukac tego nie wiem gdzie tylko mam na tacy. Dzieki.l

Ps.widziałam fotki Twojego domku. Extra!Tylko pozazdroscic bo ja jeszcze w powijakach. z gory dzieki za maila.pozdrawiam.Aha, darekpt, wszystko mi pasuje tylko czy to nie bedzie kolidowac, bo ja podłogowke chce tam gdzie beda płytki a na reszcie grzejniki?