izajt 05.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam! Prowadzę badanie ankietowe potrzebne do mojej rozprawy doktorskiej. W związku z tym proszę wszystkich o wypełnienie ankiety pod adresem: http://www.budownictwo.projekty.pl/ dotyczącej zapotrzebowania na różne formy budownictwa mieszkaniowego oraz określenia modelu „domu marzeń”.Badanie ma zasięg ogólnopolski. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc,Iza Jenczyk-Tołłoczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Pomóżmy Izie :) Będziemy mieli niebawem wsparcie doktora. Nie dajcie sie prosić - ja już wypełniłam ( i zrecenzowałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 05.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Doktor.....a ona wyleczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.01.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Doktor.....a ona wyleczy? To Ty leczysz.... popierając specjalistów od spraw niepotrzebnych... Wiem jak sie wstawia ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek81 13.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 DONE Chociaż to tylko jedna ankieta z wielu, to może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 13.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja właśnie wypełniam i mam następujące spostrzeżenie. Ankieta kierowana jest do ludzi, którzy w większości już się budują. Jednak już pytanie 4 nie przewiduje takiej opcji. Podczas gdy w pytaniu 10 już mamy opcję, że posiadamy działkę.Dodatkowo może więcej aniżeli 1 garderoba. Tak aby każdy pokój miał swoje oddzielne pomnieszczenie na ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts