oskar0259 10.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Rzeczywiście, tak odpowiedział na postawione przez Ciebie wprost pytanie. Ale geodeta chyba nie przystąpiłby do pracy w takiej sytuacji (a przystąpił). Mam nadzieję (WZ bez zapisu o podziale przedłużą sprawę), że Erol udzielił odpowiedzi z zaskoczenia. Chodziło mu zapewne o plan zagospodarowania działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 10.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Miałam taki przypadek w swojej działalności i urząd wydał w ciągu miesiąca postanowienie do decyzji o WZ, o zmianie numeru działki w związku z jej podziałem. Dalej to już sprawa była prosta i wszystkie dokumenty były na nowy numer działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 10.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że prościej będzie się dogadać z bankiem odnośnie uwolnienia hipoteki z wydzielonej części dzialki. Tym bardziej, że część kredytu mogła być przy tej okazji spłacona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 06.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 u nas jest sytuacja troszke inna ale pasujaca pod ten watek,mamy warunki zabudowy wydane na tesciowa tzn tesciowa moze wybudowac 2 domy,i tak tez bylo wydane pozwolenie,obecnie napisalismy wniosek o podzial pozwolenia tzn jeden dom buduje tesciowa drugi my,mamy dzialke na wspolwlasnosc, niestety w warunkach zabudowy niemamy okreslonego nic o podziale dzialki co jest błędem,co w takim wypadku możemy zrobić,chcemy teraz dzielić działkę bo niedostaniemy kredytu na wspołwłasnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 07.08.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 http://www.rnw.pl/userArticleDetails.html;jsessionid=8E7C6D5775D4111709223C12B59E5263?articleId=4167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 07.08.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 przeczytalam i niezabqardzoo rozumie,czyli w naszej sytuacji jezeli mamy pozwolenie na budowe i warunki zabudowy na 2 domy to mozemy to psokojnie dzielic czy nie zabardzo,slyszalam ze najlepiej wybudowac fundamenty i dopiero wtedy dzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 07.08.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Też bym tak zrobił (jak piszesz na końcu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts