Arol_62 10.02.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 macie jakies nowe dobre wiadomosci? bo zaczynam sie denerwowac, gdzie nie spojrze podwyzki i terminy ze hohoo, a za chwile bede musial kupic BK Przy wysokim kursie zlotowki oplaca sie BK sprowadzic np. z Niemiec.Hurtownik z Dolnego Slaska oferowal mi Ytong o 30 % taniej niz przedstawiciel Xella Polska. Polska stala sie krajem gdzie powoli przestaje sie cokolwiek kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 10.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Też słyszałem ,że ktoś ściągał materiał na budowę w zeszłym roku z Holandii i zaoszczędził 30 % ceny tego co w Polsce.Nasi producenci kombinują jak nas budujących wycykać , choć myślę ,że na zachodzie też będą próbowali taki manewr zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 12.02.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jak wejdzie do Polski siec handlowa Hornbach (materialy budowlane),jest ona w Austrii,Niemczech, to mam nadzieje ze wielu cwaniaczkow z branzy budowlanej bedzie musiala pakowac manatki.Chyba ze tez beda sprzedawac takie dziadostwo jak Praktiker albo Obi w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 18.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzisiaj dzwoniłem za stalą - cena niższa o 10 zł / tona Niby nic ale zawsze coś . Czyżby drgnęło w dół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts