Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do: Domek Iwy i Janka :) - Chatka Agatka GL-39

litex

Recommended Posts

• 2 weeks później...
Hej, hej witam i podziwiam, że wszystko robicie sami. Z drugiej strony to jest najlepsze rozwiazanie...brak przepraw z wykonawcami... :) My w Naszym domku cała wykończeniówkę tez powoli robimy sami ( czytaj zdolny mąż ) i jeden opłacany pracownik. Spokojnie, dokładnie i tak jak chcemy jest to zrobione....bez fuszerek. Co do powiedzonka ....powoli, powoli... byc może przczytałes to w moim dzienniku :D bo ja własnie tak uważam.... :D

• 1 month później...

Czesc my tez budujemy z Maxa i 15 cm styropianu :)

Bedzie dobrze.

Jak tak czytam Twoj dziennik to wszystko bedziemy robic podobnie :)

My tez planujemy blachodachowke (na tym forum nas za to by pewnie chcieli zlinczowac, madrale :wink: ), no i TEZ bedziemy zalewac strop nad piwnica lub nas parterem (jesli starczy pieniazkow a powinno starczyc) i tak to wszystko zostawimy na zime. Troche sie martwimy tym, ze nie przykryjemy budynku dachem na zime, ale Widze, ze Wy tez tak robiliscie i mam pytanie- jak zabezpieczyliscie budynek przed woda, sniegiem, wilgocia?

Nic sie nie stalo?

Pozdrowienia serdeczne :)

Litex, ale mnie zjeb.....ali w tym temacie o Maxie i styropnianie!!!! Napisali mi, ze mieszkam w slumsach :cry:

Niektorzy ludzie na tym forum uwazaja sie za wszystkowiedzacych i najmadrzejszych na swiecie, bo przeczytali jakis artykul czy dwa... A Ciebie podziwiam, bo robisz wszystko sam i nie przejmujesz sie glupim gadaniem.

Buzki i tak trzymac.