litex 06.01.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam,zapraszam na komentarze mojego dziennie budowy... http://forum.muratordom.pl/domek-iwy-i-janka-chatka-agatka-gl-39,t120428.htm Pozdrawiam.Wszelkie uwagi, pytanie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 21.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 WitamBede sledzic Wasz dzinnik poniewaz my bedzimy budowac domek podobny a mianowicie Maxime Wiekszy - to fakt ale z domow podobnych Studia Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Hej, hej witam i podziwiam, że wszystko robicie sami. Z drugiej strony to jest najlepsze rozwiazanie...brak przepraw z wykonawcami... My w Naszym domku cała wykończeniówkę tez powoli robimy sami ( czytaj zdolny mąż ) i jeden opłacany pracownik. Spokojnie, dokładnie i tak jak chcemy jest to zrobione....bez fuszerek. Co do powiedzonka ....powoli, powoli... byc może przczytałes to w moim dzienniku bo ja własnie tak uważam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 18.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam! ...chciałem powiedzieć... łał nie noooo... zawodowcy! jestem pod wrażeniem, że robicie to sami, nieźle Wam idzie.i ta kwota robi wrażenie (pozytywne) pozdrawiamy i dopingujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litex 19.03.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 dziękuje... takie osoby które wierzą są cudowne i podbudowują cholernie. Bo większość osób śmieje się i mówi że to nie możliwe... ich sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 19.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 no to jeszcze Was pocieszę i powiem, że mamy podobny zamiar tylko do tego potrzebny jest właśnie taki TEŚĆ co potrafi zrobic prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Czesc my tez budujemy z Maxa i 15 cm styropianu Bedzie dobrze. Jak tak czytam Twoj dziennik to wszystko bedziemy robic podobnie My tez planujemy blachodachowke (na tym forum nas za to by pewnie chcieli zlinczowac, madrale ), no i TEZ bedziemy zalewac strop nad piwnica lub nas parterem (jesli starczy pieniazkow a powinno starczyc) i tak to wszystko zostawimy na zime. Troche sie martwimy tym, ze nie przykryjemy budynku dachem na zime, ale Widze, ze Wy tez tak robiliscie i mam pytanie- jak zabezpieczyliscie budynek przed woda, sniegiem, wilgocia? Nic sie nie stalo? Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Litex, ale mnie zjeb.....ali w tym temacie o Maxie i styropnianie!!!! Napisali mi, ze mieszkam w slumsach Niektorzy ludzie na tym forum uwazaja sie za wszystkowiedzacych i najmadrzejszych na swiecie, bo przeczytali jakis artykul czy dwa... A Ciebie podziwiam, bo robisz wszystko sam i nie przejmujesz sie glupim gadaniem. Buzki i tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts