Ulaiarek 22.04.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Od kilku miesięcy śledzę wasze wpisy na temat przemyślanego i coraza bardziej jestem przekonana właśnie do tego projektu. Czy mogę prosić o kosztorys na priv? Z góry bardzo dziękuję. Poniżej adres:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 24.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wszystkim "Przemyslanym" i nie tylko, zycze Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AUSTER 27.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Jesteśmy w trakcie zakupu projektu m42 przemyślany.Dom będziemy budować w Częstochowie.Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu na adres: [email protected] Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama0274 27.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mam prośbe do tych którzy już pobudowali Przemyślanego,czy moge prosić o wymiary salonu,mam wrażenie ze może być za wąski,wiem ze ma 30m ale interesują mnie długości ścian.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1984 27.04.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich!Mam pytanie odnośnie ceny jaką płaciliście za wykonanie fundamentów, ścian zewnętrznych, podciągów i wieńców, bo jestem obecnie na etapie stawiania ścian zewnętrznych i fachowiec za same ściany zewnętrzne z podciągami i wieńcami zaśpiewał sobie 20tyś., czy to dużo? z jakimi kwotami Wy się spotkaliście?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel861 28.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja jestem ugadana z moją ekipą na 31.000 zł za cały stan surowy otwarty. Chłopaki robią: fundamenty z wszystkimi wyprowadzeniami kanalizacji, ściany, strop betonowy(mam poddasze użytkowe), kominy) Jestem z województwa śląskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenie83zdw 28.04.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam. Jesteśmy na etapie ścian zewnętrznych. Moja ekipa za wykonanie fundamentu, ścian wewnętrznych, zewnętrznych podciągów, wieńca, komina weźmie 23.000 zł W tej cenie mieściło się również wytyczenie fundamentów przez geodetę ,wykopanie koparką oraz rozłożenie kanalizacji )) Budujemy w okolicach Zduńskiej Woli woj. łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 28.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam, wymiary salonu z projektu to 622cm szerokosci i 453cm dlugosci plus kawalek holu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 28.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja za fundament ( z ociepleniem ) sciany zewnetrzne i dzialowe, kominy, wience i podciagi zaplace 38.000 tys. Za polozenie drzewa na dach 9.000 tys a za pokrycie dachu z rynnami i obrobkami ( na gotowo ) 16.000 tys. Cala robocizna za stan surowy otwarty to 63.000 tys. Buduje w Pabinicach woj. lodzkie, wiem ze to duzo, ale ekipe mam Super. Nie musze codziennie siedziec na budowie i patrzec im na rece. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama0274 28.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziekuje za wymiary salonu.Mieszkamy teraz na 60m w blokach i jakoś dajemy rade a fiksuje przy 30-sto metrowym salonie i myśle ze będzie za mały-)czekam tylko na wszystkie dokumenty i chcę już zacząć budowe,można zwariować od ciągłego zastanawiania sie nad szczegółami projektu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
englishmartin 01.05.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów czy ktoś buduje Przemyślany M42 w Łodzi lub okolicach. Jeżeli tak to proszę o kontakt na forum lub emailowo: [email protected] pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurekfur 02.05.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 (edytowane) Również witam wszystkich forumowiczów .Przymierzam się do projektu M42d , zamierzam budować w Łodzi .Czy jest ktoś na forum kto realizuje bądź będzie ten projekt .Pozdrawiam i prosze o kontakt Jurek-Łódź [email protected] Edytowane 3 Maja 2011 przez Jurekfur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama0274 03.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witampytano czy ktoś bedzie stawiał Przemyślanego w okolicach Łodzi,my bedziemy budować w Bełchatowie więc jeżeli to nie za daleko to jak dobrze pójdzie to we wrześniu chcemy zrobić stan zero i czekać do przyszłej wiosny na dalsze prace.Na dzień dzisiejszy to składamy o WZ i mam nadzieje ze do września wszystko zostanie załatwione.Jaceg80 stawia w pabianicach więc najlepiej skontaktować sie z nim,bedzie bliżej z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalia26 03.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam Projekt podstawowy przemyslanego wybralam z mezem juz bardzo dawno. Teraz czekamy tylko na pieczatki ze starostwa o pozwolenie na budowe Chcielibysmy sie dowiedziec ile sztuk suporexu potrzebujemy?? Chcielibysmy na dniach juz wlasnie to kupic a niestety nie mamy przy sobie zadnego projektu :/ Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka80 04.05.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów.Przymierzamy się z mężem do budowy Przemyślanego 42c, w związku z tym mam pytanie,czy ktoś wybudował, lub buduje ten wariant w Poznaniu lub okolicy?Pozdrawiam i proszę o kontakt na forum lub na e-maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedzior 05.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam, przez ostatnie miesiące obserwowałem jak powstają "Przemyślane". Teraz bym chciał się pochwalić postępem na mojej budowie. Fundament już prawie gotowy!!! My wzmocniliśmy go z względu na to że strop będzie z betonu, poddasze użytkowe i kąt nachylenia 30° Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 05.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witaj Kedzior, co masz na mysli mowiac ze wzmocniliscie fundament? Ja tez bede mial kat 30 stopni, ale strop drewniany. Wylalem tylko szersza lawe 60cm. Czy dokonales jakis zmian z wysokoscia muru, moze tez dokladasz jakis pustak na wysokosc? U mnie ekipa wchodzi w czerwcu murowac juz sie doczekac nie moge. Pozdrawiam i czekamy na wiecej zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 05.05.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kedzior! Witaj! Jest nas coraz więcej na tym etapie budowy.Nam zaczęli stawiać mury. A to Ty jesteś z okolic Słubic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
achil 05.05.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam, na wstępie kierujemy podziękowania do Postihal za przesłanie rzutów i kosztorysu ogólnego W związku z koniecznością wystąpienia o kredyt a budowę wymarzonego domku prosimy o przesłanie harmonogramu i dokładnego kosztorysu na potrzeby banku, będziemy baaaaaaaaaaaaaardzo wdzięczni. Nasz mail to: [email protected] Mamy pytanko do wszystkich sympatyków "przemyślanego" czy może ktos buduje go w woj. mazowieckim, dokładniej w okolicach Siedlec. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama0274 05.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 WitamJeśli to nie problem to proszę o przesłanie rzutu Przemyślanego wraz z wymiarami na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts