martka9 12.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 ładnie pomalowałaś te fundamenty , mam pytanko którą wersje ty budujesz? i czy zmieniałaś w projekcie wykonanie dachu? pozdrawiam Witam luki23! Ja buduję wersję podstawową. W warunkach zabudowy mam zachować 30 stopni wiec nie dyskutuję z urzędnikami;). Ale domki o tym nachyleniu dachu prezentują się również bardzo dobrze. A wy jaka wersję budujecie? Na jakim etapie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki23 13.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 my jesteśmy na etapie burzy mózgów który projekt wybrać tj. wersja 123,5 m.kw a tą 126m.kw przy czym skłonni jesteśmy ku temu większemu ze względu na plany powiększenia rodzinki . jednak że na wiosnę chcemy zacząć, a jeszcze pytanko odnośnie dachu, robicie gotową więźbę prefabrykowaną czy tak jak w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka9 13.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 my jesteśmy na etapie burzy mózgów który projekt wybrać tj. wersja 123,5 m.kw a tą 126m.kw przy czym skłonni jesteśmy ku temu większemu ze względu na plany powiększenia rodzinki . jednak że na wiosnę chcemy zacząć, a jeszcze pytanko odnośnie dachu, robicie gotową więźbę prefabrykowaną czy tak jak w projekcie ? Aaaa rodzinka się powiększy:D U nas w przyszłości też i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu;) Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo;) My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki23 13.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 martka9Aaaa rodzinka się powiększy U nas w przyszłości też i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy? my w mazowieckim, niedaleko grodziska maz. ślęcze właśnie nad rozwiązaniami i wyliczeniami żeby sprawnie to poszło, a masz może jakiś kosztorys budowy twojego "m42"? ps ja chyba zdecyduje sie na gotową więźbę jak Postihal, wychodzi cenowo podobnie ale jednak w przypadku gotowej jest szybciej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki23 13.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 martka9Aaaa rodzinka się powiększy U nas w przyszłości też i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy? my w mazowieckim, niedaleko grodziska maz. ślęcze właśnie nad rozwiązaniami i wyliczeniami żeby sprawnie to poszło, a masz może jakiś kosztorys budowy twojego "m42"? ps ja chyba zdecyduje sie na gotową więźbę jak Postihal, wychodzi cenowo podobnie ale jednak w przypadku gotowej jest szybciej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 13.11.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dzisiaj o godzinie 6,26 zmarła moja Ukochana Najdroższa Żona Ewunia.Mieliśmy wspaniały dom,ogród,kochaliśmy się,byliśmy bardzo szczęśliwi.Mieliśmy dobrze i mogliśmy mieć z każdym dniem lepiej,ale okrutny los napisał nam taki tragiczny scenariusz.W jednej chwili straciłem wszystko,ziemia zapadła mi się pod nogami.Straciłem sens dalszego życia,ponieważ wszystko robiłem dla mojej ukochanej żony.W sercu pozostała mi ogromna miłość do mojej ukochanej i straszny ból po Jej stracie.Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera i boję się jak sobie z tym poradzę.Przepraszm wszystkich,że teraz nie będę udzielał żadnych informacji i odpowiedzi.Moim życzeniem jest ażeby to forum dalej się rozwijało.Z ogromnym bólem wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 13.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Postihal ogromne wyrazy współczucia... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 13.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wyrazy współczucia Postihal [*] monika04 gdzie budujecie? my na miechocinie, najprawdopodobniej będzie to M42a Budujących "Przemyślanego" w wersji M41 lub M42L prosiłbym jeśli można o podesłanie na maila [email protected] kosztorysu i rzutów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka9 13.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Postihal Ogromne wyrazy współczucia. Wiem, że Ci ciężko. Nie poddawaj się. Żona by tego nie chciała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 13.11.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jestem w szoku Wyrazy wspolczucia i najszczersze kondolencje. " Jest gdzies taka granica cierpienia za ktora sie usmiech pogodny zaczyna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MelB 13.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Najszczersze wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ok.maly 13.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 „Śmierć nie jest kresem naszego istnienia. Żyjemy w naszych dzieciach i następnych pokoleniach. Albowiem to dalej my, a nasze ciała to tylko zwiędłe liście na drzewie życia”Albert Einstein Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 13.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Postihal wyrazy współczuciato szok, wieczny odpoczynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweliania 13.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 POSTIHAL wyrazy współczucia...To strasznie przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MV76 13.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nie potrafię znaleźć odpowiednich słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shael 14.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jest mi bardzo przykro z powodu tej tragediiPrzesyłam szczere wyrazy współczucia dla Ciebie i najbliższych [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 14.11.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 POSTIHAL wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shael 14.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 miałem tego nie komentowaćwodeek troche kultury i współczucia i żeby ci nikt na tego mejla nie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 14.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No Jak większość dopisuję się do listy, wyrazy współczucia, przepraszam, ale napisałem prywatną wiadomość , wiśnia nie doczytałem istotnego, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woodek 15.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 miałem tego nie komentować wodeek troche kultury i współczucia i żeby ci nikt na tego mejla nie odpowiedział miałem tego nie komentować żeby nie zaśmiecać forum (ale najwyżej moderator to usunie), nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? czy napisałem coś złego w swoim poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts