Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ładnie pomalowałaś te fundamenty :), mam pytanko którą wersje ty budujesz? i czy zmieniałaś w projekcie wykonanie dachu?

pozdrawiam

Witam luki23!

Ja buduję wersję podstawową. W warunkach zabudowy mam zachować 30 stopni wiec nie dyskutuję z urzędnikami;). Ale domki o tym nachyleniu dachu prezentują się również bardzo dobrze. A wy jaka wersję budujecie? Na jakim etapie jesteście?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my jesteśmy na etapie burzy mózgów który projekt wybrać tj. wersja 123,5 m.kw a tą 126m.kw przy czym skłonni jesteśmy ku temu większemu ze względu na plany powiększenia rodzinki :) . jednak że na wiosnę chcemy zacząć, a jeszcze pytanko odnośnie dachu, robicie gotową więźbę prefabrykowaną czy tak jak w projekcie ?

my jesteśmy na etapie burzy mózgów który projekt wybrać tj. wersja 123,5 m.kw a tą 126m.kw przy czym skłonni jesteśmy ku temu większemu ze względu na plany powiększenia rodzinki :) . jednak że na wiosnę chcemy zacząć, a jeszcze pytanko odnośnie dachu, robicie gotową więźbę prefabrykowaną czy tak jak w projekcie ?

Aaaa rodzinka się powiększy:D U nas w przyszłości też:yes: i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu;) Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo;) My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy?

martka9

Aaaa rodzinka się powiększy U nas w przyszłości też i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy?

my w mazowieckim, niedaleko grodziska maz. ślęcze właśnie nad rozwiązaniami i wyliczeniami żeby sprawnie to poszło, a masz może jakiś kosztorys budowy twojego "m42"?

ps ja chyba zdecyduje sie na gotową więźbę jak Postihal, wychodzi cenowo podobnie ale jednak w przypadku gotowej jest szybciej.

pozdrawiam

martka9

Aaaa rodzinka się powiększy U nas w przyszłości też i myślę że te 123 metry nam wystarczą- jak coś to zrobi się pokój na poddaszu Jak moja mama mówi dzieci i szklanek nigdy za dużo My nie będziemy mieć więźby prefabrykowanej. My budujemy w świętokrzyskim. A wy?

my w mazowieckim, niedaleko grodziska maz. ślęcze właśnie nad rozwiązaniami i wyliczeniami żeby sprawnie to poszło, a masz może jakiś kosztorys budowy twojego "m42"?

ps ja chyba zdecyduje sie na gotową więźbę jak Postihal, wychodzi cenowo podobnie ale jednak w przypadku gotowej jest szybciej.

pozdrawiam

Dzisiaj o godzinie 6,26 zmarła moja Ukochana Najdroższa Żona Ewunia.

Mieliśmy wspaniały dom,ogród,kochaliśmy się,byliśmy bardzo szczęśliwi.Mieliśmy dobrze i mogliśmy mieć z każdym dniem lepiej,ale okrutny los napisał nam taki tragiczny scenariusz.

W jednej chwili straciłem wszystko,ziemia zapadła mi się pod nogami.Straciłem sens dalszego życia,ponieważ wszystko robiłem dla mojej ukochanej żony.

W sercu pozostała mi ogromna miłość do mojej ukochanej i straszny ból po Jej stracie.Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera i boję się jak sobie z tym poradzę.

Przepraszm wszystkich,że teraz nie będę udzielał żadnych informacji i odpowiedzi.

Moim życzeniem jest ażeby to forum dalej się rozwijało.

Z ogromnym bólem wszystkich pozdrawiam.