Lotos1959 12.05.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wiadomości dotyczące lubelskiego przemyślanego bardzo proszę zostawić na forum - wchodzę tu bardzo często lub przesłać na maila [email protected]. Z góry serdecznie dziękuję za każdy kontakt. Pozdrawiam wszystkich Przemyślanych. Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martamarcinalex 12.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jestem na etapie wyboru projektu i jak na razie Przemyślany najbardziej nam odpowiada. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu, jeżeli jest to możliwe z poszczególnymi etapami budowy wraz ze spisem materiałów oraz rzuty Przemyślanego. Z góry serdecznie dziękuję.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 12.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 onazis1974 widziałem na forum ze twój sąsiad ma podobny dom tylko że z brązową dachówką. Mógłbyś wstawić zdjęcia tamtego domu lub przesłać mi na priv. Byłbym wdzięczny, jesteśmy w fazie wybierania koloru dachu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 13.05.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 onazis1974 widziałem na forum ze twój sąsiad ma podobny dom tylko że z brązową dachówką. Mógłbyś wstawić zdjęcia tamtego domu lub przesłać mi na priv. Byłbym wdzięczny, jesteśmy w fazie wybierania koloru dachu. pzdr Witam! Zapytam sasiada czy mozna trzasnac kilka zdjec i w słoneczny dzien zrobie, bo dzisiaj deszcz leje jak zebra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 13.05.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dzięki. :yes:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 14.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Drodzy forumowicze. Mam pytanie z innej beczki. Czy wycieli byscie te swierki bez pozwolenia? Mysle ze maja okolo 9 lat, ale nie jestem pewien :-/ Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 15.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Drodzy forumowicze. Mam pytanie z innej beczki. Czy wycieli byscie te swierki bez pozwolenia? Mysle ze maja okolo 9 lat, ale nie jestem pewien :-/ Dziekuje i pozdrawiam Nie ryzykuj, Jacek. Nie warto. Ja również miałem do wycięcia 2 świerki na swojej działce. Napisałem taki wniosek do właściwego urzędu, sensownie go umotywowałem i jednocześnie zobowiązałem się do posadzenia innych świerków w innym miejscu. Zgodę na wycięcie tych starych otrzymałem bez żadnego problemu. Pozdrawiam - Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazlasu 15.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Drodzy forumowicze. Mam pytanie z innej beczki. Czy wycieli byscie te swierki bez pozwolenia? Mysle ze maja okolo 9 lat, ale nie jestem pewien :-/ Dziekuje i pozdrawiam Na moje oko mają 8 lat, wiek takiego drzewa możesz policzyć po okółkach(przyrostach). Jak się nie myle drzewa do 10 lat można wycinać bez zgody. Z drugiej strony trochę szkoda je ścinać, przytnij na 3 metrze żeby się na boki rozrastały i żywopłt juyż b ędzie. Leśniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek720329 17.05.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam. Mam pytanie ile poszło wam m2 blachodachówki na pokrycie m42 . Pytam ponieważ mam wycenę dachu przed oczami i wydaje mi się że tych metrów naliczyli mi za dużo. Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_w 17.05.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Przy tego typu dachach jest zawsze dużo odpadów blachy. Dlatego warto rozważyć dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek720329 17.05.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Na dachówkę jest już trochę za późno. Więźba dachowa już stoi gotowa i czeka na blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazlasu 18.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Witam. Mam pytanie ile poszło wam m2 blachodachówki na pokrycie m42 . Pytam ponieważ mam wycenę dachu przed oczami i wydaje mi się że tych metrów naliczyli mi za dużo. Proszę o szybką odpowiedź. ok. 330m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 18.05.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 A ile za pokrycie dachu blachodachówką, mam wycenę dachówką ceramiczna i chcę porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek720329 18.05.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Dokładnie nie wiem. Za więźbę i pokrycie dachu zapłacę pomiędzy 30 -35 zł za m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 22.05.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam. Mam pytanie ile poszło wam m2 blachodachówki na pokrycie m42 . Pytam ponieważ mam wycenę dachu przed oczami i wydaje mi się że tych metrów naliczyli mi za dużo. Proszę o szybką odpowiedź. Witam, jak się nie mylę to kupiłem 340 m2 blachodachówki, z tego 70 m2 stanowiło odpad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 22.05.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A ile za pokrycie dachu blachodachówką, mam wycenę dachówką ceramiczna i chcę porównać Miałem gotową więźbę więc za położenie membrany dachowej,przybicie łat i kontrłat oraz położenie blachodachówki i rynien zapłaciłem 7.000,00 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 22.05.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mnie wyniesie 11.000 robocizna z wykonaniem więźby. 19.600 pokrycie dachowe dachówką ceramiczna Roben Monza plus Maduro glazurowaną, rynny stalowe 3.500 plus koszt drewna którego dokładnej ceny jeszcze nie znam. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 28.05.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 My wybudowaliśmy przemyślanego M42C w lubelskim, od Lublina jakieś 70km miejscowość Ryki więc jeśli to dla Ciebie nie zbyt daleko to zapraszam, obecnie prowadzimy prace wykończeniowe w środku.Kontakt: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 28.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 onazis1974, udało się zrobić zdjęcia. Jestem bardzo ciekawy jak ten dom wygląda z brązową dachówką. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psemo 30.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) Witam mam pytanie odnośnie KG jaki koszt ponieśliście odnośnie wykończenia sufitów ,Co , WOD_KAN . Mój przemyślany M42 a L rośnie praktycznie kończymy stan surowy otwarty i zaczynamy środek., proszę o kosztorys na [email protected] Edytowane 30 Maja 2013 przez psemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts