Piotrek42 25.09.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 onazis1974 to Twój?? sprzedajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 25.09.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tak, to nasz dom, niestety sprzedajemy, mozliwe, ze zaczniemy budowac pod Olsztynem, tu stała dobra praca, dzieci do przedszkola i szkoły, samo zycie.Ciekawe czy ktos da tyle ile dalismy czyli 600. Zainteresowanie jest, poniewaz od nowego roku nie beda dawac 100% kredytow, trzeba bedzie miec duzy wklad wlasny. Wczoraj kobitka proponowala 500, bo wiecej nie ma, pozyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 25.09.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tak, to nasz dom, niestety sprzedajemy, mozliwe, ze zaczniemy budowac pod Olsztynem, tu stała dobra praca, dzieci do przedszkola i szkoły, samo zycie.Ciekawe czy ktos da tyle ile dalismy czyli 600. Zainteresowanie jest, poniewaz od nowego roku nie beda dawac 100% kredytow, trzeba bedzie miec duzy wklad wlasny. Wczoraj kobitka proponowala 500, bo wiecej nie ma, pozyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Propnowanie proponowaniem ostanio robiłem bilans i jakbym chciał sprzedać tylko po kosztach to ktos musiałby zapłacic ok 650tysi ( dom + działka) mam trochę wyższy standart choćby klima czy rolety na pilota.. podjazdy w kostce granitowej ,nawadnianie czy oczko wodne) a mamy kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 25.09.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Budowalismy z ołówkiem w reku i wyszlo niecale 600, duzo swojej pracy wlozylem:ukladanie paneli, malowanie, ukladanie płytek, murowanie przedniego ogrodzenia z krzywej cegly recznie formowanej, ulozylem chodniki, schody z plyt i kraweznikow libet. Po tygodniu od zamieszczenia ogloszenia na tablicy pojawili sie zainteresowani, 3 razy przyjezdzali i zagineli w akcji starsze malzenstwo ogladalo 3 domy i nasz najbardziej sie spodobal, jeszcze kilka obejrza i zadecyduja, cena ich nie przerazila, bo to parterowy a parterowe sa drozsze w budowie. Redakcja muratora poprosila o zdjecia i pisemna zgode na publikacje zdjec i opisu naszego domu do jubiluszowego wydania, wiec jesli innych nie prosili to chyba nasz domek sie podoba i moze zgarniemy cala pule Coraz wiecej ludzi kupuje parterowki, poniewaz chca dom na jednym poziomie, zeby po byle drobiazg nie biegac po schodach do gory. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 25.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Budowalismy z ołówkiem w reku i wyszlo niecale 600, duzo swojej pracy wlozylem:ukladanie paneli, malowanie, ukladanie płytek, murowanie przedniego ogrodzenia z krzywej cegly recznie formowanej, ulozylem chodniki, schody z plyt i kraweznikow libet. Po tygodniu od zamieszczenia ogloszenia na tablicy pojawili sie zainteresowani, 3 razy przyjezdzali i zagineli w akcji starsze malzenstwo ogladalo 3 domy i nasz najbardziej sie spodobal, jeszcze kilka obejrza i zadecyduja, cena ich nie przerazila, bo to parterowy a parterowe sa drozsze w budowie. Redakcja muratora poprosila o zdjecia i pisemna zgode na publikacje zdjec i opisu naszego domu do jubiluszowego wydania, wiec jesli innych nie prosili to chyba nasz domek sie podoba i moze zgarniemy cala pule Coraz wiecej ludzi kupuje parterowki, poniewaz chca dom na jednym poziomie, zeby po byle drobiazg nie biegac po schodach do gory. pozdrowionka Był wątek Bobka_budowniczego ale znikł )) jakby był to miałbyś konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 06.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam wszystkich ponownie. Mam pytanie: ile w sumie kosztowało Was podłączenie wody do domu?Pozdrawiam - Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 06.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja mam własne ujęcie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 07.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja mam własne ujęcie wody Dzięki, ale akurat nie o to pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek720329 07.10.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Akton czy chodzi Ci o koszt podpięcia do wodociągu ? Jeżeli tak to mnie kosztowało to 1500 zł plus zawór rura itd. to co od wodociągu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 07.10.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Akton czy chodzi Ci o koszt podpięcia do wodociągu ? Jeżeli tak to mnie kosztowało to 1500 zł plus zawór rura itd. to co od wodociągu do domu. Dokładnie o to mi chodziło, Wojtek. Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psemo 07.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam wszystkich ponownie. Mam pytanie: ile w sumie kosztowało Was podłączenie wody do domu? Pozdrawiam - Andrzej Witaj koszt przyłącza wody i kanalizacji 15000 tyś. Wody ponad 110m a kanalizacji 48 m.W tym materiał rury zawory itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_w 09.10.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tak, to nasz dom, niestety sprzedajemy, mozliwe, ze zaczniemy budowac pod Olsztynem, tu stała dobra praca, dzieci do przedszkola i szkoły, samo zycie.Ciekawe czy ktos da tyle ile dalismy czyli 600. Zainteresowanie jest, poniewaz od nowego roku nie beda dawac 100% kredytow, trzeba bedzie miec duzy wklad wlasny. Wczoraj kobitka proponowala 500, bo wiecej nie ma, pozyjemy zobaczymy. Pozdrawiam 600 tys to mało za taki dom. Myślę, że w okolicach 750 powinno się sprzedać, trzeba tylko poczekać na stosownego kupca. Preferencje parterowy/ z użytkowym poddaszem mają się jak 1:2, czyli klientów parterowych jest mniej. Dom musi trochę postać na rynku. Bardzo mało ludzi kupuje na 100%, więc w przyszłym roku pula zainteresowanych na pewno się nie zawęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-zamość 09.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam chciałam się pochwalić naszym Przemyślanym ; Tak wyglądają etapy naszej budowy: 1. październik 2012 - zakupiliśmy działkę 2. maj 2013 - uzyskanie pozwolenia na budowę i fundamenty 3. czerwiec 2013 - ściany 4. sierpień wrzesień 2013- dach 5. październik 2013 - okna drzwi i brama garażowa. Obecnie czekamy na elektryka i hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 10.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 My zaczęliśmy w kwietniu a stan wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-zamość 10.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 krzysztof cz Szacuneczek dla Ciebie, U mnie niestety miesiąc obsuwy z dekarzami- zależało nam na konkretnej ekipie i czekaliśmy aż się obrobią. A teraz pytanie jak ocieplaliście strop: sznurowanie czy od spodu przymocowane płyty OSB bo na czymś musi się ta wełna trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 11.10.2013 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mam strop podwieszony na wieszakach przeliczony na obciążenie wełną 30 cm. Czyli wełna będzie leżała na stelażu regipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 21.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 "Mały biały domek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitekl 23.10.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Tak wygląda nasz Przemyślany. "Pierwszy szpadel" został wbity 12 kwietnia br., a obecnie płytkarz kończy swoje zadanie. Zaplanowany termin zamieszkania początek grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 27.10.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Tak wygląda nasz Przemyślany. "Pierwszy szpadel" został wbity 12 kwietnia br., a obecnie płytkarz kończy swoje zadanie. Zaplanowany termin zamieszkania początek grudnia. [ATTACH=CONFIG]220260[/ATTACH] Gratuluję tempa i życzę jak najszybszej przeprowadzki Jeżeli u mnie wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będę mieć podobny czas budowy - od 21 maja do połowy grudnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akton 31.10.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dziś był dzień szczególny - swoją obecnością na naszej budowie zaszczycił nas sam POSTIHAL - twórca tego wspaniałego i niezmiernie potrzebnego forum. Na zdjęciu z synową (z prawej) i moją żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts