marlena83 16.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam Czy ktoś jest w posiadaniu rzutu z wymiarami do M42c? Bardzo proszę o podesłanie na adres [email protected] Z góry serdecznie dziękuję Witam!Wymiary do M42c wysłałam na maila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 16.05.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam,wszystkich miłosników budujacych Przemyślany M42. mam więc pytanko jaki komin budowaliśćie w salonie,tradycyjny czy systemowy ,i jak gdzie wykonaliscie wyczystkę komina? Witam, ja mam komin zrobiony z cegły/tradycyjny/,a wyczystka jest na zewnątrz budynku/na tarasie/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 16.05.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam, Postihal w jaki sposób masz zamontowane płyty g/k do sufitu? Czy w przypadku wiązarów nie trzeba robić rusztu stalowego pod płyty, ciekawi mine jak to rozwiązałeś .Jeszcze jedno jaką ma Pan wysokość pomieszczeń podłoga/sufit? Pozdawiam. Witam, ja mam płyty gips-karton podwieszone na ruszcie stalowym.Widziałem u innej osoby mocowane płyty g-k do desek szerokości 8 cm przybitych co 40 cm bezpośrednio do dolnej części wiązarów.Wtedy można dać dwie warstwy płyt na zakład. U mnie wysokość pomieszczeń wynosi 275 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 17.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam, jezeli to mozliwe prosze o przeslanie harmonogramu i kosztorysu ,,Przemyslanego", w wariancie 123,5 m z garazem jednostanowiskowym na adres [email protected]. projekt jest rewelacyjny. moje pierwsze pytanie kieruje do stalych bywalcow forum i posiadaczy Przemyslanego, czy na taki domek kominek z plaszczem wodnym wystarczy czy dodatkowo zaopatzryc sie w piec na wegiel , drewno, jakie sa wasze rozwiazania i sugestie. ps. Z gory przepraszam ze pisze bez znakow polskich, ale pisze z klawiatury ktora takowych znakow nie posiada.Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel861 17.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Podajcie mi kwotę fundamentu w waszym przemyślanym, ale bez robocizny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 17.05.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Przemyślany M42a Fundament : 29.tyś. ( przy czym za sam piasek do zasypania fundamentów zapłaciliśmy 6 tyś.) Edytowane 17 Maja 2011 przez Moran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caroline Lukas 17.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Po długich poszukiwaniach wymarzonego i funkcjonalnego domu wybraliśmy projekt Przemyślany m42 .Spełnia on wszystkie nasze oczekiwania. Na chwile obecną mamy już projekt zagospodarowania przestrzennego z gminy i jesteśmy w trakcie przepisywania działki. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, jeśli to nie problem to proszę o przesłanie rzutu i kosztorysu oraz zestawienie materiałów Przemyślanego wraz z wymiarami na adres: [email protected] prosiłabym jeszcze o ile nie będzie to problemem o przesłanie harmonogramu i dokładnego kosztorysu na potrzeby banku. Jesteśmy ze Starachowic (Świętokrzyskie), czy ktoś z Państwa buduje się lub wybudował w naszych okolicach? Z chęcią zobaczylibyśmy ten dom na żywo. Pozdrawiamy i liczymy na wsparcie i rady doświadczonych inwestorów Przemyślanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 18.05.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witajcie. Dostalem wycene pokrycia dachu dachowka Brass Baltycka grafit w powloce Cisar plus rynny Galeco i inne akcesoria ( kompletne pokrycie ) cena brutto to 20.300 tys. Dach 301m2 kat nachylenia 30 stopni. Co sadzicie? Chyba do przyjecia? Wycenili mi tez Rupp-Ceramike na 27.000 tys. Zdecydowlem sie na Brass-a, kolor grafitowy super, ma gladka powierzchnie i kasiorki troche w kieszeni zostanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 18.05.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam i ponawiam swoja prosbe , jeśli to nie problem to proszę o przesłanie rzutu i kosztorysu oraz zestawienie materiałów Przemyślanego wraz z wymiarami na adres: [email protected]. Pytanie z innej beczki, czy ktos montowal kominek w innym miejscu niz jest w projekcie np w rejonie kuchni z drugiej strony tego malego pomieszczonka na przeciw spizarki ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponkog 18.05.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Witam witam szystkich "budujących" Również przymierzam sie do budowy naszego ulubionego projektu Czy mógłbym prosić o kosztorys oraz rzut zwymiarowany osob ktore podjeły się już budowy ? Interesuje mnie w jakiej kwocie można postawić ten domek Mój adres : [email protected] Chcem zrobić żonie niespodzianke i podać jej orientacyjne koszty, bo żona czytając różne strony z kosztami , coraz bardziej jest przerażona..... Edytowane 18 Maja 2011 przez ponkog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.05.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam Caroline & Lukasrzut z wymiarami oraz moje koszty wysłałem na podany adres.Harmonogramu prac oraz kosztorysu do banku nie posiadam.Dokonaliście dobrego wyboru decydując się na M42.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.05.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam Hootrzut wraz z wymiarami oraz moje koszty wysłałem na podany adres.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.05.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam witam szystkich "budujących" Również przymierzam sie do budowy naszego ulubionego projektu Czy mógłbym prosić o kosztorys oraz rzut zwymiarowany osob ktore podjeły się już budowy ? Interesuje mnie w jakiej kwocie można postawić ten domek Mój adres : [email protected] Chcem zrobić żonie niespodzianke i podać jej orientacyjne koszty, bo żona czytając różne strony z kosztami , coraz bardziej jest przerażona..... Witam, rzut z wymiarami "przemyślanego" oraz zestawieni moich kosztów wysłałem na podany adres. Moje koszty są prawdziwe,to znaczy, że tylko tyle wydałem,bo więcej gotówki nie posiadałem.Podając moje koszty zawsze dopisuję,że rzeczywiste koszty na każdej budowie będą inne,ponieważ ich wielkość zależy od bardzo wielu czynników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 19.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Witam Hoot rzut wraz z wymiarami oraz moje koszty wysłałem na podany adres. Pozdrawiam Pieknie dziekuje Jak ktoś posiadaby jeszcze kosztorysy to poprosze Czy ktos wybudowal, buduje Przemyslanego w rejonach PIŁY WLKP? moze byc ex koszalinskie, Szczecinek etc. ? Edytowane 19 Maja 2011 przez Hoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponkog 19.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Również dziekuje z przeslanie kosztorysu Jak ktoś posiadaby jeszce kosztorysy :) to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
achil 20.05.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, mam pytanko czy buduje ktoś Przemyślanego M42 w województwie MAZOWIECKIM. Zamierzamy z żoną budować ten domek, ale wiadomo chcielibyśmy najpierw zobaczyć go w realu (interesuje nas każdy etap stan surowy otwarty, zamknięty, ....) i upewnić się ze ten dom to właściwy wybór :) Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc Gorąco pozdrawiam wszystkich fanatyków Przemyślanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georges 21.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam ! ja buduje w woj. podlaskim, to jest woj. oscienne .Jesli jestescie zainteresowani sluze pomoca.Konkretnie buduje M42L Pozdrawiam wszystkich budujacych ,,Przemyslanego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom 2 21.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam serdeczne.Zastanawiamy się z żoną nad budową Przemyślanego. Czy ktoś mogłby przesłać nam szczegółowy kosztorys budowy przemyślanego wraz z rzutami na adres [email protected]Z góry dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 23.05.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam serdeczne. Zastanawiamy się z żoną nad budową Przemyślanego. Czy ktoś mogłby przesłać nam szczegółowy kosztorys budowy przemyślanego wraz z rzutami na adres [email protected] Z góry dziękujemy:) Witam, rzut "przemyslanego" wraz zwymiarami oraz moje koszty wysłałem na podany adres. Uważam,że nie ma się co zastanawiać,tylko brać za budowanie następnego "przemyślanego".Sama nazwa tego budynku wyraźnie wskazuje,że jest to projekt w każdym detalu dopracowany i przemyślany. Piszę to po doświadczeniu w mieszkaniu w tym budynku od 13.12.2008r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa3 23.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam, budujemy Przemyślanego M42C koło Radomia, z tym że narazie wylane fundamenty. Może za dwa miesiące będzie można już coś obejrzeć. A czy to właściwy wybór-- dla nas napewno. Domek jest świetny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts