nasa3 23.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 oto nasz poczatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 28.05.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam. Mam pytanie do wszystkich. Ile metrow szesciennych desek potrzeba na zaszalowanie wienca i podciagow w M42 ??? Wielkie dzieki, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenie83zdw 28.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 U nas poszło 4 m 3 a być może 4,5 . Słyszałam że niektóre ekipy robią szalunki z płyt OSB ale my już mamy zalane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matii 29.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Hej zamierzam ruszyć z bydową pod koniec czerwca poniewarz mam na dziełce wysoki pozjim wód lokalizacja mojej budowy to miejscowośc 4 km od siedlcece-mail [email protected] pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia11 29.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam wszystkich Forumowiczów!Przymierzamy się z mężem do budowy Przemyślanego M42. Mam ogromną prośbę o podanie kosztów budowy tego domku. Będziemy brać kredyt i chcielibyśmy się zorientować jakie są realne koszty budowy.Ewentualne odpowiedzi proszę kierować na maila: [email protected]Będę niezmiernie wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird6 30.05.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam wszystkich budujących dom Przemyślany m42! Budowę mam zacząć w woj, warmińsko-mazurskim a dokładnie w Przezmarku- jak mają Państwo jakieś sprawdzone firmy budowlane z okolic to byłabym wdzięczna za informacje. Prośba do osob, które się już wybudowały, aby przesłały kosztorys - DZIEKUJE BARDZO [email protected] Mam jeszcze pytanie co Państwo myslicie o budowie domu na dwa etapy? I etap: stan surowy - zima II etap: wiosna-wstawianie okien i robienie pozostałych rzeczy. Czy na dzień dzisiejszy w taki sposób już sie nie buduje? Prośba do przemyślanych :Jeżeli ktoś z Państwa buduje/wybudował dom Przemyślany w okolicach Elbląga, byłabym wdzięczna za możliwość zobaczenia w/w budynku na żywo. Z góry dziekuje. dziekuje za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 30.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Chudziak wylany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka0007 31.05.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich Przemyślanych z Tatą Postihalem na czele U mnie już stan 0 - moj M42A jest nieco większy od typowego/powiekszony garaż, dodana kotłownia/ Koszt stanu 0 to niestety ok 50 tys /koparka, drewno szalunkowe, stal, beton B20, bloczki, izolacja, izolacja, piach, kanalizacja, beton B15, robocizna/. Ekipę miałem dobrą, poszło sprawnie - wkrótce ruszam ze ścianami nośnymi. Przesyłam kilka zdjęć. Serdecznie pozdrawiam - Pietka0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka 24 31.05.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam serdecznie,Pietka0007. Zainteresowaly mnie twoje zmiany w projekcie szczególnie powiekszenie garazu.Jeśli możesz napisz jaka szerokość ma budynek po zmianach. Jesteśmy zdecydowani na ten projekt tylko zastanawiamy sie czy powiekszajac w ten sposób garaż, budynek zmieści sie na naszej działce. Jesteśmy teraz w trakcie ustalania warunków zabudowy i twoje informacje bardzo nam pomogą.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia11 02.06.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam serdecznie!Ponownie zwracam się z gorącą prośbą do wszystkich, którzy wybudowali już Przemyślanego M42- 123,5 m2 o przesłanie kosztów budowy. Z góry baaaardzoooo dziękuję. Mój adres mailowy: [email protected].Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka0007 02.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam Majka, My powiększyliśmy garaż o 1 m z na szerokość i głębokość. Szerokość całkowita budynku to po zmianach prawie 18 metrów. Wysylam Ci rzut domu - mam nadzieję, że coś będzie widać - skan mi się zrobił "do góry nogami". Pozdrawiam - Pietka0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palisiu 02.06.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich budujących dom Przemyślany m42! ... Mam jeszcze pytanie co Państwo myslicie o budowie domu na dwa etapy? I etap: stan surowy - zima II etap: wiosna-wstawianie okien i robienie pozostałych rzeczy. Czy na dzień dzisiejszy w taki sposób już sie nie buduje? .... Pozdrawiam Witam, Ja mam zamiar robić takimi etapami. Jutro wchodzą mi na działkę geodeci. Do jesieni stan surowy zadaszony, od wiosny przyszłego roku reszta. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird6 02.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Przemyślani kto buduje się w pobliżu Elbląga, bardzo chciałabym zobaczyć ten dom na żywo i porozmawiać na temat budowy. P.S. Palisiu dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamros 05.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 A oto nasze postępy w budowie. Zaczeliśmy 7 kwietnia, buduje nam firma pod klucz i na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Budujemy się na Mazurach tj. w Kętrzynie, gdyby ktos był zainteresowany obejrzeniem budowy zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 06.06.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A oto nasze postępy w budowie. Zaczeliśmy 7 kwietnia, buduje nam firma pod klucz i na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Budujemy się na Mazurach tj. w Kętrzynie, gdyby ktos był zainteresowany obejrzeniem budowy zapraszamy. witam a jaki koszt tego domku pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka 24 07.06.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witaj Pietka 0007,dziękuje za skan i informacje.Niestety twój projekt jest za szeroki na naszą działkę i wybraliśmy Przemyślanego M42 c.Jesteśmy na etapie czekania na warunki zabudowy więc to potrwa.Mamy nadzieję,że uda się i będziemy załatwiać pozwolenie na budowę.Pochwalcie się gdzie budujecie bo my jesteśmy z zachodniopomorskiego i jak dotąd nikt nie buduje w naszej okolicy.Pozdrawiam Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm77 09.06.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 A to nasz przemyslany na podkarpaciu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka0007 09.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Powodzenia Majka 24. Ja mam dużą działkę, i, że tak powiem: mogłem "bez krępacji". M42C też jest SUPER. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka0007 09.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, Bardzo ładna budowa Jaki macie kąt dachu? - 20 czy 25 stopni ? Pozdrawiam - Pietka0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm77 10.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 witam , u nas jest 25 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts