Loguś 12.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wielkie dzieki za opis sufitu. Na Ciebie, jak zawsze zresztą, mozna liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 12.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam. Chyba masz racje panantek, jak dolozysz bloczek na wieniec to podciagu na tarasie i tego przed wejsciem do domu nie zakryjesz podbitka.... Jak to bedzie wygladalo to trudno powiedziec, mysle ze to troche ryzykowne posuniecie, ale skoro tak zdecydowales to trzymam kciuki. U mnie tarasowe podciagi wygladaja jak ponizej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martina81 13.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 do panantek około 2 tyg temu napisałam do Pana maila (nie wiem czy doszedł)z prośbą o możliwość zobaczenia Pana domku w realu i przesłanie dotychczas poniesionych kosztów bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panantek 13.09.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 do panantek około 2 tyg temu napisałam do Pana maila (nie wiem czy doszedł)z prośbą o możliwość zobaczenia Pana domku w realu i przesłanie dotychczas poniesionych kosztów bardzo proszę o odpowiedź martina81 faktycznie mail jest! trafił jakimś cudem do spamu... Odpisałem na niego przed chwilą, podałem numer telefonu. Serdecznie zapraszam. Prosze o kontakt to się umówimy. Wszystkim co wiem lub co zgromadziłem do tej pory bardzo chętnie się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makiku 13.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 WitamDaaaawno mnie tu nie było. Wiele zmian i nowych budowniczych Przemyślanego:)Wracam do pomysłu budowy tego projektu. Zatem prośba do panantek. Jeżeli jest taka możliwość chciałbym razem z żoną zobaczyć na "żywo" Przemyślanego. Mamy niedaleko:))Jeżeli odpowiedź będzie pozytywna to prosze o kontakt: [email protected]Pozdrawiam wszystkich "Przemyślanych":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris37 15.09.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaka jest wysokość drzwi tarasowych w Przemyślanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 15.09.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam, z tego co u mnie widać to wymiary drzwi tarasowo balkonowych to wysokość 2345 mm i szer: 900, drugie mam zmienione, inne niż w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris37 15.09.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pytam bo mimo, że nie buduję przemyślanego, to jestem na etapie projektu dachu i wysokości pomieszczeń w projekcie indywidualnym, a przemyślany jest bardzo podobny do mojego projektu. Czy myślicie, że 12 cegieł porothermu 25 i dach 25 stopni, dobrze by się komponował z tym planem? Wg moich obliczeń to około 280 cm przy stropie teriva. Nie będzie za wysoko w pokojach? Architekt namawia mnie na 270. Chyba zadomowię się u Was http://i55.tinypic.com/a4vqqc.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka9 15.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam!Mam pytanie do tych, którzy poszerzali fundamenty. Czy przez to dawaliście więcej stali na zbrojenie pod fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 15.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam. Ja wylalem lawe o szerokosci 60cm ( w projekcie jest 40cm ) i stali na zbrojenie poszlo tyle ile jest w projekcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 16.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam Czy mógłbym dostać też zestawienie kosztów, jak to nie problem. Z góry dzięki Robert Witam! Podaj adres emailowy to wysle zestawienie kosztów. Poza tym całe zycie jedziemy po kosztach Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heban8 17.09.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam u mnie dzisiaj została symbolicznie wbita pierwsza łopata pod budowę przemyślanego m42a W tym roku (od poniedziałku) fundamenty, a reszta po zimie. Jeśli to nie problem to również prosiłbym o przesłanie zestawienia kosztów : [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acerola 19.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 witam heban8,będę cichą obserwatorką twojego dziennika, gdyż mam dokładnie taki sam plan budowy: w tym roku fundamenty, a od przyszłej wiosny - ruszamy z kopyta. Symboliczna łopata u mnie została wbita dziś czyli 19.09.2011 r. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koles255 21.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam bardzo mi się podoba Projekt Przemyślany jest po prostu idealny lecz mam za małą działkę, bo szerokości ma jedynie 19,46 czy może ktoś posiada "przerobiony" projekt aby się na takiej działce zmieścił ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deta 29.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam na forum i mam pytanie do Jackekg80 , jeśli możesz, to proszę o przesłanie informacji jaką kwotą zamknął się Twój stan surowy otwarty, domek śliczny tylko podziwiać, jak też muszę mieć dach 30 stopni / mój priv: [email protected] /pozdrawiam Deta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 30.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam szanowne grono budowniczych i uzytkownikow przemyslanego, moje zasadnicze pytanie zadawane pewnie po raz n-ty, czy dysponujac kwota ok 350 tys, jestem w stanie postawic taki domek, elewacje zewnetrzna, kladzenie kafli, , paneli, biore na siebie, intersowalaby mnie srednia cena stanu surowego zamknietego i stanu developerskiego, na 2011 rok, wiem ze roznice w cenach moga byc rozne , aler postaram sie jakos te ceny usrednic zeby miec ogolnu poglad.pozdrawiam. Czy ktos wybudowal juz moze dom w WLKP, ogolnie pochodze z Pily i tu bede zaczynal budowe moze jest ktos z moich okolic ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki23 30.09.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 witam wszystkich, bardzo mnie intersuje koszt budowy przemyślanego m42, pierwsze prace przewiduje na wiosne ale mniej więcej wolałbym się przygotować orientacyjnie na koszty, mam prośbę jeśli to nie kłopot, poprosiłbym o koszty budowy stanu surowego zamknietego, [email protected].z góry bardzo dziękuję i życze powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 30.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam szanowne grono budowniczych i uzytkownikow przemyslanego, moje zasadnicze pytanie zadawane pewnie po raz n-ty, czy dysponujac kwota ok 350 tys, jestem w stanie postawic taki domek, elewacje zewnetrzna, kladzenie kafli, , paneli, biore na siebie, intersowalaby mnie srednia cena stanu surowego zamknietego i stanu developerskiego, na 2011 rok, wiem ze roznice w cenach moga byc rozne , aler postaram sie jakos te ceny usrednic zeby miec ogolnu poglad. pozdrawiam. Czy ktos wybudowal juz moze dom w WLKP, ogolnie pochodze z Pily i tu bede zaczynal budowe moze jest ktos z moich okolic ? Pozdrawiam. cześć myslę, że 350 spokojnie wystarczy, oczywiście zależy od tego z jakich materialów będziesz budował, z czego będzie dach, okna, drzwi itd, mnie do dnia dzisiejszego domek kosztował ok. 200 tys. (dach blachodachówka, okna i drzwi plastik, bloczki betonowe +15 styropianu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 01.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Super, takiej odp oczekiwalem, duzo prac bede robil sam, takze mysle ze w zupelnosci rozwiales moje watpliwosci, dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoot 01.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Jezeli ktos z forumowiczow posiada Projekt Przemyślanego - wariant III z dwustanowiskowym garazem, bylbym bardzo wdzieczny jezeli wrzucilby ktos pare fotek, garazu, rozklad pomoeszczen w realu lepiej ogladac niz na projekcie, dziekuje i pozdrawiam. I jeszcze moze ktos posiada kosztorys budowy domku w wariancie III, to bym bardzo prosil na adres [email protected] Edytowane 1 Października 2011 przez Hoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts