luki23 15.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 jestem tu od niedawna, przeczytałem całe forum i szok .... najszczersze wyrazy wpółczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 15.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Posithal proszę Przyjmij najszczersze wyrazy wspołczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 16.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ..........to takie smutne.......... Postihal... mocno Cię tulimy...... My Wszyscy tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario_10 17.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Brak słów... Wyrazy współczucia. Trzymaj się Postihal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acerola 17.11.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Panie Edmundzie, Życzę sił do zniesienia tego bólu, który tylko czas może złagodzić. Proszę przyjąć wyrazy najszczerszego współczucia. "Ludzie, których kochamy, zostają na zawsze, bo zostawili ślady w naszych sercach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamros 19.11.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Panie Edmundzie!Wyrazy szczerego współczucia i żalu dla Pana i najbliższych. Los jak Pan napisał jest naprawdę okrutny. Widać ile żona włożyła serca w Wasz dom i tak krótko mogła się nim cieszyć. Jest Pan wspaniałym człowiekiem, zawsze bezinteresownie służył Pan wszystkim radą. Zapewne Pana żona miała równie wielkie serce...Dziękujemy i łączymy się z Panem w smutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka80 19.11.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Panie Edmundzie,proszę przyjąć najszczersze wyrazy współczucia...Czas jest najlepszym lekarstwem na smutek...życzę dużo siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwisia1 20.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) najszczersze wyrazy współczucia Edytowane 20 Listopada 2011 przez ludwisia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 20.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 " kasia&radek" - dziękuję, za bardzo owocne spotkanie, poświęcony Wasz czas i cenne Wasze uwagi. Jesteśmy pod wrażeniem Waszego dzieła, pozdrawiam. Przy okazji zapraszamy do nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayelka 21.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Zamierzamy z mężem budować domek przemyślany m42:) Będę bardzo wdzięczna za kosztorys na mail [email protected]. A co myślicie o zlikwidowaniu okna w pokoju z wyjściem na taras? Tzn. Chodzi mi właśnie o to żeby nie robić tego wyjścia na taras z pokoju bo teraz jest on nieustawny. Edytowane 21 Listopada 2011 przez dayelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweliania 22.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam. Zamierzamy z mężem budować domek przemyślany m42 Będę bardzo wdzięczna za kosztorys na mail [email protected]. A co myślicie o zlikwidowaniu okna w pokoju z wyjściem na taras? Tzn. Chodzi mi właśnie o to żeby nie robić tego wyjścia na taras z pokoju bo teraz jest on nieustawny. Kosztorysem całkowitym nie dysponuję, bo ciągle jesteśmy w trakcie budowy. Ale zastosowaliśmy takie rozwiązanie o którym myślisz, tzn zlikwidowaliśmy wyjście na taras, natomiast wejście do pokoju zrobiliśmy z korytarza. Dzięki temu zyskał także salon, który ma dodatkową ścianę ustawną. Skan ze zmianami wysyłam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayelka 23.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dziękuję paweliania za skan A na jakim etapie jesteście? Czy możecie doradzić jeszcze jakieś zmiany które są sensowne i lepszym rozwiązaniem niż w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chris37 23.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam. Zamierzamy z mężem budować domek przemyślany m42:) Będę bardzo wdzięczna za kosztorys na mail [email protected]. A co myślicie o zlikwidowaniu okna w pokoju z wyjściem na taras? Tzn. Chodzi mi właśnie o to żeby nie robić tego wyjścia na taras z pokoju bo teraz jest on nieustawny. Wyjście na taras można zlikwidować bez problemów. Gorzej z usunięciem okna. Tworzy ono symetryczną całość na dwóch ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka0007 23.11.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Sznowny Postihalu, Brak słów - nie poznałem Ciebie i Twojej żony osobiście, ale dzięki Forum mam wrażenie jakbym znał Was bardzo dobrze. Wyrazy najgłębszego współczucia. Pietka0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika04 23.11.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Serdeczne wyrazy współczucia dla Postihala, w takiej chwili żadne słowa nie są dosyć wystarczające, trzeba czasu...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika04 23.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Do woodekOdnośnie lokalizacji i kontaktu odezwę się na priva maila. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga21 24.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam. Zaczęliśmy z mężem budować domek przemyślany m42 Będę bardzo wdzięczna za kosztorys na mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 24.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, poszukuję informacji dotyczącej docieplenia dachu( grubość docieplenia) przy stropie drewnianym, dla podstawowej wersji M42, oraz ewentualnych zdjęć z techniki docieplenia ( najbardziej interesuje mnie na ile wypuścić docieplenie w układzie wieniec/murłata). Ciekawi mnie jak mocowaliście wełnę miedzy belkami w stropie drewnianym ,aby nie obwisała na sufit. Zdjęcia mile widziane. e mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 25.11.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wszystkim za okazane mi i mojej rodzinie wyrazy współczucia w tak trudnym dla mnie czasie z całego serca serdecznie dziękuję.Jest mi bardzo miło,że założony przeze mnie wątek dalej się rozwija i może posłużyć innym budującym tak wspaniały dom jakim jest "przemyślany".Wszystkich, którzy chcą zobaczyć "przemyślanego" w realu serdecznie do mnie zapraszam.Wystarczy się zapowiedzieć na priv.Będzie mi bardzo miło.Pragnę dalej budującym "przemyślanego" służyć pomocą i dobrą radą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shade1 25.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam serdecznie. Jesteśmy na etapie załatwiania spraw papierkowych zwiząnych z budowa i zdecydowaliśmy się na zakup projektu przemyślany m42 .Mam pytanie do szerokiego grona budujacych i zamieszkujacych w/w domek.Chciałem zrobić pewne zmiany w projekcie ale nie wiem czy bedzie on nadal tak funkcjonalny?? Dziekuje za odp. i pozdrawiam.http://img24.imageshack.us/img24/6505/przerbkaprzemyslany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts