Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Shade1! My jesteśmy na finiszu budowy "przemyślanego" i mamy praktycznie takie same zmiany jak Wy zaproponowaliście. Dodatkowo przesuneliśmy drzwi między kotłownią a garażem tak by zmieścił się swobodnie piec na eko-groszek:) , zwęziliśmy okno w łazience bo przy tych oryginalnych wymiarach nie ma szans na kabinę większą niż 80x80 i co dla nas najważniejsze zrobiliśmy wypusty we wnękach drzwiowych tak aby można było wstawić drzwi z opaską obustronną. Pozdrawiam :)

Dziękuję paweliania za skan A na jakim etapie jesteście? Czy możecie doradzić jeszcze jakieś zmiany które są sensowne i lepszym rozwiązaniem niż w projekcie?

W tej chwili pracujemy nad dachem,jeśli pogoda pozwoli to w tym roku skończymy ;)

A jeśli chodzi o zmiany w projekcie to myślę że każdy dokonuje takowych według własnych potrzeb. My na przykład zrezygnowaliśmy z pomieszczenia gospodarczego na rzecz większej kuchni i jestem z tego bardzo zadowolona. Zrobiliśmy też podpiwniczenie pod garażem gdzie będzie kotłownia, myślę że to też jest fajne rozwiązanie :)

witam wszystkich,

Mam wielką prośbę czy mógłby ktoś przesłać mi na emaila:[email protected] rzut tego super domku z naniesionymi wymiarami.

bardzo mnie intersuje koszt budowy przemyślanego m42, pierwsze prace przewiduje na wiosne ale mniej więcej wolałbym się przygotować orientacyjnie na koszty, mam prośbę jeśli to nie kłopot, poprosiłbym o koszty budowy stanu surowego zamknietego.

Pozdrowionka Magdziorka

Witam wszystkich

Mam jedno pytanie, czy ktoś z Was buduje Przemyślanego w woj. lubelskim/mazowieckim, w "niedalekiej" odległości od Łukowa i chciałby pochwali się chociażby stanem surowym???

Już zdecydowaliśmy się na budowę i właśnie kompletujemy niezbędne dokumenty ale chętnie zobaczymy obiekt "na żywo".

Pozdrawiam

Serdecznie witam my z żoną również podjęliśmy decyzję że będzie to przemyślany w okolicy Zamościa mogę prosi o wymiary i kosztorys właśnie jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów mój adres: [email protected] z góry dziękuj.

Panie Edmundzie, głębokie wyrazy współczucia.

Chociaż nigdy Pana nie spotkałem to tak jak ktoś wcześniej napisał ze względu na ogromne zaangażowanie w to forum z Pana strony chyba wszyscy odebraliśmy to mocno osobiście.

Dużo siły życzę na najbliższe miesiące.

Edytowane przez panantek

Witam Pana Postihal i dziękuje za odpowiedz. Wyrazy współczucia :( ... sama niedawno straciłam bliską osobę i wiem jak jest ciężko. Potrzeba czasu by pogodzić się ze stratą...Nasi bliscy zawsze będą z nami...

Pozdrawiam

Edytowane przez Gwiazdka :)

Serdecznie współczuje Panu Postihal, serce aż boli...

Śledzę to forum od początku i wiem ile poświęcił Pan serca wszystkim budującym.

Niestety nie buduję ponieważ nie stać mnie ale jeśli kiedyś będę miała pieniądze to wybuduję go z pewnością, dzięki Panu, bo ten projekt kojarzy mi się tylko z dobrem, miłością, zaangażowaniem, poświęceniem, pasją i z wszystkim co najlepsze.

Serdecznie pozdrawiam

Magda