chris37 27.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) "Przemyślany" doczekał się większego brata.A tutaj praktycznie bliźniacza wersja ze stropem teriva Edytowane 27 Listopada 2011 przez chris37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenie83zdw 27.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam Shade1! My jesteśmy na finiszu budowy "przemyślanego" i mamy praktycznie takie same zmiany jak Wy zaproponowaliście. Dodatkowo przesuneliśmy drzwi między kotłownią a garażem tak by zmieścił się swobodnie piec na eko-groszek:) , zwęziliśmy okno w łazience bo przy tych oryginalnych wymiarach nie ma szans na kabinę większą niż 80x80 i co dla nas najważniejsze zrobiliśmy wypusty we wnękach drzwiowych tak aby można było wstawić drzwi z opaską obustronną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweliania 28.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziękuję paweliania za skan A na jakim etapie jesteście? Czy możecie doradzić jeszcze jakieś zmiany które są sensowne i lepszym rozwiązaniem niż w projekcie? W tej chwili pracujemy nad dachem,jeśli pogoda pozwoli to w tym roku skończymy A jeśli chodzi o zmiany w projekcie to myślę że każdy dokonuje takowych według własnych potrzeb. My na przykład zrezygnowaliśmy z pomieszczenia gospodarczego na rzecz większej kuchni i jestem z tego bardzo zadowolona. Zrobiliśmy też podpiwniczenie pod garażem gdzie będzie kotłownia, myślę że to też jest fajne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamros 28.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Panie Edmundzie!Dziękujemy, że jest Pan nadal z nami, bez Pana to forum nie miałoby sensu. Jak już ktoś kiedyś napisał jest Pan naszym mentorem. Żałuję, że budujemy się tak daleko w przeciwnym razie na pewno skorzystalibyśmy z zaproszenia. My zapraszamy do odwiedzenia nas na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 28.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 witam wszystkich,Mam wielką prośbę czy mógłby ktoś przesłać mi na emaila:[email protected] rzut tego super domku z naniesionymi wymiarami.bardzo mnie intersuje koszt budowy przemyślanego m42, pierwsze prace przewiduje na wiosne ale mniej więcej wolałbym się przygotować orientacyjnie na koszty, mam prośbę jeśli to nie kłopot, poprosiłbym o koszty budowy stanu surowego zamknietego.Pozdrowionka Magdziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachy 29.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam wszystkichMam jedno pytanie, czy ktoś z Was buduje Przemyślanego w woj. lubelskim/mazowieckim, w "niedalekiej" odległości od Łukowa i chciałby pochwali się chociażby stanem surowym??? Już zdecydowaliśmy się na budowę i właśnie kompletujemy niezbędne dokumenty ale chętnie zobaczymy obiekt "na żywo".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rangers666 29.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Serdecznie witam my z żoną również podjęliśmy decyzję że będzie to przemyślany w okolicy Zamościa mogę prosi o wymiary i kosztorys właśnie jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów mój adres: [email protected] z góry dziękuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweliania 02.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kachy! My budujemy na lubelszczyźnie, niedaleko Nałęczowa. W tej chwili kończymy kryć. Jeśli macie ochotę obejrzeć efekt naszych wysiłków zapraszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panantek 03.12.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Panie Edmundzie, głębokie wyrazy współczucia.Chociaż nigdy Pana nie spotkałem to tak jak ktoś wcześniej napisał ze względu na ogromne zaangażowanie w to forum z Pana strony chyba wszyscy odebraliśmy to mocno osobiście.Dużo siły życzę na najbliższe miesiące. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez panantek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dayelka 03.12.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 czy jest możliwość podmurowania domu nieco wyżej aby w przyszłości móc adaptować poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ok.maly 04.12.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 po wielkich trudach dachówka na dachu, dodatkowe drzwi z zewnątrz do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaljachewicz 05.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam forumowiczów. Najszczersze kondolencje dla Pana Postihal i zarazem ogromna prośba o przesłanie wymiarówki oraz Pana kosztorysu. Jest Pan nieocenionym skarbcem wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaljachewicz 05.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Zapomniany e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekrol 07.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 WitamJestem nowy na forum.Na wiosnę z żoną też zaczynamy Przemyślanego i mam prośbę do Panantek tez jestem z Ostrowca czy byłaby możliwość sie spotkać i zobaczyć Twój domek kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.12.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zapomniany e-mail: [email protected] Witam, wysłałem na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.12.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam magdziorka24rzut z wymiarami oraz moje koszty wysłałem na podany adres.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgatkaRempin 08.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam Postihal! Proszę przyjąć wyrazy głębokiego współczucia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaljachewicz 08.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Serdeczne podziękowania dla gospodarza tego wątku, użyczone prze przez Pana materiały przesądziły o wyborze M42.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwiazdka 1719509716 08.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Pana Postihal i dziękuje za odpowiedz. Wyrazy współczucia ... sama niedawno straciłam bliską osobę i wiem jak jest ciężko. Potrzeba czasu by pogodzić się ze stratą...Nasi bliscy zawsze będą z nami... Pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Gwiazdka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchewki 11.12.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Serdecznie współczuje Panu Postihal, serce aż boli...Śledzę to forum od początku i wiem ile poświęcił Pan serca wszystkim budującym.Niestety nie buduję ponieważ nie stać mnie ale jeśli kiedyś będę miała pieniądze to wybuduję go z pewnością, dzięki Panu, bo ten projekt kojarzy mi się tylko z dobrem, miłością, zaangażowaniem, poświęceniem, pasją i z wszystkim co najlepsze.Serdecznie pozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts