sq8bwl 27.05.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Podaj adres mail to prześlę Ci fotkę z wymiarami Myślimy nad obudowa kominka... fotki bruków poszukuje przy M42 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 28.05.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mam pytanie, rozliczaliśmy uczciwie zwrot Vat tzw. VZM i stąd moja ciekawość jaki symbol macie przy więźbie dachowej i jaki jest opis na fakturze ( zakup dotyczy tylko i wyłącznie drzewa przeznaczonego na dach i strop) , bo z moim szczęściem jest tak , że fakture mi odrzucono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 28.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam! Ja również jestem zainteresowany z żoną budową tego domu. Projekt jest bardzo ciekawy. Przeczytałem forum, mam prośbę o przesłanie kosztorysu budowy i rzutów na e-maila ( [email protected]). Podziwiamy wasze domy i przekonaliście nas o wyborze właśnie takiego projektu. Obecnie jesteśmy na etapie załatwiania spraw związanych z zakupem działki, zacznie się walka z biurokracją . Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sq8bwl 29.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witaj, doprecyzuj która wersją jesteś zainteresowany, szybciej uzyskasz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 29.05.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Projekt domu - Przemyślany - Murator M42, właśnie taki dom chcemy budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 31.05.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Projekt domu - Przemyślany - Murator M42, właśnie taki dom chcemy budować. Witam rzut i moje koszty poszły na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 31.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam rzut i moje koszty poszły na podany adres. Pozdrawiam o hej Postihal, jak Ci się mieszka w M42, co z perspektywy czasu i obserwacji innych M42 na forum zmieniłbyś teraz? pozdr P@blo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 31.05.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Podaj adres mail to prześlę Ci fotkę z wymiarami Myślimy nad obudowa kominka... fotki bruków poszukuje przy M42 [email protected] dawaj na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 31.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dzięki Postihal, masz piękny dom. Współczuje straty żony. Bardzo nam wszystkim pomagasz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkarla 02.06.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam. Mam prośbę o przesłanie kosztów budowy dla Przemyślanego w wersji podstawowej (M42). Z góry dziękuję. Mój mail : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swerd 04.06.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mam prośbę do użytkowników forum, proszę o koszt budowy Przemyślanego - M42 i jeżeli można to zestawienie materiałów, Właśnie zaczynamy budowę Przemyślanego i chcemy mieć jakieś porównanie z naszymi wydatkami, Z góry bardzo dziękuje. proszę słać na [email protected]Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaK33 06.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 "Droga do celu jest równie ważna jak on sam" Mieszkamy w naszym Przemyślanym domku !!!! Jest wspaniale. Dziękuję Maciuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 06.06.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 AsiaK33 Pokaż jakieś zdjęcia, pochwal się!!!!!!!!!!!! My robimy łazienki i malujemy pokoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 07.06.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Wszystkich. Zajrzalem ostatnio do mnie na dzialke i zastalem tam nieprzyjemna niespodzianke. Prawdopodobnie ptaki podziurawily mi membrane dachowa pod okapem. Niestety za zime zostawilem okap nie zabezpieczony i mam teraz problem. Trzeba chyba bedzie pozaklejac dziury od gory. Wyglada to nie ciekawie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 07.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Twoja membrana przypomina mi geowłókninę z wyglądu.U mnie nie wiem co to musiał by być za ptak żeby narobił takie dziury.Jak się nazywa ta Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 07.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 To jest Dorken Delta Maxx. Ta membrana ma taka wloknine od spodu ( podobno potrafi zebrac 1litr wody na 1m2 ) Dziury sa roznych rozmiarow od malutkich do wiekszych o srednicy 1,5cm ale duzych jest tylko kilka. Znalazlem w domu gniazdo i ptasie odchody. Mysle ze ptaki zbieraly material na gniazda i sobie upodobaly wlasnie ta wloknine na spodniej stronie membrany i ja dlubaly. Tak to jest jak sie nie zabezpieczy okapu..... Madry Polak po szkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrisg2 10.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czy mogę prosić o przesłanie na adres [email protected] zestawienia kosztów dla poszczególnych etapów budowy. Zaczynamy adaptacje budynku na działce i chcemy oszczacowac koszty na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona1404 11.06.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kochani, wracam po jakimś czasie na forum, w inwentarzu mi przybyło tj.mała 3,5 miesięczna Zuzia, a PNB jak nie ma tak nie ma.Obiecano mi w urzedzie ze już nie długo ok Tygodnia (Zobaczymy, czekam już 4 lata)Zwracam się do Was wszystkich z wielka prośbą o wysłanie na priv maila [email protected] Waszych kosztów budowy-obojętnie jakiego typu jest Wasz dom.Generalnie rozchodzi mi się o kosztorys do Millenium i muszę go jakoś już teraz stworzyć, chyba ze ktoś starał się o kredyt i takowy ma.Z góry dziękuję, sprawa dosyć pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona1404 11.06.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 PS.W:rolleyes:czesniej monika04-nie wiem dlaczego zmieniło nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erebos 12.06.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam wszystkichCzy mogę prosić o przesłanie na adres [email protected] zestawienia kosztów dla poszczególnych etapów budowy, my czekamy na pnb. Dopiero zacząłem czytać to forum ale widzimy, że dużo osób zdecydowało się na m42. Czy ktoś budował może M42c ze stropem betonowym w woj. śląskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts