panantek 25.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Podrzuć maila to ci wyslę, z zasady nie umieszczam fotek na forum. Super, dzięki, podaję maila: panantekMAŁPAgmail.com KATE, nie mam zdjęć ale postaram się jutro zrobić bo będę rano na budowie to Ci puszczę mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 25.10.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Mała uwaga dla budujących... jak macie w planach ogrzewać ekogroszkiem to nie przesadzajcie z wielkością kotła, w projekcie pisze 25KW , a spokojnie wystarczy 11KW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1974 27.10.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witammam pytanie odnośnie wysokości sufitu w salonie w przemyslanym ile macie wysokości bo mi wychodzi max 2.65 i się boje ze będzie za mało i czy dawaliście podwójnie płytę jak w projekcie czy pojedynczo żeby było mniejsze obciążenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagaj 28.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam Serdecznie. Wybrałam projekt domu Przeymyslany. Bardzo prosze o pzryslanie mi kosztorysu !!! Z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 29.10.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dziś odebrałem pozwolenie na budowę. Jestem w trakcie negocjacji z ekipami i kierownikiem budowy. Wiosną ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 01.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam Serdecznie. Wybrałam projekt domu Przeymyslany. Bardzo prosze o pzryslanie mi kosztorysu !!! Z góry dziękuję ! Witam! Przeslij emaila to wysle kosztorys a poza tym jesli Chcesz tania sprawdzona ekipe z okolic Konina to polece chetnie, nam stawiali i 5 innych przemyslanych pod Kaliszem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 01.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Ile wzięli za robociznę, jak możesz to też mi prześlij kosztorys [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagaj 01.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 moj adres: [email protected] Z góry dziekuję. Czyli jest sznsa na to, zeby na żywo zobaczyc dom w okolicach konina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagaj 01.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witaj. widze, ze jestes z zagorowa ( wiec niedaleko konina ) , czy polecisz swoję ekipę od budowy ? i jesli mozesz prosze o kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 02.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 (edytowane) moj adres: [email protected] Z góry dziekuję. Czyli jest sznsa na to, zeby na żywo zobaczyc dom w okolicach konina ? Witam! Serdecznie zaprawszamy do Pawłówka pod Kaliszem ale tak za dwa ygodnie, poniewaz nasze malenstwa maja wirusika krtani. Obok naszego przemyslanego stoi drugi przemyslany m42c z dachowka ibf, nasza euronit i czasem sasiad tez udziela rad i pozwala obejrzec domek, z drugiej strony naszego domu stoja dwa domy o podobnym rozmieszczeniu pomieszczen jak w przemyslanym ale domy drozsze z falistym dachem, projekt "sandra", pisze o nich poniewaz ekipa, ktora nam stawiala dom, wlasnie swiezo postawila dwie sandry i mozna jedna obejrzec w stanie surowym otwartym i zamknietym, po golych murach mozna poznac jak dokladnie ekipa domek buduje, goraco polecam ta firme, majster pozwolil zamiescic numer telefonu, poniewaz pochodzi z okolic Konina i chetnie tam sie wybierze z ekipą, Nasz dom rosnal w oczach, robia szybko, dokladnie i tanio, pracownicy wpadaja i wiedza co robic a nie jak na niektorych budowac opieraja sie o lopate albo o betoniare, kiedy lopata sie zlamie, za postawinie naszego domu majster wzial 40 tys zl, w tej kasie bylo wylanie fundamentow, wylewek, postawienie scian fundamentowych, nosnych, ulozenie stropu lekkiego, wiezby dachowej, polozenie dachowki, tynkow wewnetrznych i zewnetrznych, kanaliza, hudralika, c.o., po pol roku od wylania fundamentow juz sie wprowadzilismy i na nic nie narzekamy, wylewali fundamenty mrozna zima dosypujac do wody sol,,,,mozliwe, ze ciut podrozalo ale warto z majstrem negocjowac, mury stanely w tydzien a w dwa tygodnie dach, szesciu murarzy, ciesla i dekarz w ekipie, numer do majstra na privat, kosztorys ciut pozniej wysle na priv, pozdrawiam Edytowane 19 Grudnia 2012 przez onazis1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 02.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Bardzo dobra cena jak za taki zakres prac, nie chcieliby budować w kujawsko-pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 03.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Bardzo dobra cena jak za taki zakres prac, nie chcieliby budować w kujawsko-pomorskim. Witam! Pol roku temu odwiedzili nas forumowicze z Wroclawia i majster powiedzial im, ze chetnie pojedzie do Wroclawia postawic dom ale za 70 tys zl (noclegi i dojazd 2 godzinny) Kwestia dogadania sie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzynk 08.11.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Czy ktoś z budujący przemyślany m42 użył dachówki i zmienił kont nachylenia dachu? Jeśli tak - to na ile stopni?W projekcie jest blacho-dach. a ja chcę zmienić na dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 08.11.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Czy ktoś z budujący przemyślany m42 użył dachówki i zmienił kont nachylenia dachu? Jeśli tak - to na ile stopni? W projekcie jest blacho-dach. a ja chcę zmienić na dachówkę. Witam. Nasz Przemyslany ma kat nachylenia dachu 30 stopni i pokryty jest dachowka Brass. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagaj 08.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagaj 08.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eni1 09.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jestem po lekturze prawie całego wątku. Ogromne "dzięki" za kopalnię wiedzy nie tylko dla budujących Przemyślanego, ale dla każdego stojącego na początku drogi do swojego domu.Przymierzam się do zakupu projektu Wariantowy M132 w wersji lustrzanej. To nowy projekt i chyba nikt go jeszcze nie buduje. Jest podobny do Przemyślanego, dlatego bardzo proszę budujących o przesłanie kosztorysu na [email protected]Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitekl 10.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Witam. Od wiosny zaczynamy budowę naszego przemyślanego M42a :0). Dlatego bardzo proszę budujących (również M42 )o przesłanie kosztorysu przemyślanego na mój adres mailowy [email protected] . Z góry bardzo dziękuję. Edytowane 19 Listopada 2012 przez sitekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psemo 11.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) Witam wzsystkich,wlaśnie zaczeliśmy budowę przemyslanego M42a L ,myślę że damy radę w tym roku ukończyć stan zero . Edytowane 12 Listopada 2012 przez psemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof cz 12.11.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja zaczynam na wiosnę. Powodzenia psemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts