Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Macie , możecie popatrzeć na dynamikę ogrzewania domu i prace solarów online,https://esterownik.pl/sterownik/462 (m42a) przejdz do sterownika-zakładka archiwum-dalej -wykresy ,tam jest kalendarz możecie prześledzić temperatury w zimie w lecie z 2 czy 3 lat, salon, wiatrołap,kuchnia ,łazienka podłogówka reszta grzejniki aaa garaż podgrzewany do 12-14 st zimą, styro na podłodze 10cm, na scianie 12, w stropie 30cm wełny,kocioł na eko

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kol sitekl masz zawaloną sprawę z wjazdem do garażu !!! dopóki dom jest nieocieplony i nie otynkowany radziłbym ci wymontować bramę garażową,zdiąć jedna warstwę pustaków betonowych, następnie przemurować górę otworu od bramy garażowej i dopiero zamontowac bramę -zobacz jaki będziesz miał wysoki i nie funkcjonalny wjazd (jak zostawisz tak jak masz !

Kol sitekl masz zawaloną sprawę z wjazdem do garażu !!! dopóki dom jest nieocieplony i nie otynkowany radziłbym ci wymontować bramę garażową,zdiąć jedna warstwę pustaków betonowych, następnie przemurować górę otworu od bramy garażowej i dopiero zamontowac bramę -zobacz jaki będziesz miał wysoki i nie funkcjonalny wjazd (jak zostawisz tak jak masz !

Niech zostawi jak ma.Może ma albo będzie miał jakiegoś SUVa i co wtedy,będzie sobie w brodę pluł że do garażu nie może wjechać.Ja mam tak jak kolega"Sitek"i jest bardzo dobrze.Moim Landkiem swobodnie wjeżdzam.Co do rynien to mam u siebie Galeco stal 135.Jest to duża połać dachu więc rynny mają co zbierać.80tki na pewno są za małe.

Witam!

Ja również jestem zainteresowany budową tego domu. Obecnie jestem na etapie załatwiania spraw związanych z zakupem działki. Przeczytałem wszystkie wpisy i mam prośbę o przesłanie kosztorysu budowy i rzutów na e-maila ([email protected]). Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam

witam ,czy może już wybudowałeś , też jestem z podkarpacia i ciekawa opinie na temat tgo domu

[ATTACH=CONFIG]200526[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]200527[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]200528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]200529[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]200530[/ATTACH]

A to mój m42aL . urszula268 nr tel. wysłałem napriv. Zapraszamy do nas.

dzięki za szybkie foto z zaproszenia mam nadzieję ,że skorzystam , ale wcześniej sie umówimy. widze ,że nie macie drzwi na taras z jednego pokoju, iduże okno w salonie. jeśli można to pokażcie środek ,przede wszystkim kuchnia i salon . pozdrawiam