Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postihal a ja mam pytanie z innej beczki, a jak ci sie mieszka w swoim nowym domku??? jak wszystko masz na 1 płaszczyznie bez latania po schodach....

Witam

Mieszka sie wspaniale.Zawsze podobała mi się parterówka i tylko taki dom chciałem budować.Mieszkałem kiedyś na 37m2,póżniej na 62 m2,więc obecne 140 m2 na jednym poziomie robi wrażenie.Garaż w bryle budynku,to super wygoda.

Pozdrawiam

Witam wszystkich "Przemyślanych" -od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem projektu i chciałbym jeszcze w tym roku rozpocząć budowę .Budowa jest w okolicach Wrocławia -Kamieniec Wro.

I tak sobie pomyślałem że chętnie bym skorzystał z doświadczenia i wiedzy nas "przemyślanych" .

Witam. Mam pytanie do Postihala, jak sprawują się sufity podwieszane, czy nie pękają. My mieszkamy od 19 września palimy w piecu na eko-groszek i dużo wietrzymy , bo jednak jest jeszcze dużo wilgoci w pomieszczeniach.Pozdr.

Witam,jeśli chodzi o sufity to pojawiły się pęknięcia na łączeniu płyt w salonie i sypialni.Będzie trzeba to zlikwidować przy następnym malowaniu,ponieważ te pęknięcia są słabo widoczne.

Ja przed wprowadzeniem się 13.12.2008r.paliłem od miesiąca pażdziernika i z chwilą zamieszkania nie było żadnej wilgoci.

Pozdrawiam i życzę samych przyjemności w nowym domku.

Witam. Postihal , gdzie dokładnie popękały sufity ,przy ścianach, czy pośroku.

Witam,w salonie w najwęższym miejscu,to jest od ,ściany nad drzwiami do części nocnej do ściany równoległej do kuchni,a w sypialni 1,20 m od ściany od łazienki na łączeniu płyt.Przy ścianach wszystko jest ok.

Witam Postihal.Jestem na początku drogi do Przemyślanego i prosiłbym o przesłanie mi kosztorysu budowy- kosztów . Z gory dziękuję.Jestem pod wrażeniem budowy twojego domu POSTIHAL gratuluję.Moj adres [email protected]

Pozdrawiam :wink:

Witam.dziękuję za miłe słowa.Kosztorys wysłany.Wybudowanie "przemyślanego" nie jest takie trudne,a radość z mieszkania w nim jest ogromna,szczególnie dla tych osób,które kilkanaście lat mieszkały w blokach SM.

Pozdrawiam

WITAM WSZSTKICH WETERANÓW BUDOWY.

JESTEM NA ETAPIE PAPIEROWYM- I GŁOWĘ MAM JUŻ KWADRATOWĄ

CZY W PROJEKCIE M42 WARIANT I Z DWUSTANOWISKOWYM GARAŻEM JCOŚ BYŚCIE ZMIENIALI ?

NIE UKRYWAM ŻE POMOCNA BYŁA BY WYMIARÓWKA TEGO DOMKU.

PROSZĘ O POMOC

PZDR.

Witam.Mam pytanie do Geciora24..jaki kolor mają twoje okna,czy to są plastiki??bardzo mi się podobają.My wiosną zaczynamy przemyślanego,i szukam koncepcji na kolorystykę całego domu.Pozdrawiam wszystkich budujych..A może ktoś już wybudował PRZEMYŚLANEGO w okolicach zamościa lub lublina?? :D