Postihal 04.10.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Posihal mam prośbe. Podaj jakis kontakt do siebie tel lub e-mail bo chciałbym zobaczyć Twój domek. Pozdrawiam Witam - moje namiary poszły i oczekuję wizyty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 04.10.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Postihal a ja mam pytanie z innej beczki, a jak ci sie mieszka w swoim nowym domku??? jak wszystko masz na 1 płaszczyznie bez latania po schodach.... Witam Mieszka sie wspaniale.Zawsze podobała mi się parterówka i tylko taki dom chciałem budować.Mieszkałem kiedyś na 37m2,póżniej na 62 m2,więc obecne 140 m2 na jednym poziomie robi wrażenie.Garaż w bryle budynku,to super wygoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba176 05.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam wszystkich "Przemyślanych" -od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem projektu i chciałbym jeszcze w tym roku rozpocząć budowę .Budowa jest w okolicach Wrocławia -Kamieniec Wro. I tak sobie pomyślałem że chętnie bym skorzystał z doświadczenia i wiedzy nas "przemyślanych" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 05.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witamy cię kuba 176 w gronie miłośników "przemyślanego".Jeśli masz jakieś konkretne pytania, to pytaj na forum lub pisz na poczte e-mail.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gecior23 06.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam. Mam pytanie do Postihala, jak sprawują się sufity podwieszane, czy nie pękają. My mieszkamy od 19 września palimy w piecu na eko-groszek i dużo wietrzymy , bo jednak jest jeszcze dużo wilgoci w pomieszczeniach.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 06.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a propo sufitów podwieszanych robiliscie płyta GKx2 czy jedna warstwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 06.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam. Mam pytanie do Postihala, jak sprawują się sufity podwieszane, czy nie pękają. My mieszkamy od 19 września palimy w piecu na eko-groszek i dużo wietrzymy , bo jednak jest jeszcze dużo wilgoci w pomieszczeniach.Pozdr. Witam,jeśli chodzi o sufity to pojawiły się pęknięcia na łączeniu płyt w salonie i sypialni.Będzie trzeba to zlikwidować przy następnym malowaniu,ponieważ te pęknięcia są słabo widoczne. Ja przed wprowadzeniem się 13.12.2008r.paliłem od miesiąca pażdziernika i z chwilą zamieszkania nie było żadnej wilgoci. Pozdrawiam i życzę samych przyjemności w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 06.10.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a propo sufitów podwieszanych robiliscie płyta GKx2 czy jedna warstwa?? Ja robiłem jedną warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gecior23 07.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. Postihal , gdzie dokładnie popękały sufity ,przy ścianach, czy pośroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba176 07.10.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Postihal.Jestem na początku drogi do Przemyślanego i prosiłbym o przesłanie mi kosztorysu budowy- kosztów . Z gory dziękuję.Jestem pod wrażeniem budowy twojego domu POSTIHAL gratuluję.Moj adres [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 07.10.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. Postihal , gdzie dokładnie popękały sufity ,przy ścianach, czy pośroku. Witam,w salonie w najwęższym miejscu,to jest od ,ściany nad drzwiami do części nocnej do ściany równoległej do kuchni,a w sypialni 1,20 m od ściany od łazienki na łączeniu płyt.Przy ścianach wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 07.10.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Postihal.Jestem na początku drogi do Przemyślanego i prosiłbym o przesłanie mi kosztorysu budowy- kosztów . Z gory dziękuję.Jestem pod wrażeniem budowy twojego domu POSTIHAL gratuluję.Moj adres [email protected] Pozdrawiam Witam.dziękuję za miłe słowa.Kosztorys wysłany.Wybudowanie "przemyślanego" nie jest takie trudne,a radość z mieszkania w nim jest ogromna,szczególnie dla tych osób,które kilkanaście lat mieszkały w blokach SM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 07.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 własnie sie zastanawiam czy jechac w salonie i kuchni płyta gk x2(w koncu pomieszczenie reprezantacyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matii 08.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 WITAM WSZYSTKICH JESTEM JESZCZE W LESIE ALE POWOLI SIE ZBIERAM DO PAPIEROLOGI WIELKI SZACUN DLA TYCH KTÓRZY BUDUJĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.10.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam,jeśli budujesz M42 Przemyślany,to zapraszam na nasze forum osób budujących ten dom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matii 10.10.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE NAPEWNO BĘDE MIAŁ DUŻO PYTAŃ BO TO MOJA PIERWSZA BUDOWARAZEM JEST RAŹNIEJ POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matii 10.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 WITAM WSZSTKICH WETERANÓW BUDOWY.JESTEM NA ETAPIE PAPIEROWYM- I GŁOWĘ MAM JUŻ KWADRATOWĄ CZY W PROJEKCIE M42 WARIANT I Z DWUSTANOWISKOWYM GARAŻEM JCOŚ BYŚCIE ZMIENIALI ?NIE UKRYWAM ŻE POMOCNA BYŁA BY WYMIARÓWKA TEGO DOMKU. PROSZĘ O POMOCPZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliceN 11.10.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam.Mam pytanie do Geciora24..jaki kolor mają twoje okna,czy to są plastiki??bardzo mi się podobają.My wiosną zaczynamy przemyślanego,i szukam koncepcji na kolorystykę całego domu.Pozdrawiam wszystkich budujych..A może ktoś już wybudował PRZEMYŚLANEGO w okolicach zamościa lub lublina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gecior23 12.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam. Zawsze podobały mi się okna w ciemnej kolorystyce , nasze są w kolorze orzecha na zewnątrz, a białe w środku (plastiki) . Całą kolorystykę domu w środu mamy w tonacji beżowo-kremowo-morelowo- żołtej ,drzwi wewnętrzne -pośredni brąz. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EKOLUK 12.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, ja również zastanawiam sie nad przemyslanym dzialka juz prawie zakupiona i chetnie obejżałbym na zywo domek. i jeszcze pytanie do Centuriona czy budowa z bloczków H+H jest bardziej ekonomiczna od budowy z ceramiki/ Jak z przenikalnościa cieplną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts