gosiadaniel 04.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 WitamJestem na etapie składanie wniosku do wodociągów o dostawe wody.Mam jednak mały problem z udzieleniem informacji na temat zapotrzebowania w wodę: i tu moja prośba o pomoc...............jakie jest zapotrzebowanie w wodę:średnie.......... m3/h szczytowe .............m3/hprzeciwpozarowe..........1/smój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 04.12.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam! W projekcie Przemyslanegogo warian trzeci znalezlismy taka informacje: przewidywane zuzycie zimnej wody na dobe przez 4 mieszkanców wynosi 760 litrów a ciepłej 520 litrów na dobe, wiecej nic nie ma. Nas to ominelo, poniewaz zajał sie tym deweloper a z zycia wiem, ze w wodociagach mają takie srednie przeliczniki wg danego budynku i m3. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiadaniel 04.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 onazis1974 Dziękuje za podpowiedż chociaż nie rozwiązuje to moich problemów czekam dalej.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka_d3 04.12.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Postihal, czy możesz podesłać mi wymiary z kosztami. Na wiosnę planujemy budowę i jestem ciekawa jak wyglądają koszta budowy tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 04.12.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hejka! co do zapotrzebowania w wode to Wpisz w google " zapotrzebowanie w wode srednie, przeciwpozarowe" a Znajdziesz odpowiedz, forumowicze piszą, ze wystarczy wpisac w wniosku- zapotrzebowanie w wode dla domku jednorodzinnego tylko, ze co urzednik to jest inaczej, powodzonka, pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 06.12.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Śledzę to forum od jakiegoś czasu i bardzo podoba mi sie twój domek Postihal. Dosyć solidnie opisałeś wszystkie etapy budowy, na pewno skorzystam z twoich doświadczeń. Wczoraj dostałem już mój projekt Przemyślanego, wariant III. Mam już umówionego projektanta do adaptacji, ma się tym zająć od stycznia. Zostało mi 3 tygodnie nad przemyśleniem ewentualnych zmian. Zastanawiam się jeszcze nad prefabrykowana więźba dachową i szukam wykonawcy z Lubelskiego. Mam prośbę do Postihala o przesłanie zestawienia kosztów budowy (materiały + robocizna) Mój emai:l [email protected] Pozdrawiam Witam Hucker4 Moje koszty przesłałem na podany adres. W sprawie wiązarów wejdź na adres:Mitek Industries Polska - wiązary z litego drewna.Tam możesz sobie poczytać o tych wiązarach i poszukać adresy licencjonowanych producentów w całym kraju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 06.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam Erkopy ! Nasz Teresin znajduje się na Mazowszu , koło Sochaczewa, 40 km na zachód od Warszawy. Od postawienia domku , odwiedziły nas już 3 rodziny. Na chwile obecna , beda gipsowane sufity i utwardzany wjazd ( ponad 40 m). Witaj Gecior23. Widzę że odwiedziny u Ciebie to już prawie epidemia, ale dołączam się z prośbą o możliwość obejrzenia Twojego Dzieła. [email protected] Do Geciora23 Jestesmy z żoną zainteresowani tym projektem, mieszkamy w okolicach Grodziska Maz. czy też możemy obejrzeć ten domek na żywo. Będziemy wdzięczni e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 06.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam jeszcze raz. To super że dzielicie się swoimi doświadczeniami na tym forum, dzięki zdjęciom można zobaczyć, jak wygląda ten domek, który uważam za najlepszy z parterowych jakie miałem okazje oglądać. Może macie jakies namiary na dobrą firmę budowlaną, która ma doswiadczenie w budowie tego domku? - tu pytanie do osób które szczęśliwie się już wybudowałyCzekam na wiadomość najlepiej na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka_d3 07.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mam prośbę do Postihala o przesłanie zestawienia kosztów budowy (materiały + robocizna) Mój emai:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.12.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mam prośbę do Postihala o przesłanie zestawienia kosztów budowy (materiały + robocizna) Mój emai:[email protected] Witam, wszystko zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 08.12.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Cię jacekjar 111zgadzam sie z Tobą w 100%,że "przemyślany"jest najlepszym budynkiem z parterówek pod każdym względem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawcio29 08.12.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Postihal bardzo proszę o przesłanie zestawienia kosztów budowy Mój e-mai: [email protected]Dojrzewamy z dziewczynami do zmiany naszego blokowiska na ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 09.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Do Geciora23 Witam serdecznie! 15tego grudnia ok godziny 15tej bedziemy z Żoną wracać z Warszawy do Kalisza, wiec czy mozemy podjechac do Teresina obejrzec z daleka Twoj domek? Jesli tak to proszę o przeslanie dokładnego adresu na [email protected] . Jestesmy na etapie ukladania więźby dachowej. Serdeczne pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 09.12.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Postihal bardzo proszę o przesłanie zestawienia kosztów budowy Mój e-mai: [email protected] Dojrzewamy z dziewczynami do zmiany naszego blokowiska na ten projekt. Witam Pawcio29, warto taką decyzję podjąć.Najpierw będą problemy,ale potem radość będzie ogromna Wszystko wysłałem na podany adres. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielb1 09.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam. Ja budowę przemyślanego zakończyłem na stanie ,,O". Mam prośbę do osób które już wybudowały czy mogłyby przesłać zestawienie kosztów oraz materiałów potrzebnych na dokończenie budowy. Chcę zacząć na wiosnę więc jeszcze mam trochę czasu. Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki. Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 10.12.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam,wstawiam zdjęcia z dnia dzisiejszego naszego ogrodu.Uważam,że dom z ogrodem stanowią integralną całość. - widok ogólny na wschodnio - południowo -zachodnią stronę ogrodu,http://images43.fotosik.pl/236/489552a3ce45a25bmed.jpg- w tym miejscu na wiosnę będzie posadzona różna trawa dekoracyjna,http://images45.fotosik.pl/237/26a4618cfe046c26med.jpg- część wschodnia ogroduhttp://images42.fotosik.pl/149/b507da7bca21524dmed.jpgPozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m2m5 11.12.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Wraz z mezem zdecydowalismy sie na przemyslanego, wiec z checia dolacze do waszego grona. Widze ze najbardziej zapracowanym czlowiekim jest tu Postihal i jesli to nie bylby problem to ja rowniez prosiłabym o przeslanie kosztorysu i zestawienia materiałów, budowac co prawda bedziemy sys.gospodarczym, czyli co sie da własnymi "ręcami" ale dla porownania chetnie koszty robocizny tez zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje latem zapraszam do naszego dziennika budowy. Mój emai: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 11.12.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam m2m5 w gronie miłośników "przemyślanego" . Zestawienie moich kosztów wysłałem na podany adres. Rozpoczynając budowę na wiosnę macie jeszcze dużo czasu do właściwego przygotowania się do sprawnego prowadzenia prac budowlanych. Życzę zadowolenia z budowy własnego domku. Co do mojej aktywności na tym forum,to wynika ona z tego,że jest to moje dziecko,ponieważ jestem założycielem tego wątku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliceN 13.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam Cię Postihal,wiem ,że pewnie masz dośc wysyłania kosztorysu,ale będę tak upierdliwa i poproszę o niego.. a,więc,PROSZE!!Mój [email protected] Dzieki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliceN 13.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 sory! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts