ryslaw12 14.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam wszystkich miłośników "Przemyślanego", ruszając z budową na wiosnę, proszę Postihala o kosztorys na maila: [email protected] , z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 14.12.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam aliceN,ryslaw12,moje koszty zostały przesłane na podane adresy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyziooo 15.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Postihal, Czy i ja mógłbym prosić o wysłanie kosztów na adres:[email protected]Dzięki z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 16.12.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam dyziooo,mówisz - masz,zostało wysłane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 19.12.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Postihal mam do Ciebie ogromną prośbę. Czy dałoby radę obejrzeć Twoj dom na "żywo". Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem jednak bardzo chcielibyśmy przed zakupem projektu zobaczyć go w realu. Czekam na Twoją odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 20.12.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Postihal mam do Ciebie ogromną prośbę. Czy dałoby radę obejrzeć Twoj dom na "żywo". Jesteśmy z mężem zainteresowani tym projektem jednak bardzo chcielibyśmy przed zakupem projektu zobaczyć go w realu. Czekam na Twoją odpowiedź. Pozdrawiam Witam moja odpowiedź może być tylko taka - zapraszam.Na priv podaję mój telefon celem uzgodnienia terminu przyjazdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertarka 26.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witanm. Czy ktoś buduje Przemyślany wariant II w okolicach ZAMOŚCIA woj. LUBELSKIE??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 27.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Postihal, Czy ja również mógłbym prosić o wysłanie kosztów na adres:[email protected]Bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 27.12.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Postihal, Czy ja również mógłbym prosić o wysłanie kosztów na adres: [email protected] Bardzo dziekuję Witam - poszło na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biba_sw 27.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Postihal, Czy ja również mógłbym prosić o wysłanie kosztów na adres: [email protected] Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm77 27.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witaj PostihalCzy ja również mogłabym prosić o wysłanie kosztów na adres [email protected]Dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 27.12.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam bm77 i biba_sw,zostało wysłane na podane adresy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasyl 28.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Witam Postihal! Dołączyłem do grona ludzi którzy dorośli do budowy domu i to ma byc M42 wersja podstawowa Czy mógłbym prosić o koszty budowy tego domu. adres [email protected] Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 29.12.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam Cię krasyl w gronie budujących "przemyślanego" w wersji podstawowej.Dobrze zrobiłeś wybierając ten projekt.W święta gościłem mojego szwagra mieszkającego na stałe w Kanadzie i muszę przyznać,że ten budynek zrobił na nim bardzo miłe wrażenie.Moje koszty poszły na podany adres.Pozdrawiam i życzę podejmowania odważnych decyzji budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasyl 30.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam Postihal i jeszcze raz dzięki za koszty.Co do domku wcale się nie dziwię że szwagrowi się podobało bo dom jest rewelacyjny - zawsze podobały mi się parterówki. Co do kosztów budowy myślę , że uda mi się je obniżyć dużo zamierzam robić własnymi siłami ( wykończeniówka, instalacje elektryczne, płytki , podłogi, ocieplenie ) . Dziś jest dość duża konkurencja na rynku i ceny materiałów spadły od momentu jak się Zacząłeś budować. W moim okręgu (łódzkim) jest dość dużo firm budowlanych , hurtowni z materiałami. Zobaczymy Ja jestem na etapie zakupu działki budowlanej już jest wybrana teraz tylko formalności i kasa. Mój plan na 2010 rok jest taki - zakup działki - papiery - przyłącza - ogrodzenie Zobaczymy co uda się zrealizowaćOczywiście będę wszystko opisywał i dokumentował zdjątkamiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 30.12.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam krasyl,zgadzam się z Tobą, że możesz wybudować swój dom taniej niż ja,ponieważ:- potaniały materiały budowlane/za pustak ceramiczny płaciłem 6,20 zł za 1 szt. a nadwyżkę z budowy sprzedawałem po 4,50 zł za 1 szt/,- za sam piasek do zasypania fundamentów wewnątrz budynku wydałem 5.000,00 zł - u mnie była taka konieczność ze względu na trudne warunki /bardzo podmokły grunt/,- gotowa więźba dachowa kosztowała mnie 30.000,00 zł- policz ile wydasz na drewno i robociznę.Jak ja się tym interesowałem to 1m3 drewna kosztował 1.220,00 zł,teraz ceny są zdecydowanie niższe,- koszty robocizny często są wyższe jak wartość materiałów, które są zużyte przy danej pracy.Mając zamiar zmieścić się w określonym budżecie należy sobie wszystko rozpisaćna poszczególne etapy budowy i stale liczyć i kalkulować.Pozdrawiam i będę trzymał kciuki ażeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vale46 30.12.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam, Postihal, gratuluję udanego domku. Z dużym zainteresowaniem przeczytałem cały wątek. Nam też się "Przemyślany" podoba. Jesteśmy na początku drogi (czyli wybór projektu) i "Przemyślany" w największym % spełnia nasze wymagania. Mam prośbę, mógłbym dostać rzut z wymiarami + kosztorys w rozbiciu na poszczególne etapy na [email protected] ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka_d3 31.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Witam wszystkich budowniczych:)my również zdecydowaliśmy budować przemyślanego planujemy ruszyć na wiosnę.Mam pytanie do KRASYLA gdzie dokładnie budujesz bo my w Zduńskiej Woli 50km od Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Kasia 31.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Witam wszystkich Nam również podoba się "Przemyślany", jesteśmy na etapie "papierowej przepychanki" . Mam prośbę do Postihal o rzuty z wymiarami + koszty w rozbiciu na poszczególne etapy na adres [email protected] Bardzo dziękuję i wszystkim sympatykom "Przemyślanego" życzę Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 01.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam, Postihal, gratuluję udanego domku. Z dużym zainteresowaniem przeczytałem cały wątek. Nam też się "Przemyślany" podoba. Jesteśmy na początku drogi (czyli wybór projektu) i "Przemyślany" w największym % spełnia nasze wymagania. Mam prośbę, mógłbym dostać rzut z wymiarami + kosztorys w rozbiciu na poszczególne etapy na [email protected] ? Pozdrawiam Witam vale 46 dziękuję za miłe słowa,rzut wraz z wymiarami oraz koszty na mojej budowie przesłałem na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts