Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj laffi,

dzięki za miłe powitanie miłośników"przemyślanego".Dobrze,że trafiliście na projekt tego budynku,bo nie bez powodu nazywa się on przemyślany

i taki jest w rzeczywistości.Nie może być inaczej jak tylko namawiać was do budowy tego budynku i nie będziecie żałować tego wyboru.

Czekam na adres email celem wysłania rzutu z wymiarami i kosztów.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich zdecydowałam się na budowę przemyślanego . Dzisiaj zamówiłam projekt więc zawitam pewnie tutaj jeszcze nie raz :-) pozdrawiam wszystkich

W takim razie gorąco witam w gronie budujących "przemyslanego" i zapraszam do odwiedzania tego forum.

Napisz może ibiza w jakich stronach będziesz budować ?

Pozdrawiam

Postihal, dzięki bardzo za szybkie przesłanie informacji.

Jeszcze raz dziękuję i podrawiam.

P.S. Czy wiecie, gdzie można "na żywo" zobaczyć Przemyślanego? Zwłaszcza moja żona nie wierzy rysunkom. Wiem z forum, że domy wg tego projektu znajdują się już nawet w mojej okolicy... Będę wdzięczny za info

Witam ,jestem swiezym forumowiczem.planujemy w niedlugim czasie zakupic ten projekt tylko jest jedno alee , chce zrobic pod calym domem podpiwniczenie , i teraz proszer o porade czy to moze nie popsujecalego uroku tego budynku a moze ktos juz to robil , za odpowiedzi z gory dzienkuje.Darek

Witam wszystkich zdecydowałam się na budowę przemyślanego . Dzisiaj zamówiłam projekt więc zawitam pewnie tutaj jeszcze nie raz :-) pozdrawiam wszystkich

W takim razie gorąco witam w gronie budujących "przemyslanego" i zapraszam do odwiedzania tego forum.

Napisz może ibiza w jakich stronach będziesz budować ?

Pozdrawiam

Witam ojca tej strony.Przeczytałam prawie wszystko na tym forum , to fajnie , że mimo to , że ty już dawno skończyłeś budowę dzielisz się z przemyślanymi swoimi doświadczeniami .My z mężem zaczynamy wiosną w okolicach Bydgoszczy.martwi nas trochę mały strych.Na zdjęciach u Centuriona więźba wygląd zupełnie inaczej , jest więcej przestrzeni . Pozdrawiam ibiza

Witam ibiza,

ja jeszcze nie skończyłem budowy,widać to na moich zdjęciach.W tym roku muszę jeszcze zrobić podbitkę a następnie pomalować budynek,nie mówiąc już

o pracy którą należy włożyć przy urządzaniu ogrodu.Jak widzisz moja aktywność na tym forum jeszcze trochę potrwa :roll:

Odnosnie większej przestrzeni na strychu to masz rację,że przy tradyczjnej więźbie jest ona większa niż przy wiązarach.

Pozdrawiam

Postihal, dzięki bardzo za szybkie przesłanie informacji.

Jeszcze raz dziękuję i podrawiam.

P.S. Czy wiecie, gdzie można "na żywo" zobaczyć Przemyślanego? Zwłaszcza moja żona nie wierzy rysunkom. Wiem z forum, że domy wg tego projektu znajdują się już nawet w mojej okolicy... Będę wdzięczny za info

Witam

W Zielonce stoi przemyślany. Przez ostatnie 1,5 roku w stanie surowym otwartym zadaszonym, można było wejść i sobie popatrzeć, pomierzyć itp.

Ja tam osobiście byłem 2 razy aby się przekonać do tego projektu.

pozdrawiam,

Witam wszystkich! W czerwcu rozpoczynam budowę Przemyślanego III. Jeśli ktoś potrzebuje rzutów tego domu to służę pomocą.

Pozdrawiam.

Max555

Ja również wkrótce startuję z budowa Przemyślanego III i to niedaleko od Ciebie. Mogę Cię prosić o wysłanie rzutów na P.W. ?

Dzięki i pozdrawiam.

Witam, ja też poproszę o rzuty, czy coś zmieniałeś??? Na ile wyceniasz koszty budowy??

Pozdrawiam

Meggi

Jeśli chodzi o koszty budowy to mam nadzieję wyrobić się w kwocie 350 tys. oczywiście bez działki. A zmiany są niewielkie napewno kuchnia ze spiżarnią będzie taka jaką ma Postihal - bardzo mi sie podoba.

Witam wszystkich! W czerwcu rozpoczynam budowę Przemyślanego III. Jeśli ktoś potrzebuje rzutów tego domu to służę pomocą.

Pozdrawiam.

Max555

Ja również wkrótce startuję z budowa Przemyślanego III i to niedaleko od Ciebie. Mogę Cię prosić o wysłanie rzutów na P.W. ?

Dzięki i pozdrawiam.

Jeśli to nie tajemnica to gdzie?

Postihal Jak u ciebie ze sniegiem na dachu ?? bo ja mam od zachodniej strony,,chyba z 1 m... i mam dachówke a ty chyba masz blache ...jak dach sie zachowuje??[/quote

Witam mam kilka pytań do Bobka Budowniczego . Proszę podaj koszty tylko robocizny ekipy murarskiej do etapu stan surowy otwarty; wykop,ława,fundament,mury,działówki,kominy,chudziak.Chciała bym porównać ceny w kujawsko-pomrskim.Druga prośba jeśli możesz zrób parę fotek na strychu chciała bym zobaczyć przestrzeń przy kącie 20 stopni. Z góry dziękuje i pozdrawiam.