ankaiwojtek 03.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam wszystkich budujących lub przymierzających się do budowy przemyślanego. My dopiero się zastanawiamy nad projektem, przemyślany jest dla naszej 3 os rodzinki jak najbardziej odpowiedni. Bardzo nam się podoba. Mamy prośbę, jakby ktoś mógł przesłac nam rzuty z wymiarami oraz kosztorys na mail [email protected]życzliwym z góry dziękujemy. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.spidi 03.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja również mam podobną prośbę jak większość poszukujących o rzuty i koszty. Mój email: [email protected] Właściwie to już jestem przekonany co do projektu. Szczególnie przekonały mnie zdjęcia pięknego domku Postihala. Mam pytanie do użytkowników już wybudowanego domu lub do specjalistów. Z uwagi na to, że nie zależy mi szczególnie na strychu, czy jest możliwość i sens przeniesienia wejścia na strych do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 03.03.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam wszystkich budujących lub przymierzających się do budowy przemyślanego. My dopiero się zastanawiamy nad projektem, przemyślany jest dla naszej 3 os rodzinki jak najbardziej odpowiedni. Bardzo nam się podoba. Mamy prośbę, jakby ktoś mógł przesłac nam rzuty z wymiarami oraz kosztorys na mail [email protected] życzliwym z góry dziękujemy. pozdrawiamy Witam,poszło na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 03.03.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja również mam podobną prośbę jak większość poszukujących o rzuty i koszty. Mój email: [email protected] Właściwie to już jestem przekonany co do projektu. Szczególnie przekonały mnie zdjęcia pięknego domku Postihala. Mam pytanie do użytkowników już wybudowanego domu lub do specjalistów. Z uwagi na to, że nie zależy mi szczególnie na strychu, czy jest możliwość i sens przeniesienia wejścia na strych do garażu? Witam, jest mi bardzo miło,że mój domek się podoba. Rzut i koszty poszły na podany adres,w sprawie możliwości zrobienia wejścia na strych z garażu wypowiem się po dokonaniu pomiaru wysokości w tym miejscu. Pomysł wydaje się być ciekawy,ponieważ to wejście z korytarza do ładnych nie należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 04.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam! My juz przerabialismy problem wejscia na strych w Przemyslanym III, po podniesieniu dachu do 25 stopni i tak jest za nisko zeby wejsc przez garaz tam jest ok 150cm, wiec zrobilismy wejscie przed garderobą przy drzwiach do pokoju, w ktorym jest wyjscie na taras. Szkoda nam bylo psuc sufitu w korytarzu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.spidi 05.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzięki za odpowiedź. Coś tak czułem, że się nie da. Musze więc to jeszcze przemyśleć. Może faktycznie lepiej schować wejście gdzieś z tyłu domu, gdzie jest mniej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 05.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja mam w korytarzu.. zobaczcie sobie na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makiku 09.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam Po lekturze wpisów na forum odnośnie m42 mozna powiedzieć, że zrobiła się z tego niezła saga:)Rodzina budowlanców m42 rośnie:) Ale to dobrze dla takich jak ja, którzy marzą, myśla o budowie własnego domu. Na forum m42a pytałem o porady bobka budowniczego - jeszcze raz dzieki za odpowiedzi na pytania, chciałbym też, tak jak wielu na forum prosic Cie postihal o rzut m42 z Twoimi zmianami i kosztorys tego pieknego domu(ciekawe czy rózni sie to od sumy podawanej w projekcie? Prośba pewnie setna z kolei ale Twoje porady są bezcenne. Zatem jeżeli to możliwe to przeslij mi takie dane na pocztę: [email protected] Z góry dziękuję i jeszcze raz gratuluje domu !!!!!!! pozdrawiam Makiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliceN 09.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam,Mam pytanie...Jesteśmy przed wyborem pokrycia dachowego i chcielismy się zorientować ile jest odpadu przy blachodachówce..?Może lepiej dać blachę trapezową...Postihal pewnie Ty jako gospodarz tego forum będziesz wiedział najwiecej..Proszę o pomoc..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 10.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam,jestem coraz bardziej przekonana do Przemyślanego, czy ktoś wybudował lub buduje na śląsku???? Bardzo proszę też o kosztorys i wymiarówkę. Pozdrawiam wszystkich BUDOWNICZYCH, ewa [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 10.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam!!!bardzo podoba nam się ten dom. Mam prośbę do założyciela wątku o przesłanie kosztów:) moj adres [email protected].dziękuję i naprawdę super wątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 10.03.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam makiku,litera i klemensik 77 wszystko poszło na podane adresy. Jest mi bardzo miło,że jest tak duże zainteresowanie tym projektem,ale muszę przyznać,że mnie to nie dziwi,bo ten propjekt jest super!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 10.03.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam,Mam pytanie...Jesteśmy przed wyborem pokrycia dachowego i chcielismy się zorientować ile jest odpadu przy blachodachówce..?Może lepiej dać blachę trapezową...Postihal pewnie Ty jako gospodarz tego forum będziesz wiedział najwiecej..Proszę o pomoc..Pozdrawiam Witam, już na to pytanie gdzieś pisałem,ale jutro podam szczegóły - dzisiaj brak czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makiku 10.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam wszystkich Wieeelkie dzięki Postihal za informacje!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof NOWACKI 10.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 witam wszystkich użytkowników zaczynam załatwiać formalności z rozpoczęciem Przemyślanego,ale jestem kucharzem,więc z budowaniem nie mam nic wspólnego.jestem nowaliką i potrzebuję rad wszystkich doświadczonych,którzy już,zaraz albo wkrótce zakończą budowanie swojego gniazda.Czy mogę liczyć na was?javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 10.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam Chciałam zapytać o koszty ogrzewania Twojej parterówki. NApisz prosze jakie tem. utrzymujesz w domku. Czy rzeczywiście ogrzanie parterówki jest droższe niz domu z poddaszem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.mirek 11.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, czy mógłbym prosić również o wycenę i rzuty? Mój adres [email protected] - Z góry dziękuję. ... mi Przemyślany się bardzo podoba, jeszcze tylko musze przekonać żone; - czy ktoś w okolicach Mińska Mazowieckiego postawił może ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglodek 12.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Postihal. Będę budował M42a. Udzielam się na forum Bobka_Budowniczego. Ciebie też tam widziałem Złożony wniosek PnB. Czekam. Teraz dopiero mam głowę do szukania ekipy. Pisałeś, że twoja ekipa buduje nie tylko w Szamotułach. Mieli budowę w Koninie. Tak się składa, że ja również mieszkam w Koninie. Czy mógłbyś przesłać mi na Priv'a jakiś numer telefonu do tej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 12.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Proszę o radę wszystkich fanów Przemyślanego mężowi bardzo podoba się projekt Z19 studio 500, co myślicie o tym? jakie główne różnice zauważacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 14.03.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 PostialDzięki za przesłanie kosztów. Jesteśmy z mężem zdecydowani na ten dom. Mógłbyś nam przesłać jeszcze rzuty??? [email protected]jesteś super gościem, pomagasz wielu osobom, a to tak rzadkie, niestety w dzisiejszych czasach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts