klemensik77 19.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 No witam, witam i gratuluje tak pięknego artykułu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurcze myślałam że bede pierwsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 19.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WITAM!Otwieram dzisiaj nowego muratora i co widzę?Aż mnie zatkało ,super gratuluje!Też myślałam że będę pierwsza.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 21.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam serdecznie.Bardzo proszę o przesłanie rzutów i wyceny tego rewelacyjnego domku.Projekt jest boski właśnie czegoś takiego szukałam.W rewanżu postaram się zrobić wizualizację wnętrza(urządzonego meblami z polskich sklepów)Oczywiście jeśli ktokolwiek jest zainteresowany [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 21.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kurcze Postihal poświęciłem się i wydałem 4,90zł ( z ciekawosci kupiłem e wydanie muratora) ale warto było, choćby tylko dla tego jednego opisu... masz SUPER!!! fajnie opisali twoją budowę, po przeczytaniu Muratora pewnie przybędzie chętnych na budowanie domku z tego projektu:) ja mieszkam już tydzien... narazie jestem na etapie poszukiwania różnych rzeczy.. dom wielki to i nie wiadomo gdzie sie zostawiło telefon, gdzie leżą spodnie robocze a gdzie wyjsciowe? etc...rozdzielenie stref to super sprawa.ehhh chciałoby się jeszcze pisać....ale roboty ogrom Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 21.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Właśnie jestem po lekturze nowego muratora, w tym oczywiście artykułu o Przemyślanym Postihala. Gratulacje dla Przemiłych Sąsiadów z Przemyślanego! Muszę powiedzieć, że czytanie było czystą przyjemnością - tym bardziej, że nasz dom budowała ta sama ekipa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 21.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Postihal, gratulacje. Specjalnie w świętą niedzielę pojechałam do sklepu po muratora żeby nacieszyć oczy. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 21.03.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam, ale mnie zaskoczyliście tymi informacjami o artykule w Muratorze Muszę sie przyznać,że nie widziałem jeszcze tego artykułu i nie posiadam tego wydania.Dzisiaj z informacją o ukazaniu się tego artykułu zadzwonił do mnie mój wykonawca prac budowlanych,więc tutaj jestem. Ostatnio nie zaglądam tutaj często,ponieważ od 11 dni mam moją ukochaną żonę w szpitalu w Poznaniu. Dziękuję za miłe słowa i gratulacje z okazji relacji z mojej budowy"przemyślanego" Pozdrawiam Wszystkich tutaj zaglądających i piszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 22.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gratulacje Postihal za tak piękny domek i zaangażowanie z jakim podszedłeś do budowy tego domu. Również za pomoc nam wszystkim, którzy budują lub będą budować. Myślę, że porady, kosztorysy i inne wskazówki są bezcenne - przynajmniej dla mnie. PS. Dziś jadę po warunki zabudowy i jak wszystko będzie ok zamawiam projekt. Myślę, że niebawem będę Cię prosił o pooprowadzenie nas w Waszej Posiadłości. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 23.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie no nie pogadasz Postihal GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 23.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Z przyjemnością czytaliśmy wraz z mężem artykuł o naszym wymarzonmym domku.Gratulujemy świetnego domku.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 25.03.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam beata.A, Agness 1s2dzięki za miłe słowa,gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Marta 27.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witamy. Jak wszyscy wybraliśmy projekt Przemyślany i właśnie dlatego go wybraliśmy. Jeżeli moglibyśmy prosić również od kolegi o kosztorys a jeśli ktoś poza kolegą "SPECEM" ma zdjęcia wnętrza przed wykończeniem i po. I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące zmian w projekcie a mianowicie czy można zmienić strop drewniany na żelbetowy i czy ktoś może zdecydował się na takie zmiany??? Z góry dziękuję za odpowiedzi i poproszę o te wszelkie info na adres [email protected] lub na gg 19380745. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario_10 29.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja też planuję budowę przemyślanego i prawdopodobnie zmienię strop na żelbetonowy. Również bardzo chętnie chcialbym uzyskać informacje o mozliwościach takiej zmiany. Jeśli ktoś już to zrobil to chętnie poznałbym efekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek84 29.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Postihal gratuluję świetnego artykułu w "Muratorze". Po jego lekturze mogę stwierdzić, że wybór tego projektu był "strzałem w dziesiątke".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglodek 30.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Do kubiakpiotr1982 - przesłałem na priv'a info o ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 30.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 jeszcze raz wielkie dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cage23 31.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, planuję zakup tego projektu i budowę domu w niedalekim czasie. Zastanawiałem się na pompą ciepła. Czy ktoś z szanownych forumowiczów ogrzewa tak swojego Przemyślanego w wariancie IV? Pewnie skusiłbym się na gaz jakbym miał przyłącze doprowadzone do działki. Więc zostaje ekogroszek albo pompa ciepła. Tylko zastanawiam się czy pompa ciepła nie zrujnuje mnie finansowo. Mam zamiar zmieścić się w 400k pln (bez wykończeniówki wew.). Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 31.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witaj Postihal, mam pytanko o podłączenie pradu do budynku. Czy masz przewód z pradem poprowadzony pod ziemią czy powietrzem do sciany budynku? Ja wczoraj odebralem pozwolenie na budowę i resztę projektów : Podłączenia wody, oczyszczalni scieków i właśnie podłączenia prądu. I ów przewód z prądem poprowadzony mam nad głową, drogą powietrzną do bocznej ściany budynku co szczerze mówiąc troche mi nie odpowiada i będę chciał to zmienić. Co o tym sądzisz? bo ja ciągle bije się z myslami czy to zmieniać? Z budową ruszam we wrześniu )) Z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam. PS. Gratuluje artykułu w Muratorze, wczoraj czytałem, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 31.03.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witaj Jacekg80ja mam przewód doprowadzający prąd poprowadzony pod ziemią od skrzynki z licznikiem w granicy działki do garażu,bo tam jest skrzynka rozdzielcza.W mojej okolicy tak ma każdy budujący dom.Prowadzenie prądu linią powietrzną to jest dziadostwo,obowiązkowo do zamiany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 31.03.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Postihal gratuluję świetnego artykułu w "Muratorze". Po jego lekturze mogę stwierdzić, że wybór tego projektu był "strzałem w dziesiątke". Pozdrawiam Jest mi bardzo miło,że jesteście tego samego zdania co ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts