Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Ciągle się biję z myślami o dachu. Dachówka czy blachodachówka? u mnie jest o tyle ciezko, ze musze sie szybko zdecydowac bo w warunkach zabudowy mam kąt nachylenie od 25 stopni, a architekt ma mozliwosci i szybko w gminie zmienią mi na 20 st. ale juz wtedy nie bede mogl sie zdecydowac na dachowke np ceramiczna W projekcie jest blachodachówka. W sieci ile osob tyle zdań, cieżko sie zdecydować. Postihal wiem ze masz blachodachówke, powiedz mi szczerze jak sie sprawuje, no i przede wszystkim jak wyglada w tzw realu. Czy jakbyś miał wybierac raz jeszcze nadal postawiłbys na blachodachówke? Pozdrawiam serdecznie.

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Postihal proszę przyjmij moje wyrazy uznania za Twoje zaangażowanie na forum - to niestety rzadkość w tych czasach:). Pewnie masz już dosyć komplementów ale jeszcze raz powtórzę za innymi, że domek oraz Twoje udokumentowanie budowy zrobiło na mnie duże wrażenie. Powiem szczerze, że trafiłem tu przez przypadek i czytając forum utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że domek jest wart swojej ceny! Trochę głupio mi ponownie prosić o to samo co inni forumowicze, ale jeżeli nie miałbyś nic przeciwko temu to czy mógłbyś przesłać mi rzuty oraz kosztorys na e-maila [email protected] ? Z góry dziękuję i życzę Tobie i całej Twojej rodzince wszystkiego dobrego

Witam wszystkich. Dawno tu nie zaglądałam a to dlatego, że przez kilka tygodni (chyba po raz tysięczny) wertowałam katalogi w poszukiwaniu odpowiedniego projektu. I co się okazało? Konsekwentnie wracałam do "Przemyślanego"...Chyba po prostu jest mi pisany ;) Postihal- gratulacje!!! A może stawia ktoś ten domek w woj. świętokrzyskim?

Witamy. Jak wszyscy wybraliśmy projekt Przemyślany i właśnie dlatego go wybraliśmy. Jeżeli moglibyśmy prosić również od kolegi o kosztorys a jeśli ktoś poza kolegą "SPECEM" :lol: ma zdjęcia wnętrza przed wykończeniem i po. I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące zmian w projekcie a mianowicie czy można zmienić strop drewniany na żelbetowy i czy ktoś może zdecydował się na takie zmiany??? Z góry dziękuję za odpowiedzi i poproszę o te wszelkie info na adres [email protected] lub na gg 19380745. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiamy :p

witam.tak my zmieniliśmy strop na żelbetonowy

Witam. Czy mogę kogoś prosić o zdjęcie wszystkich elewacji "Przemyślanego"? W szczególności chodzi mi o uchwycenie ściany bocznej (od strony salonu) wraz z wysuniętą częścią garażową. Prawdopodobnie zdecydujemy się na obrót bryły i postawienie budynku bokiem do ulicy stąd nasza prośba. Mój e-mail: [email protected]

ludwisia1 dziękujemy za przesłanie informacji na meila. ale mam kilka pytań czy ławy laliście z gruchy czy z betoniarki. Czy wogóle ktoś z tego forum wylewał sam ławy czy wszyscy lali gruchą. Interesuje mnie jaka jest różnica między gruchą a jak samemu się leje.

witam.no jasne,że laliśmy z gruchy