justkaradzio 12.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witam .Dziękuję za odpowiedz właśnie o ten niuans mi chodziło.Trochę się zagłebiałem w temat ,byłem na wstępnej rozmowie w firmie która wiązary produkuje tylko wtedy to mi uszło i nie dopytałem.Będę u nich po niedzieli i podrążę temat .Jak będzie dobrze to zamówię projekt.Chcieliśmy przesunąć ten słup przy wejściu ale jak patrzę na Twoje ostatnie zdjęcia to chyba zostanie tak jak jest,na pewno zmienimy te dwa okna w salonie na jedno potrójne tyle ze do podłogi. Jeszcze raz dziękuję za inspirację i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyś i małgosia 13.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 witam wszystkich forumowiczówmam zapytanie czy ktoś buduje m42c w kujawsko-pomorskim [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 16.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam, dostałam wycenę na budowę stanu otwartego M42 za robociznę na 38 tys. zł, czy możecie powiedzieć jak to wygląda u was, tak dla porównania?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 16.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 witam ja mam ok 25 tys. ale konstrukcja dachu jak u Postihala (ekipa zresztą też ta sama co u Postihala) czyli więźba prefabrykowana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 16.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ma ktoś może rzut dachu bo projekt mój w starostwie wisi ? z góry dziękuję. Może ktoś z nowo budujących pochwali się czym chce kryć dach? My zamierzamy dachówką Koramic L15 brąz. pozdrawiamy budujących no i tych co wybudowali Przemyślanego. [email protected] w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas22 20.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 witam bardzo proszę o kosztorys przemyślanego, jest mi to bardzo potrzebne do kredytu bo nie wiem o jaką kwotę wnioskować. to mój adres: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Kasia 20.06.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam. Właśnie niedawno otrzymałam warunki zabudowy i niestety mój przyszły domek musi mieć kąt nachylenia dachu 30 stopni Mam pytanie: czy ktoś budował lub buduje Przemyślanego właśnie z takim dachem? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedż, ponieważ od dawna myślę tylko o tym projekcie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel861 22.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujących dom Przemyślany M42. Mam do was pytanko.. jak wychodzi cena ogólna dachu z blachodachówki i dachówki. Bo jak tutaj wcześniej czytałem to są na tym forum przez was podane ceny rozbociziny i blachodachówki/dachówki. Muszę powiększyc dach na 30 stopni, ale myślę że wasze opinie mi się przydają Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waz_2000 24.06.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Czy mogę prosić o kosztorys i rzuty - [email protected] - Jestem zdecydowany w 99% na ten projekt. zazdroszczę tym którzy już zaczeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 25.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam Wszystkich serdecznie a szczególnie witam Ciebie Postihal!!!! Dzisiaj pierwszy raz weszłam na to forum, ponieważ chciałam odszukać ludzi którzy budują lub budowali Przemyślanego, chciałam zobaczyć jakie jest zainteresowanie tym projektem, poznać opinie...... i jestem w szoku, widzę że, dobrze wybrałam:) jestem szczególnie pod ogromnym wrażeniem Twojego dzieła, "wielki szacun", to czego dokonałeś jest właśnie moim marzeniem:) nie zdążyłam przejrzeć wszystkich stron (jestem w pracy;), ale zrobię to na pewno. Dobrze, że są tak wspaniali ludzie którzy dzielą się swoją wiedzą i doswiadczeniami z innymi (większość nie chce oszczędzać innym popełaniania błędów). Planujemy z mężem budowę Przemyślanego - tylko chyba w wersji z 2 garażem(mąż się uparł), chociaż mnie osobiście bardziej podoba się podstawowa. Rozpoczynamy budowę na terenach zagrożonych powodzią (Furmany powiat Tarnobrzeg) i chcemy wybudować dom na "podwyższeniu" (górce - chociaż 1m w stosunku do sasiadów), boję się tylko o koszty tak wysokich fundamentów. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów Twojej budowy - z góry serdecznie dziękuję PS: Przywróciłeś mi wiarę w ludzi - dzięki Życzę Wszyskiego Dobrego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 25.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Zapomniałam;) [email protected]bardzo proszę o przesyłanie kosztorysów Przemyślanego - DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Postihal szkoda, że nie masz komentarzy. Co widzę temat w nowych postach to zaglądam z sentymentem co u Ciebie nowego, a tam tylko prośby o kosztorysy i rzuty. Pozdrawiam. domek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 28.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam:rolleyes: chcemy z mężem budować M42 w wersji podstawowej, dlatego też mam wielka prośbę, może ktoś w okolicach Tranobrzega,Sandomierza czy Rzeszowa? buduje, a najlepiej jak wybudował ten dom, chcielibyśmy zobaczyć jak wyglada "na żywo", Będziemy bardzo wdzięczni za informację Z góry serdecznie dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biba_sw 30.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Agnieszka83. Właśnie rozpoczęliśmy budowę Przemyślanego w wersji podstawowej w Zaleszanach na trasie Stalowa Wola - Sandomierz. Jesteśmy na etapie fundamentów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikt01 30.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam!!Tak jak Agnieszka83 mamy fundament z wylewką! A budujemy koło Mielca !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 01.07.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hejka, oooo to będziemy mieli w okolicy bliźniaków:) gratuluję rozpoczęcia budowy, chciałabym przed rozpoczęciem budowy zobaczyć jak wyglada na żywo taki domek chociaż w stanie surowym;( może zanim pozałatwiam resztę formalności będą stały mury:) przy najbliższej okazji zwrócę uwadę mam pytanie ile wyszedł koszt fundamentów? my też będziemy budować wersję podstawową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proewa1 01.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam Też wybraliśmy ten projekt. Jesteśmy ze Śląska - czy ktoś z okolic wybudował lub budował będzie??? Zwarcie szeregów zazwyczaj ułatwia pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 01.07.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam Wszystkich serdecznie a szczególnie witam Ciebie Postihal!!!! Dzisiaj pierwszy raz weszłam na to forum, ponieważ chciałam odszukać ludzi którzy budują lub budowali Przemyślanego, chciałam zobaczyć jakie jest zainteresowanie tym projektem, poznać opinie...... i jestem w szoku, widzę że, dobrze wybrałam:) jestem szczególnie pod ogromnym wrażeniem Twojego dzieła, "wielki szacun", to czego dokonałeś jest właśnie moim marzeniem:) nie zdążyłam przejrzeć wszystkich stron (jestem w pracy;), ale zrobię to na pewno. Dobrze, że są tak wspaniali ludzie którzy dzielą się swoją wiedzą i doswiadczeniami z innymi (większość nie chce oszczędzać innym popełaniania błędów). Planujemy z mężem budowę Przemyślanego - tylko chyba w wersji z 2 garażem(mąż się uparł), chociaż mnie osobiście bardziej podoba się podstawowa. Rozpoczynamy budowę na terenach zagrożonych powodzią (Furmany powiat Tarnobrzeg) i chcemy wybudować dom na "podwyższeniu" (górce - chociaż 1m w stosunku do sasiadów), boję się tylko o koszty tak wysokich fundamentów. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów Twojej budowy - z góry serdecznie dziękuję PS: Przywróciłeś mi wiarę w ludzi - dzięki Życzę Wszyskiego Dobrego!!!!! Agnieszka83 jesteś wspaniała - moje koszty wysłałem na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 01.07.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czy mogę prosić o kosztorys i rzuty - [email protected] - Jestem zdecydowany w 99% na ten projekt. zazdroszczę tym którzy już zaczeli. Witam - poszło na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 01.07.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Dom wybudowałem wspaniały,oczywiście Przemyślanego M42,mam cudowną córkę Małgosię i dwóch wspaniałych synów Tomka i Przemka,drzew posadziłem bardzo dużo i stało się - zostałem szczęśliwym dziadkiem !!!!!W niedzielę 27 czerwca 2010r.o godzinie 20,40 w szpitalu w Poznaniu urodziła się nasza kochana wnuczka Julia,która ważyła 3490 i miała 54 cm, a oto i onahttp://images50.fotosik.pl/311/3040215af3fc9479med.jpg- te kwiatki z naszego ogrodu to dla Julkihttp://images47.fotosik.pl/310/e8ef2616982aec8fmed.jpg http://images50.fotosik.pl/311/fd2d39b297912f6dmed.jpg http://images46.fotosik.pl/309/f1aef597f0e1eab1med.jpga ten bukiet z ogrodu dla Justynki mamy Julkihttp://images45.fotosik.pl/311/2141f56e97d49e02med.jpgPozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2010 przez Postihal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts