kubiakpiotr1982 02.07.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 02.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 My również składamy serdeczne gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 02.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja również gratuluje bardzo serdecznie .Bedzie miała wnusia gdzie hasać!!! A jesteś takim dziadkiem prawdziwym czy mężem babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekg80 03.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Zaczynam budowę Przemylanego we wrześniu ( stan zero ) tego roku w Pabianicach pod Łodzią. Jestem już dogadany z ekipą, ale ciąglę myslę o cenie jaką mi powiedzieli za robociznę....., mianowicie za stan zero ( fundament, ocieplenie, izolacje, wysypanie i utwardzenie piasku itd....) sama robocizna 9.000 tyś złotych. W przyszłym roku chcę zrobić stan surowy zamknięty. Ta sama ekipa za wybudowanie samych murów zażyczyła sobie 37.000 tysięcy. Więc sama robocizna tylko za fundamenty i gołe mury to aż 46.000 tysiecy złotych!!!! To chyba jakaś cena z kosmosu, dużo za wysoka, już sam nie wiem??? Co o tym sądzicie??? Prosze o radę i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radziej3city 04.07.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Witam.Szukaj lepiej innej ekipy bo u mnie okolice Gdanska 47tyś to krzyczą sobie za mury i dach a można i jeszcze taniej.Ja mam ekipę 22tyś fundamenty+mury i 15 tyś.za dach(konstrukcja+blachodachówka).Z dachem jeszcze nie jestem zdecydowany czy nie zrobię dachówki z czym się oczywiście wiążą większe koszty robocizny. Edytowane 4 Lipca 2010 przez Radziej3city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 04.07.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Postihal gratuluję wnusi.... słodki bobasek :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 04.07.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Postihal gratuluję wnuczki, gratulacje oczywiście również dla babci Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 06.07.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Postihal serdecznie gratuluję śliczniutkiej wnusi:):) życzę Wszystkiego Dobrego!!!!!! PS:dziękuję za kosztorys, właśnie odebrałam - dopiero dzisiaj bo tak się składa, że jestem mamą rocznego "kawalera" i niestety zmuszeni byliśmy sędzić kilka dni w szpitalu, ale na szczęście juz wyszliśmy i wszystko jest ok pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia555 07.07.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam Panie Postihal! Gratuluję Wnuczki! Jakieś pół roku temu dzięki temu forum zdecydowaliśmy się na wybudowanie przemyślanego, teraz mury pną się do góry a w związku z tym prośba - czy ja również mogę liczyć na przesłanie kosztorysu celem porówana? (mój adres: [email protected] ) i jeszcze jedno jeśli chodzi o stan zero - co wliczał Pan w ogólne koszty stanu zero? Pozdrawiam bardzo serdecznie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 12.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Kalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas22 15.07.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam to kilak fotek mojej działki na której niebawem zacznę budowę http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16700http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16701http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16702http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 18.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Przemyslany Zapowiada się ciekawie. Jak możesz to dodaj więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja08 18.07.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam Wszystkich serdecznie, Postihal gratulacje,piękna wnusia, piękny domek...............szczęściarz z Pana:)) Mamy zamiar budować wersję podstawową Przemyślanego i tu prośba o przesłanie rzutów i kosztów,harmonogramu prac [email protected]Może ktoś buduje lub wybudował ten domek w okolicach Rawy Mazowieckiej, chcielibyśmy zobaczyć jak wyglada "na żywo", mamy zamiar ruszyć na wiosnę przyszłego roku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 18.07.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 18.07.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Zapowiada się ciekawie. Jak możesz to dodaj więcej zdjęć. Witam serdecznie! Zamieszcze wiecej zdjec ale za tydzien, poniewaz fachowcy skoncza kuchnie i salon w tym tygodniu, nasza dekoratorka wnetrz ma super pomysly, tą czerwoniastą szafa zwalila nas z nog , pokoj dziecka w kolorze prawie kanarkowym i biale panele na podlodze, sypialnia jagodowa w lazience duzej biala cegielka z szarymi plytkami , sraczkowatym tynkiem i zarowiastymi szafkami. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 19.07.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Witam serdecznie! Zamieszcze wiecej zdjec ale za tydzien, poniewaz fachowcy skoncza kuchnie i salon w tym tygodniu, nasza dekoratorka wnetrz ma super pomysly, tą czerwoniastą szafa zwalila nas z nog , pokoj dziecka w kolorze prawie kanarkowym i biale panele na podlodze, sypialnia jagodowa w lazience duzej biala cegielka z szarymi plytkami , sraczkowatym tynkiem i zarowiastymi szafkami. Pozdrowionka! Jednak nie ma to jak fachowa pomoc w projektowaniu wnętrz Moja koleżanka jest również architektem wnętrz, więc liczę na jej przydatną pomoc. Ale u Ciebie wygląda domek rewelacyjnie, ten łuk jest boski. Czy nie zabrał dużo miejsca? Budujecie przemyślanego w wersji M42c? Edytowane 19 Lipca 2010 przez Agness1s2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 19.07.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam serdecznie! Zamieszcze wiecej zdjec ale za tydzien, poniewaz fachowcy skoncza kuchnie i salon w tym tygodniu, nasza dekoratorka wnetrz ma super pomysly, tą czerwoniastą szafa zwalila nas z nog , pokoj dziecka w kolorze prawie kanarkowym i biale panele na podlodze, sypialnia jagodowa w lazience duzej biala cegielka z szarymi plytkami , sraczkowatym tynkiem i zarowiastymi szafkami. Pozdrowionka! onazis1974 A ja też czekam na fotki,już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz następne bo tak" pokryjomu" je podglądam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Marta 19.07.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam. Czy jest ktoś na tym forum z kujawsko pomorskiego okolice torunia włocławka grudziądza brodnicy kto już postawił przemyślanego chociaż w stanie surowym i czy byłaby taka możliwość obejrzenia?? Pozdrawiam. My jesteśmy na etapie fundamentów tzn. mamy już postawione teraz idziemy ze ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedzior 20.07.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam wszystkich czytelników, Jestem wielkim fanem "Przemyślanego". Z przekonaniem kupilem ten projekt , i teraz jestem na etapie poszukiwania ekipy, która mi go wybuduje (wersja podstawoa M42). Postihal! Czy ja też mogłbym prosić o twoje koszty ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fazer78 20.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 witam mozna prosic o wszelkie informacje na temat tego projektu i kosztorys dziekuje i pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts