Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jednak nie ma to jak fachowa pomoc w projektowaniu wnętrz :) Moja koleżanka jest również architektem wnętrz, więc liczę na jej przydatną pomoc.

Ale u Ciebie wygląda domek rewelacyjnie, ten łuk jest boski. Czy nie zabrał dużo miejsca? Budujecie przemyślanego w wersji M42c?

Witam! Nasz domeczek to wersja M42c, łuk zabral 80 cm sciany ale cos za cos akurat plazma 42 cale zmiesci sie we wnece. Dekoratorka mnie 'zastrzeli" kiedy dowie sie, ze rozpowszechniam jej pomysly ;) . Reszte zdjec za kilka dni ale na private Pozdrowionka

DSCN0662.JPG

DSCN0660.JPG

DSCN0654.JPG

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie! Jesli mogę doradzic budującym to Pilnujcie, zeby tynki wewnetrzne kładli wg listew pionowych, bo obrzucanie scian bez nich tak na oko to krzywo wychodzi i płytkarz ze stolarzem wyrywaja sobie włosy z głowy, zeby cokolwiek prosto polozyc. Kładzenie tynku wg listew jest pracochłonne i unikaja tego. pozdrawiam!

JA TEŻ BYM PROSIŁA ZDJĘCIA TWOJEGO PRZEMYŚLANEGO NA MAILA. BO WYGLĄDA ŚWIETNIE:) JA RUSZAM Z BUDOWĄ W KWIETNIU ALE WARTO ZBIERAĆ FAJNE POMYSŁY NA ŚRODEK JAK I NA ZEWNĄTRZ DOMU JUŻ OD TERAZ:)) MÓJ MAIL: [email protected] :cool:

Witam! Wysłalem na emailika, za tydzien wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, wiec przesle aktualne zdjecia tylko prosze o przypomnienie, poniewaz moja kochana córeczka wczoraj przyszla na swiat i jeszcze ze szczescia nie moge dosc do siebie, marzenia sie spełniają. 9 godzin na sali porodowej tez zrobilo swoje, czuje sie jakbym to ja rodził ;) wspołczuje Wam drogie Panie. pozdrowionka!,

Witam! Wysłalem na emailika, za tydzien wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, wiec przesle aktualne zdjecia tylko prosze o przypomnienie, poniewaz moja kochana córeczka wczoraj przyszla na swiat i jeszcze ze szczescia nie moge dosc do siebie, marzenia sie spełniają. 9 godzin na sali porodowej tez zrobilo swoje, czuje sie jakbym to ja rodził ;) wspołczuje Wam drogie Panie. pozdrowionka!,

Kochany to serdeczne gratulacje!! Córeczka będzie już w nowym domku.

Powiem szczerze, że zapowiadają się nietuzinkowe wnętrza co jest bardzo w moim guście!

Na kiedy planujecie się wprowadzić? Zmienialiście kąt nachylenia dachu?

Pozdrawiam!

Kochany to serdeczne gratulacje!! Córeczka będzie już w nowym domku.

Powiem szczerze, że zapowiadają się nietuzinkowe wnętrza co jest bardzo w moim guście!

Na kiedy planujecie się wprowadzić? Zmienialiście kąt nachylenia dachu?

Pozdrawiam!

Serdecznie dziekuje! za tydzien skoncza kuchnie, poloze panele w salonie, plyty przed domem, na trasie, dwa tygodnie niech wszystko przewietrzy sie od nowosci i mozemy zamieszkac, mieszkanko w bajecznych kolorach i nawet nie drogo wyszło, sprzet agd caly z firmy planeta bez vat, przyslali na miejsce, obejrzalem zaplacilem i wyszlo 1300zł taniej niz w najblizszym sklepie. Kat nachylenia dachy podnieslismy do 30 stopni i zgrabnie teraz wygada, na poddaszu drugi salon, w kazdej chwili mozemy w dach wcisnac okna i zrobic mieszkalne poddasze. Nasz domek budowala ekipa od listopada 2009 i juz gotowy, jesli ktos potrzebuje taniej solidnej ekipy to dam namiary, mowili, ze pojada wszedzie. pozdrowionka!

OOOOO :) Ja również gratuluję córeczki dumny tatusiu.. też mi się kiedyś marzy, ale z tym to będę musiała jeszcze poczekać aż domek powstanie :) Mam parę pytań : też będę dach podnosić do 30' bo takie mam warunki zabudowy: Czy to wygląda korzystnie wizualnie na żywo- czy dom coś stracił na swoim wyglądzie?:) Powiedz mi jeszcze ile wyszedł cię cały dom z instalacjami?? I skąd jest ta Twoja firma?:)

Pozdrówka,

Marzena

Onazis!

TO WIELKIE GRATULACJE !!! CÓRECZKI SĄ TAKIE UROCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A JAK MA NA IMIĘ?????

Rzeczywiście powalacie tu nas swoimi odważnymi pomysłami na wnętrza. Jestem zachwycona i strasznie ciekawa jak wygląda np. ten dziecięcy pokoik.

Jak to nie będzie zbyt wielka prośba, to bardzo chciałabym tę resztę też zobaczyć...

My chcemy zacząć budowę jesienią, ale mamy M42a, bo u nas jest trochę córeczek i synków...

onazis1974 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Teraz jeszcze tylko synek i mozesz spac spokojnie ,bo drzewko to juz pikus!Jesli nie zrobi Ci to wiekszej różnicy to ja takze poprosze o zdjecia.Bardzo jestem ciekawa jak wygląda podniesiony dach .My chcemy w M42a zrobic uzytkowe poddaszewiec kazda informacja jest na wage złota!Dziekujemy i pozdrawiamy. [email protected]

Witam! czy ja również mogłabym prosić o przesłanie na e_maila kosztorysu i harmonogramu? [email protected] -bardzo ułatwiło by mi to życie...z góry serdecznie dziękuje!

Czekamy na pozwolenie na budowę i rozglądamy się za kredytem....nie wiem czy zdążymy ale chcielibyśmy zrobić w tym roku stan "0"