onazis1974 20.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jednak nie ma to jak fachowa pomoc w projektowaniu wnętrz Moja koleżanka jest również architektem wnętrz, więc liczę na jej przydatną pomoc. Ale u Ciebie wygląda domek rewelacyjnie, ten łuk jest boski. Czy nie zabrał dużo miejsca? Budujecie przemyślanego w wersji M42c? Witam! Nasz domeczek to wersja M42c, łuk zabral 80 cm sciany ale cos za cos akurat plazma 42 cale zmiesci sie we wnece. Dekoratorka mnie 'zastrzeli" kiedy dowie sie, ze rozpowszechniam jej pomysly . Reszte zdjec za kilka dni ale na private Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 20.07.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 onazis1974 A ja też czekam na fotki,już nie mogę się doczekać kiedy wrzucisz następne bo tak" pokryjomu" je podglądam. Pozdrawiam Hejka! na privat chetnie wysle za kilka dni! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 20.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam serdecznie! Jesli mogę doradzic budującym to Pilnujcie, zeby tynki wewnetrzne kładli wg listew pionowych, bo obrzucanie scian bez nich tak na oko to krzywo wychodzi i płytkarz ze stolarzem wyrywaja sobie włosy z głowy, zeby cokolwiek prosto polozyc. Kładzenie tynku wg listew jest pracochłonne i unikaja tego. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel861 21.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 JA TEŻ BYM PROSIŁA ZDJĘCIA TWOJEGO PRZEMYŚLANEGO NA MAILA. BO WYGLĄDA ŚWIETNIE:) JA RUSZAM Z BUDOWĄ W KWIETNIU ALE WARTO ZBIERAĆ FAJNE POMYSŁY NA ŚRODEK JAK I NA ZEWNĄTRZ DOMU JUŻ OD TERAZ:)) MÓJ MAIL: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 21.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 JA TEŻ BYM PROSIŁA ZDJĘCIA TWOJEGO PRZEMYŚLANEGO NA MAILA. BO WYGLĄDA ŚWIETNIE:) JA RUSZAM Z BUDOWĄ W KWIETNIU ALE WARTO ZBIERAĆ FAJNE POMYSŁY NA ŚRODEK JAK I NA ZEWNĄTRZ DOMU JUŻ OD TERAZ:)) MÓJ MAIL: [email protected] Witam! Wysłalem na emailika, za tydzien wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, wiec przesle aktualne zdjecia tylko prosze o przypomnienie, poniewaz moja kochana córeczka wczoraj przyszla na swiat i jeszcze ze szczescia nie moge dosc do siebie, marzenia sie spełniają. 9 godzin na sali porodowej tez zrobilo swoje, czuje sie jakbym to ja rodził wspołczuje Wam drogie Panie. pozdrowionka!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 21.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam! Wysłalem na emailika, za tydzien wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, wiec przesle aktualne zdjecia tylko prosze o przypomnienie, poniewaz moja kochana córeczka wczoraj przyszla na swiat i jeszcze ze szczescia nie moge dosc do siebie, marzenia sie spełniają. 9 godzin na sali porodowej tez zrobilo swoje, czuje sie jakbym to ja rodził wspołczuje Wam drogie Panie. pozdrowionka!, Kochany to serdeczne gratulacje!! Córeczka będzie już w nowym domku. Powiem szczerze, że zapowiadają się nietuzinkowe wnętrza co jest bardzo w moim guście! Na kiedy planujecie się wprowadzić? Zmienialiście kąt nachylenia dachu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 21.07.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Kochany to serdeczne gratulacje!! Córeczka będzie już w nowym domku. Powiem szczerze, że zapowiadają się nietuzinkowe wnętrza co jest bardzo w moim guście! Na kiedy planujecie się wprowadzić? Zmienialiście kąt nachylenia dachu? Pozdrawiam! Serdecznie dziekuje! za tydzien skoncza kuchnie, poloze panele w salonie, plyty przed domem, na trasie, dwa tygodnie niech wszystko przewietrzy sie od nowosci i mozemy zamieszkac, mieszkanko w bajecznych kolorach i nawet nie drogo wyszło, sprzet agd caly z firmy planeta bez vat, przyslali na miejsce, obejrzalem zaplacilem i wyszlo 1300zł taniej niz w najblizszym sklepie. Kat nachylenia dachy podnieslismy do 30 stopni i zgrabnie teraz wygada, na poddaszu drugi salon, w kazdej chwili mozemy w dach wcisnac okna i zrobic mieszkalne poddasze. Nasz domek budowala ekipa od listopada 2009 i juz gotowy, jesli ktos potrzebuje taniej solidnej ekipy to dam namiary, mowili, ze pojada wszedzie. pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel861 22.07.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 OOOOO Ja również gratuluję córeczki dumny tatusiu.. też mi się kiedyś marzy, ale z tym to będę musiała jeszcze poczekać aż domek powstanie Mam parę pytań : też będę dach podnosić do 30' bo takie mam warunki zabudowy: Czy to wygląda korzystnie wizualnie na żywo- czy dom coś stracił na swoim wyglądzie? Powiedz mi jeszcze ile wyszedł cię cały dom z instalacjami?? I skąd jest ta Twoja firma? Pozdrówka, Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 22.07.2010 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Onazis! TO WIELKIE GRATULACJE !!! CÓRECZKI SĄ TAKIE UROCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A JAK MA NA IMIĘ????? Rzeczywiście powalacie tu nas swoimi odważnymi pomysłami na wnętrza. Jestem zachwycona i strasznie ciekawa jak wygląda np. ten dziecięcy pokoik.Jak to nie będzie zbyt wielka prośba, to bardzo chciałabym tę resztę też zobaczyć... My chcemy zacząć budowę jesienią, ale mamy M42a, bo u nas jest trochę córeczek i synków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moran 22.07.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 (edytowane) Acha, ja koniecznie poproszę o namiary na tę firmę!!!!!!!!! Właśnie pilnie kogoś szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!![email protected] Edytowane 22 Lipca 2010 przez Moran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 22.07.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Onazis gratulacje dla mamy no i taty:) Domek super, tempo oszołamiające. Będę budować trochę mniejszy ( zapach wiosny z muratora) też z dachem 30 stopni, bardzo proszę o namiary na ekipę i jeśli możesz to ogólny koszt budowy (na prv) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekjar111 22.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hejka! na privat chetnie wysle za kilka dni! Pozdrowionka! ja też proszę o zdjęcia na e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 22.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 gratulujemy onazis1974 córeczki i pięknego domu, my zaczynamy budowę za miesiąc jeśli możesz to z chęcią przeczytamy od Ciebie maila z kosztami budowy chcielibyśmy porównać z naszym kosztorysem jeszcze raz gratulujemy maleństwa. Pozdrawiamy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikt01 22.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Gratulacje dla dumnego Tatusia! Domku tez gratulujemy rewelacyjny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 22.07.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 onazis1974 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Teraz jeszcze tylko synek i mozesz spac spokojnie ,bo drzewko to juz pikus!Jesli nie zrobi Ci to wiekszej różnicy to ja takze poprosze o zdjecia.Bardzo jestem ciekawa jak wygląda podniesiony dach .My chcemy w M42a zrobic uzytkowe poddaszewiec kazda informacja jest na wage złota!Dziekujemy i pozdrawiamy. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 22.07.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 onazis1974 Gratuluję............:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness1s2 22.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Jeżeli chcecie zwiększyć kąt nachylenia dachu to czy od razu montujecie schody?Onazis a czy Ty masz schody?My też będziemy budować M42a i chcemy zacząć we wrześniu o ile kredyt załatwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skubisie 22.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Chcemy zwiekszyc kąt dachu tak zeby mozna zrobic schody w miejscu małego WC,nie wiem ile to wyjdzie stopni.Zastanawiamy sie ewentualnie jak by to było dać jednego pustaka na scianke kolankową.Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Marta 23.07.2010 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ponawiam pytanie. Czy jest ktoś na tym forum z kujawsko pomorskiego ktoś kto już postawił Przemyślanego??? Chciałbym obejrzeć go na w Livie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 23.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam! czy ja również mogłabym prosić o przesłanie na e_maila kosztorysu i harmonogramu? [email protected] -bardzo ułatwiło by mi to życie...z góry serdecznie dziękuje!Czekamy na pozwolenie na budowę i rozglądamy się za kredytem....nie wiem czy zdążymy ale chcielibyśmy zrobić w tym roku stan "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts