Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Onazis!!!

I znowu nas tu zaskakujesz nowymi zdjeciami, ale dawkujesz nam te przyjemności!!!

Ja jeszcze raz do tej łazienki wrócę. Czy ta mała łazienka jest typowo taka jak w projekcie??? Proszę o podanie dokładnych wymiarów. Mam wrażenie, ze w naszym projekcie M42a ona jest dużo mniejsza.

Pozdrawiam!!!:rolleyes:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka! Co do lustra pod prysznicem to są impregnaty, dzieki którym para nie osiada i lustro jest po kazdej kapieli czyste jak łza. Przeprowadzka pojutrze akurat wszystko bedzie zapiete na ostatni guzik, brukarze konczą i ja listwuje caly domek. Edytowane przez onazis1974

Mamy już 2 ekipy. Chcą ok. 40 tyś za robociznę STAN SUROWY OTWARTY.

A z materiałami ok.140tyś + 40tyś robocizna

To ceny za M42a. Dużo???

Wg mnie to duzo, u nas wzieli niedawno 40 tys zl za stan surowy zamkniety z c.o, tynkami wewn i zewn, warto pomarudzic, ze dam tyle ale zrobcie jeszcze to i to.

Onazis!!!

I znowu nas tu zaskakujesz nowymi zdjeciami, ale dawkujesz nam te przyjemności!!!

Ja jeszcze raz do tej łazienki wrócę. Czy ta mała łazienka jest typowo taka jak w projekcie??? Proszę o podanie dokładnych wymiarów. Mam wrażenie, ze w naszym projekcie M42a ona jest dużo mniejsza.

Pozdrawiam!!!:rolleyes:

Witojcie! Na stronie 17 forum zamiesciłem projekt naszego domku po zmianach, tam śa widoczne wymiary, sprobuje tu tez wpakowac.

PRZEMY~1.JPG

Onazis jakiej firmy masz płytki w tej łazience z prysznicem - bardzo nam się podobają :) pozdrawiamy

Witam! Szczerze mowiac to nie wiem jakiej firmy są plytki w łazience, poniewaz dekoratorka wszystko latwila od materialu po fachowców, w małej łazience plytki wygladajace jak drewno a w duzej szare i biala plytka cegielka. Dekoratorka szukała tanich ładnych plytek, polowala na promocje, szukala takich zeby zmiescic sie w naszym buzecie i udało sie. Pozdrowionka!

Witam! Widzę, ze kilku osobom spodobal sie wystroj naszego wymarzonego domku, wiec po krotkiej rozmowie z dekoratorką wiem, ze za posrednictwem internetu wysyła projekty wg gustu klienta, bo wiadomo, ze jeden woli córke a drugo tesciową, my wybralismy styl nowoczesny a na projektach dostalismy tez styl rokokoko, oczywiscie u Pani Oli nic za darmo, uwazam, ze warto poklikac do Pani Oli mowila, ze tworzy swoja stronke internetową z pomyslami ale wiadomo, ze kazdy klient chce niepowtarzalny wystrój wg wlasnego gustu efekt Widzicie u nas. Polecam Pani Oli pomysly, przemila osobka i urodzona dekoratorka, . Jesli ktos sobie zyczy to podam adres emailowy do Pani Oli dekoratorki, wyraziła zgode, wiec no problem ;)

Onazis!

Miłej przeprowadzki!!! No i upojnej, pierwszej nocy!!!!!

Serdeczne dzieki, juz jestesmy po przeprowadce, dwie przyczepy i juz w domciu, bo wszystko prawie nowe, brukarz konczy, roletki bambusowe we wtorek, na " cicha noc" musze poczekac, bo po porodzie czasem trzeba spauzowac ;) Ps. nie moglismy sie juz doczekac przeprowadzki

Edytowane przez onazis1974