sprotavia00 06.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Od dawna śledze każdą stronę forum muratora i proszę męża aby pokazał to co zrobiliśmy z prawie niczego w 6 miesięcy,ponieważ ograniczał nas czas związany z wyprowadzką z naszego niemałego mieszkanka 94m2. No ale niestety jak to samiec nigdy nie miał na to czasu więc po roku postanowiłam sama sprobować ,tylko gorzej będzie z wklejanim zdjęć ale myślę że z waszą pomocą damy radę.ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witaj ania z tymi zdjęciami mam to samo ale się uczę z pomocą syneczka i "tutejszych", najtrudniej zacząć a potem chyba poleci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 07.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Od dawna śledze każdą stronę forum muratora i proszę męża aby pokazał to co zrobiliśmy z prawie niczego w 6 miesięcy,ponieważ ograniczał nas czas związany z wyprowadzką z naszego niemałego mieszkanka 94m2. No ale niestety jak to samiec nigdy nie miał na to czasu więc po roku postanowiłam sama sprobować ,tylko gorzej będzie z wklejanim zdjęć ale myślę że z waszą pomocą damy radę.ania i co? jakies linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sprotavia00 15.01.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ojejjj nie wiem od czego zacząć .Jak to się wkleja ,gdzie ja w ogóle mam wejść żeby zacząć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sprotavia00 15.01.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Droga mateczko dyrektorko ale masz dobrze że synek może Ci pomóc ,bo mój niestety za mały ma dopiero 2.5 latek więc muszę sobie radzić sama ,a to chyba troszeczkę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 15.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 już sama umiem zakładasz konto na fotosiku i dalej jest napisane zdjęcia z kompa na fotosik i potem na forum to naprawdę łatwe tylko trzeba zacząć ,oj najwyżej nie wyjdzie a jak już linki się nauczysz to potem w "remontujemy drewniane domy"OK wszystko ładnie wytłumaczyła tak że nawet ja pojęłam próbuj powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts