darekpt 07.01.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/post2252766.htm#2252766 Tu możecie komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 07.01.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Na więc jeszcze raz napiszę, że domek śliczny:) powodzenia w budowie!! (i wytrwałości..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 12.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Bardzo ładny domek Gratuluję szybkiej i dobrej ekipy, przynajmniej tak mi się wydaje że "dobrej: Powodzenia w następnych etapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 13.01.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 np pieknie ladna dzialka i sliczny na niej domek teraz okna i dalej.....do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Domek śliczny taki nietypowy jak lubię Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 To ja przyłączę się do zachwytów Bardzo harmonijna bryła budynku, korzystnie wyróżniająca sie na tle "typowej" architektury. I gratuluję tak sprawnego pierwszego etapu budowy!!! Będę zaglądac, aby dowiedzic się jak sobie dalej poczynacie Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 A co będzie jak rozwinie skrzydła? A tak na poważnie - dom śliczny, zgrabny, ładnie skomponowany. Ciekawe jasne kominy do innej dachówki. Jak ma wyglądać Wasza elewacja? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 13.02.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 he a jak rozwinie skrzydła to odleci , chociaż cięzko będzie bo po tych ostatnich wichurach na szczęście nic się nie stało - wszystko w porządku - a u nas trzy słupy od prądu wyrwało i kilka dachów u znajomych zerwało. a tak mniej więcej chcemy wykończyć elewacje : http://images30.fotosik.pl/158/2c145ab224c6bc89.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 13.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A może jakaś kremowa elewacja? domek wyglądałby ślicznie- moim zdaniem. Ale wybór należy do Was samych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam Bardzo ładny domek, jeśli zrobisz elewację z tym stylu co na fotce to będzie bajer, będę obserwował Twoje postępy na żywo (namierzyłem Cię , przejeżdżam od czasu do czasu i obserwuję) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 20.04.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 o prosze widze ze z Łasku jestes - czyli to się zgadza mogłeś mnie namierzyć - już niedługo zaczynamy dalej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Artur 20.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 witam,czy kominy masz z klinkieru sachara czy tez sahara cieniowana, a moze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 20.04.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Karpatia z Wienerbergera to jest podobne do Sahary tylko tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Im dłużej przyglądam się projektowi twojego domu, tym bardziej mi sie podoba ma dobrze rozwiązane to co u mnie szwankuje, no i z tym dachem wygląda super!!! Pewnie przeoczyłam go bo robi wrażenie bardzo dużego a jak popatrzyłam na rzuty to jest całkiem porównywalny z moim, jtóry ma 10,5 na 16... To teraz pomkniecie jak jastrząb z dalszymi etapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 24.04.2008 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 dzięki , no właśnie wczoraj okna zamówiliśmy mają nam wstawić ok 20 maja - jak tylko będą to wstawie fotki a potem to już mamy ekipy umówione i od 1 lipca ocieplamy a potem tynkujemy w środku . A co takiego u mnie jest dobrze rozwiązane co u Ciebie szwankuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 O.K. jak chwalić to szczegółowo a nie po łebkach- niech będzie Ja mam zupełnie inaczej rozwiązany dom, bo u mnie wszystko co nam potrzebne umieściliśmy na dole, poddasze jest przewidziane jako absolutnie dodatkowa przestrzeń, która wykończymy, gdy sprzedamy mieszkanie w mieście. Poddasze będzie dla dzieci i miało mieć zalety oddzielnego mieszkania. Dletego nie będę porównywać naszych projektów, tylko powiem z czego musiałam zrezygnować, aby zrealizować ten program, a co jest u ciebie: przejście z garażu do domu łazienka z oknem oddzielne wc na parterze garderoba i prywatna łazienka na parterze wygodne szerokie schody poza tym teraz gdy dziecko małe dobrze je mieć blisko ale gdy podrośnie i tak będzie się rwało na górę, aby dalej od staruszków... Po prostu mineły trzy lata od czasu gdy wybieraliśmy projekt, z naszego oszczędnego parterowca i tak zrobił się dom z poddaszem i w tej chwili bazując na naszych doświadczeniach budowlanych oraz przemyśleniach życiowych zapewne szukalibyśmy teraz innego projektu... A tak przy okazji to oczywiście uważam, ż eto mój dom jest najpiękniejszy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 27.04.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 he Wiesz ja też troche pozmieniałem niż w projekcie było . Podstawowa zmiana to zrezygnowałem z garażu w bryle budynku - mamy dużą działkę więc się postawi obok gdzieś wolnostojący po co mi mają smrody spalin wchodzić do domu a zamiast garażu będzie duży pokój telewizyjny , druga znacząca zmiana to kominek w środku salonu ( w projekcie wogóle nie było go zaplanowanego - więc wyszedł jeszcze jeden komin ) a tak pozatym to chyba wszystko zgodnie z projektem . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.05.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Piękny domek wychodzi, śliczny ceglasty dach- jak u mnie , elewacja drewniana jak najbardziej ale w poziomie deski takie sa według mnie najfajniejsze. Tez mam dylemat co do koloru elewacji ale wybrałam kolor jasno piaskowo- pomarańczowy- kolor fugi na klinkierze z elewacji. na moim atawarze nie widać koloru ceglastego ale tak jest, uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam Piękne okna są, a Ty sie nic nie chwalisz dawaj fotki, niech wszyscy zobaczą (ja widziałem) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 22.05.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 wow , he he he - wstawie , wstawie - tylko brzydka pogoda i nie mam kiedy zdjec porobic , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts