zphugawronwp.pl 22.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 czekamy na zdjęcia domku z oknami a elewacje to jaką zamierzacie zrobić? już jakaś decyzja zapadła? wpadłam tutaj i zostawiłam śladowy post po sobie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 23.05.2008 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Zdjecia wstawie dzis lub jutro a elewacja bedzie cos pomiedzy kremowym , brzoskwiniowym a morelowym kolorem - jeszcze nie mozemy sie zdecydowac w sumie co do koloru okien tez nie moglismy sie zdecydowac bo jak wybieralismy to nagle nam sie wszystkie kolory podobaly - ale padlo na ten pierwszy - jednak pierwszy wybór najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 15.06.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 zdjecia wstawione , mozecie komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Gratuluję okienek - to już dom zamkniety!!! Jaki następny etap, bo nie piszesz...???Dodam tylko, że ciekawa bryła domu i piękny dach na tyle przyciąga uwagę, że dopiero teraz zwrócilam uwagę na okna i muszę przyznać, że trochę za duża różnorodność okien jak dla mnie (bo pytasz o subiektywne odczucia mam nadzieję...) Zapewne podyktowane jest to względami praktycznymi i jak sprawdziłam w pewnym stopniu było również w projekcie, ale trochę tego za dużo - sześć okien na elewacji frontowej i każde wydaje się być innej wielkości!Poza tym nie kusiło Cię, aby w pokoju telewizyjnym zrobić okno balkonowe z wyjściem do ogrodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 21.06.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 na przedniej elewacji jest 7 okien i rzeczywiscie prawie każde inne - 2 są takie same - ale wlasnie coś takiego nam się podoba - moze caly efekt bedzie widac dopiero po ociepleniu i obtynkowaniu a to juz niedlugo bo w lipcu bedziemy go ocieplac i tynkowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.06.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 wiem, wiem... jestem trochę zmanierowa jeśli chodzi o symetrię muszę się zacząć powstrzymywać - to będziemy ocieplać w tym samym czasie, koniecznie wrzuć fotki jak już będzie elewacja gotowa, jestem bardzo ciekawa efektu... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Darek, czy te stemple nadal aktualne? chodzi mi o kupno oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 17.10.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Hello! Podobno jestescie zadowoleni z ekipy która u was murowała. Możecie polecić? Może jakiś kontakt? My budujemy w Tuszynie wiec rzut beretem Jesteśmy właśnie po zakupie działki i zbieramy papiery do pozwolenia i przed wakacjami chcielibyśmy ruszać. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 he a jak rozwinie skrzydła to odleci , chociaż cięzko będzie bo po tych ostatnich wichurach na szczęście nic się nie stało - wszystko w porządku - a u nas trzy słupy od prądu wyrwało i kilka dachów u znajomych zerwało. a tak mniej więcej chcemy wykończyć elewacje : http://images30.fotosik.pl/158/2c145ab224c6bc89.jpg ta elewacja jest śliczna gratuluję ślicznego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wow, wszyscy tutaj "domek", "domek", a to całkiem pokaźny Dom, taki przez wielkie D! Ładny ten dach, a planowana elewacja...mmm, już chcę to zobaczyć! Ładny kolor okien - czy to drewno czy pcv? Będę śledzić dalsze postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 masz rację - jest to DOM ale domek ładniej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 31.10.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 e tam nie prawda , on się tylko taki duży wydaje na początku według projektu miał powierzchni użytkowej 147m2 - po adaptacji projektu i kilku zmianach ma 178m2 więc to nie jest dużo, Poprostu na zdjęciach i z zewnątrz taki duży się wydaje a jak się do środka wejdzie to w sumie jest mało miejsca Elewacja już skończona po wielu bojach z różnymi ekipami , jednak nie wszyscy umią ocieplać w wełnie mineralnej - a wszyscy na początku mówili że umią . Na szczęście wszystko skończone , teraz jeszcze tylko dach trzeba doszorować bo się zachlapał od tynku i kleju i będzie wszystko git. Elewacja troche inna niż ta na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 czyli właściwie metrazowo coś w stylu mojego z tym, że patrząc na fundamenty moje myśli się, ze to mały domek ale tak naprawdę po pomieszczeniach jest to wielki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 01.11.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 no i jak sie wam podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 no bardzo ładnie się prezentuje to teraz został tylko środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 02.11.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 "tylko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 hihihi masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 03.11.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 na zdjeciach wyglada na kawał chałupy , nie koniecznie zgrabnej może kiedys wybiore sie w twoje rejony to obejrze z bliska bo wiem że czesto zdjecia nie oddaja tego co sie widzi na żywo a co do fachowcow od ocieplen wełna to jak maja tacy byc jak niei ma nawet takich co potrafia ocieplic styropianem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.11.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 resor jak już Darek z tyłu kolor rzuci to razem pojedziemy oglądać (na żywo wygląda zgrabnie) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 06.11.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 he he , w jaki sposób dojrzałeś ze jeszcze mi ta jedna ściana została? Tynku nam zabrakło podają na opakowaniach inne zużycie a w rzeczywistości całkowicie co innego ale już mam , ekipa niebawem podjedzie i szybciutko skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts