resor 06.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 he he , w jaki sposób dojrzałeś ze jeszcze mi ta jedna ściana została? Tynku nam zabrakło podają na opakowaniach inne zużycie a w rzeczywistości całkowicie co innego ale już mam , ekipa niebawem podjedzie i szybciutko skończy a jaki to tynk i jakie zużycia mial napisane ?? znam już kilka historii gdzie ekipom wychodzilo zużycie 1kg wieksze niż na opakowaniu co przy 2.2kg/m2 jest raczej sporą rozbieżnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 O kurcze, ale okna to masz chyba każde inne? Tak to na zdjęciach wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 he he , w jaki sposób dojrzałeś ze jeszcze mi ta jedna ściana została? y A widzisz jaki jestem obserwator (jak sie jedzie od Piotrkowa to z daleka, ale widać) z tymi zużyciami podanymi na opakowaniach to jest różnie, znam to z doświadczenia pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 06.11.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 O kurcze, ale okna to masz chyba każde inne? Tak to na zdjęciach wygląda. Nie no co Ty , wszystkie są tego samego producenta i to ten sam model Tynk Kreisela SISI silikatowo-silikonowy na opakowaniu bylo napisane 2,5kg/m2 ale nawet jak później dokupywałem to mi w hurtownii mówili że generalnie to z wiadra 25kg powinno wyjsc 10m2 a wychodzi 7-8m2 - w sumie to niewiele mi zabrakło bo 1 wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Elewacja super, a co w środku robicie? Przerwa zimowa czy kontynuujecie prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 10.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jejku, jak ładnie domek wygląda...u mnie z zewnątrz nic pięknego, ale ważne, że ocieplony na zimę...w środku masakra, ale idzie jak burza do przodu, zresztą kto powiedział, że na budowie ma być jak w aptece? A u Ciebie jak wnętrze? Coś pomału robisz, czy na wiosnę zostawiasz? Pozdrawiam tubylca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ataner 06.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jak można to pochwalę się swoim, tylko wersja lustrzana i jeszcze przed ociepleniem.http://images38.fotosik.pl/113/de55fcc923de2b73med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 13.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 wow ale fajny - taki jak mój tylko w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 witam i jak idą prace w środku ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts