JoShi 07.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ciekawe ile ten dom Lisa kosztował, że z takim wynagrodzeniem zamierza go spłacać 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ech, dobrze, ze mi nie wciskaja na sile tego Lisa. Od poczatku stawialam na Baracka Obame ! Walczymy w tych wyborach o p o w s z e c h n e ubezpieczenie zdrowotne czyli cos co chyba w Polsce maja ludziom zabrac. Pisze o tym dlatego, ze wydaje mi sie ze dziennikarstwo pana Lisa dawno stracilo jakakolwiek wartosc i nie sadze, ze powinnien zarabiac 100 tys zlo miesiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 07.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No, taka jest prawda, nie? No tak. Stacje z czegoś muszą żyć to pewne, ale niech wybierają....albo reklamy, albo abonament. Problem w tym że TP już wybrała...... chce i abonament...... i reklamy ! TVN nie żąda od nas żadnego abonamentu, za to dysponuje już śmigłowcem i jest natychmiast na miejscu wydarzenia. TP śmigłowca nie ma, ma za to za dużo dyrektorów z b. wysokimi pensjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.01.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 nie płacę abonamentu, nie mam telewizora, (radia też ). Po czwarte primo Jeśli telewizja chce zaoszczędzić to ja poprowadzę ten program za 50 000 zł 3majcie się To ja się zgłaszam za 40 000 zł. Bedzie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.01.2008 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 co tak tanio Pan sie ceni Panie Tomaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ciekawe ile ten dom Lisa kosztował, że z takim wynagrodzeniem zamierza go spłacać 30 lat. Tabloidy twierdziły że milion euro - może doliczył do kredytu jakieś "niedroge" wykończenie bo to podobno był stan do wykończenia To ja się zgłaszam za 40 000 zł. Bedzie jeszcze taniej. Dobra to ja pasuję - nie będę dojeżdżał do warszawy za marne 40 tysięcy zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ..... TP już wybrała...... chce i abonament...... i reklamy ! TVN nie żąda od nas żadnego abonamentu, za to dysponuje już śmigłowcem i jest natychmiast na miejscu wydarzenia. TP śmigłowca nie ma, ma za to za dużo dyrektorów z b. wysokimi pensjami. Zobaczcie a Telewizja TRWAM nie ma reklam i abonamentu (znaczy się ma abonament dobrowolny) i dobrze sobie radzi - ma już służbowego majbacha i planuje śmigłowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 To cytowane wyżej to akurat z Last Rico, nie ze mnie, ale nadal podpisuję się pod każdą literką i kropeczką. No i - mam C+, ktoś już pisał - dlaczego mam płacić za C+ i dodatkowo abonament? Nawet nie mam zwykłej anteny, korzystam tylko z satki i poza C+ nie odbieram TV publicznej. No to jakiej cholery każe mi się płacić? Za ich pensje, tak? Chyba założę Stowarzyszenie na Rzecz Obniżenia Pensji i Rezygnacji z Reklam w TV Publicznej! Niech biorą przykład z BBC Prime - nigdy w życiu tam nie wyemitowali ani jednej reklamy, a programy są naprawdę świetne! Gdyby nasza TV taka była, bez mrugnięcia okiem płaciłabym abonament. A tak - płacę, ale co się nagadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P__S 08.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... dlaczego mam płacić za C+ i dodatkowo abonament? Bo takie jest prawo (lewo?) tworzone przez Twoich przedstawicieli wybranych w demokratycznych wyborach. Jesli jutro uchwala oplate abonamentowa od posiadania butow, tez bedziesz ja placil(a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 co tak tanio Pan sie ceni Panie Tomaszu Na Woronicza do "telewizorni" mam niedaleko. Koszty dojazdu niewielkie to mogę trochę odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 08.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 hmm.. ale przecież Lis nie ma etatu w TVP. Ma własną firmę, która produkuje jakiś program. To chyba musi mieć własne studio i sztab ludzi do roboty, którym musi zapłacić. Więc te 100 tys to nie wypłata tylko cena za program od firmy Lis i spółka. Tak mniemam. chociaż suma jest szokująca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Niech biorą przykład z BBC Prime - nigdy w życiu tam nie wyemitowali ani jednej reklamy, a programy są naprawdę świetne! Gdyby nasza TV taka była, bez mrugnięcia okiem płaciłabym abonament. Marzycielka A nie możesz w święta pooglądać trochę starej ramoty i filmów sprzed 3 sezonów.? No nie masz ochoty na 17 powtórkę Shreka? A tak - płacę, ale co się nagadam... Mie już się nie chce gadać. A te cholerne abonamenty i Cplusy płacę dla krótkich chwil dobrego programu, które i tak nagrywam, bo są albo o pólnocy albo z reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.01.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ..... TP już wybrała...... chce i abonament...... i reklamy ! TVN nie żąda od nas żadnego abonamentu, za to dysponuje już śmigłowcem i jest natychmiast na miejscu wydarzenia. TP śmigłowca nie ma, ma za to za dużo dyrektorów z b. wysokimi pensjami. Zobaczcie a Telewizja TRWAM nie ma reklam i abonamentu (znaczy się ma abonament dobrowolny) i dobrze sobie radzi - ma już służbowego majbacha i planuje śmigłowiec A to, to co? http://www.tv-trwam.pl/warunkireklamowewTVTrwam.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 A to, to co? http://www.tv-trwam.pl/warunkireklamowewTVTrwam.pdf A już myślałem że jest chociaż jedna prawa i właściwa telewizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.01.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jesli tak ..... no to i ja z okolic Woronicza bo rog Niepodleglosci.....chyba mam blizej - podejme sie wiec tej trudnej misji no, za , niech strace , 39 tysiecy miesiecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... dlaczego mam płacić za C+ i dodatkowo abonament? Bo takie jest prawo (lewo?) tworzone przez Twoich przedstawicieli wybranych w demokratycznych wyborach. Jesli jutro uchwala oplate abonamentowa od posiadania butow, tez bedziesz ja placil(a). Jeśli prawo jest do luftu, należy je zmienić. A posłowie i senatorowie nie są nieomylni, nawet jeśli są moimi przedstawicielami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.01.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... dlaczego mam płacić za C+ i dodatkowo abonament? Bo takie jest prawo (lewo?) tworzone przez Twoich przedstawicieli wybranych w demokratycznych wyborach. Jesli jutro uchwala oplate abonamentowa od posiadania butow, tez bedziesz ja placil(a). Jeśli prawo jest do luftu, należy je zmienić. A posłowie i senatorowie nie są nieomylni, nawet jeśli są moimi przedstawicielami. ale nie z Pisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jesli tak ..... no to i ja z okolic Woronicza bo rog Niepodleglosci.....chyba mam blizej - podejme sie wiec tej trudnej misji no, za , niech strace , 39 tysiecy miesiecznie . Ty to możesz zrobić sobie spacerek dla zdrowia. Ja niestety muszę jednak dojechać. Więc 39000 to dla Ciebie zbyt dużo. Ale jak kupię za pierwsze dwie pensje oszczędniejszy samochód to zgodzę się później pracować za 35000 miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Chyba rzadzi PO ? Czy nadal PiS bo juz sie pogubilam. Ale, ok, niech Lis zarabia nawet 100 tysiecy dziennie i splaca w spokoju dom za milion euro - tylko niech jego programy beda tego warte ! ! ! Telewizja i ta prywatna i ta publiczna dziala w ten sposob, ze widz jej wis, (przykro to powiedzieci )- liczy sie tylko czas sprzedany na reklamy. A reklamodocy z kolei zwisa jaki program serwuje telewizja byle bylo to w tzw czasie najwiekszej ogladalnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a może lis jako budujący jest uczestnikiem forum i zaraz na wątek wskoczy i nam wytłumaczy co , kto , z kim , dlaczego, jak za ile i dlaczego tak drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts