lump praski 10.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Wlasnie o to chodzi, ze Lis kreowal sie na kogos kim n i e j e s t. To nie jest z a w o d o s t w o w dziennikarstwie - Lis jest p o z e r em lub tez p o z e r a n t e m. Pretenduje do miana niezaleznego podczas gdy bierze kase od kolejnych mocodawcow - to wyklucza raczej niezaleznosc. Brylowal na salonach Palacu Prezydenckiego za Kwasa a chcial byc bardzo kochany przez masy - splodzil nawet haslo " Co z ta Polska" i niektorzy to kupili, - raczej to sie wyklucza, chce byc " chlopakiem' z naprzeciwka ', ale trudno w to uwierzyc gdy promuje garnitury za 10 tysiecy i wille z pol miliona euro podczas gdy polska klasa srednia dopiero sie tworzy na wyjezdzie w irlandii albo gdzies tam a wiekszosc zastanawia sie co do gara wlozy albo jak splaci pozyczki na domy i mieszkania ( przypominam, ze oprocentowanie kredytow moze wzrosnac w tym roku , nie chce krakac, ale jestem naoczym swiadkiem tego co dzieje sie ostatnio w usa na rynku kredytow hipotecznych). Niby Wielki Bojownik o Sprawe a tu trzeba placic alimenty i spalacac kredyt....... :czy on podjal i pociagnal jakis wazny np dla polskiej klasy sredniej temat ???D Nie ma czegos takiego jak w s z y s t k o i w s z y s c y. Sa takie wyjatki ktore kochaja to co robia. Np ja - jak nadmienilam na wstepie k o c h a m seks, wino kalifornijskie i niestresujaca prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysio_z_Klanu 11.01.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Najnowsze doniesienia z internetu.Wynagrodzenie red. Lisa wynosi 70 000 zł + do 100 000 miesiecznie dla Jego firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jeszcze nowsze doniesienia - Lis twierdzi, że gazeta kłamie i to nie tyle, tylko mniej. No cóż, wiarygodność i tak sobie sam podkopał, nie robi się, tak jak on, reality show z życia. W moich oczach stracił dziennikarstwo, stał się medialną lalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 11.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bojownikowi Slusznej Sprawy , choc niejasne jakiej, ale na pewno Slusznej sie nalezy. A Lis j e s t profesjonalny bo jest wysoki. Z tego logicznie wiec wynika, ze musi miec wysokie wynagrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Abonament to nie tylko telewizja. Radio publiczne również. MNie trafia jak stacja na której się wychowałam zatrudnia panienki, nie potrafiące się wysłowić. Nie pamiętam nazwiska Anna Jakaśtam, prowadzi w Trójce audycje na zastepstwa Stelki. Żenada jakiej dawno nie słyszłam nawet w lichych lokalnych stacyjkach. A sczytem wedłyg mnie jest wysyłanie Piotra Meca, ponoc dziennikarza muzycznego do Londynu. Czy on tych programów nie może prowadzić z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no i czego się biednego Lisa czepili?każdy orze jak może!przynajmniej po polsku umie mówić.doda nie umie, a wszędzie jej pełno. Tak jak 2-4 lata temu Krawczyka. Kiedy bym telewizor nie włączył, to zawsze już czychał krawczyk, coby wsadzić w ekran swój łeb. teraz mi tą "entelegencję" ciągle serwują, chociaż mnie jej przypadki ani nie ziębią, ani grzeją. Jest głupsza nawet od stołowej nogi. I co? I NIC. kasę kosi i to wszystko.I jakoś nie słyszę protestów. PS. "Shift" mię się blokuje i ciągle nie mogę dużych liter pisać... raz wychodzą, raz nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Anisiu, odnoszę wrażenie, że i 3 zaczyna schodzić na psy. Trochę fajnych programów jeszcze jest, ale ogólnie dołuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Doda jaka jest - kazdy widzi. A z Lisem sprawa bardziej skomplikowana bo facet sie kreowal na kogos wiecej niz dziennikarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A szansę na prezydenturę miał taką jak Tymiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Doda jaka jest - kazdy widzi. A z Lisem sprawa bardziej skomplikowana bo facet sie kreowal na kogos wiecej niz dziennikarz. każdy widzi, a i tak ciągle ktoś ją pcha na ten ekran... i z Lisem podobna sprawa, mniej się on kreował, jak paru spróbowalo go złośliwie "wykreować" czyli skutecznie zamknąć mu drogę do kreacji. Nie mój on brat, nie mój swat ale czepiłeś się Lisa, jak tam cała sfora nie inna, a powiedzialbym, że i kupa gorszych się trafi. a jakoś nikt się ich nie czepia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zaraz, zaraz.........czy Doda nie poparla publicznie..........ehem, no to teraz mozesz byc pewien, ze nie bedzie schodzic z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Nikt sie chyba tu Lisa nie "czepial" - analizujemy dane dotyczace jego pensji , oceniamy jego prace jako osoby publicznej ( sam wybral sobie taki zawod) , a swoje zycie prywatne upublicznia sam w licznych wywiadach, magazynach itp bo mu za to placa ia my mamy to czytac i to ogladac czyli zgadza sie na zebysmy o tym sobie dyskutowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2008 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 a tam, dyskutujcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Wg nowych informacji Lis dostanie nie 100 ale 146 tys miesięcznie. Była podwyzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcelka 12.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A zasadniczo jaka to różnica 70, 100, 150 tys.? Jeśli pracowałby w telewizji prywatnej to niech mu płacą nawet okrągłą bańkę miesięcznie. Ale z kasy tv publicznej? Spasiony prezesik próbuje gwałtownie oddzyskać twarz niezależnego szefa zatrudniająć "niezależnych" dziennikarzy...Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Lis musi utrzymac Hanne .....nie beda przeciez mieszkac w bloku albo budowac dom systemem gospodarczym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 12.01.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Tak na marginesie wiele programów w TVP jest faktycznie "dotowanych" przez abonament Na przykład świetne dokumenty nadawane po północy? No sorry, ale kto ma szanse je obejrzeć? Chyba tylko ludzie cierpiący na bezsenność ja nagrywam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skasowany1955 16.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 szanowni w większości głosujący na PO i bedący za wolnością rynkową.... LIS tyle jest warty, takie kontrakty na zachodzie to normalość, jedna reklama, a reklamodawców ten program przyniesie całą masę, tak że TVP doskonale zarobi i wyda te pieniądze na inne programy... żałosna jest zazdrość o wynagrodzenie LISA, to w tym chorym kraju, tkz liberałowie wprowadzali ustawy kominowe, które doprowadziły do tego że w firmach panstwowych prezes zarabia grosze i idą tam tylko z nadania politycznego, bo dobry menager zarobi wiele wiecej w firmie prywatnej.... najzabawniejsze, jak zazdrość bije w rozmowie o budowie LISA, a co wam to szkodzi, zarobił, tyle mu płaca, widać w was to wychowanie komunistyczne...., roczniki 50??? może żyjmy swoim życiem a nie domem i zarobkami LISa, a TVP robi świetny interes, tak jak wcześniej TVN i POLSAT doskonale na nim zarabiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie chodzi o zarobki tow. Lisa, ale i jego status ' nizaleznego dziennikarza' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts