Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wynagrodzenie red. Lisa a abonament RTV

Recommended Posts

szanowni w większości głosujący na PO i bedący za wolnością rynkową....

LIS tyle jest warty, takie kontrakty na zachodzie to normalość, jedna reklama, a reklamodawców ten program przyniesie całą masę, tak że TVP doskonale zarobi i wyda te pieniądze na inne programy...

żałosna jest zazdrość o wynagrodzenie LISA, to w tym chorym kraju, tkz liberałowie wprowadzali ustawy kominowe, które doprowadziły do tego że w firmach panstwowych prezes zarabia grosze i idą tam tylko z nadania politycznego, bo dobry menager zarobi wiele wiecej w firmie prywatnej....

najzabawniejsze, jak zazdrość bije w rozmowie o budowie LISA, a co wam to szkodzi, zarobił, tyle mu płaca, widać w was to wychowanie komunistyczne...., roczniki 50???

może żyjmy swoim życiem a nie domem i zarobkami LISa, a TVP robi świetny interes, tak jak wcześniej TVN i POLSAT doskonale na nim zarabiały...

Wiemy, wiemy, Twój ukochany prezes z PiS w TVP siedzi, jakżebyśmy mogli złe słowo, no coś Ty... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 119
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W kapitalizmie to sa rozpoznawalne dwie dziennikarki : Helen Thomas i Christain Annampur. Za inteligencje i odwage. Ale nawet one nie trabia wszem i wobec , ze sa "niezalezne". A w swej naiwnosci spoleczenstwo kupilo " niezaleznosc" Lisa. No to macie jak jest " niezalezny". Szczegolnie od kasy.

Wiemy, wiemy, Twój ukochany prezes z PiS w TVP siedzi, jakżebyśmy mogli złe słowo, no coś Ty...

ileż można tak się powtarzać??

primo co za obłuda, cała dyskusja jest o Lisie i jego zarobkach....

duo, czy Ty jesteś ograniczona do mantry wszystkiem winne jest PIS, zauważ, rządzi PO, jest premier Tusk, ileż można słuchać w TVP LIS winny PIS, strajkują górnicy i nauczyciele winny PIS, służba zdrowia się wali winy PIS, nie podpisał KArty Praw Podstawowych winny PIS, nie ma podatku liniowego, nie ma bonu oświatowego, nie ma finansowania in vitro, nie ma autostrad, nie ma cudu gospodarczego winny PIS..., CHORE

a zamiast rządów tematy zastępcze i smiesznie jak nigdy, Komorowski każe dziennikarzom chodzić w krawatach, inwigilacja kont bankowych, Palikot chrzani codziennie, rząd zajmuje się głownie dotacją dla Rydzyka...

ale to wszystko nic, w porównaniu z faktem że taka przedstawicielka elyty umysłowej jak Sosna, i inni uczestnicy dopiero co głosujący za PO, za wolnością gospodarczą, za liberalnym programem..., nagle, te lyberały z zazdrości pękają i rozprawiają ile to LIS będzie zarabiał, jaki to dom i za ile miliów buduje..., o istni głosujący za PO..., z zazdrości pękają o LISA..., a o dziwo w życiu bym nie myślał że kiedykolwiek będe bronił tego dzienikarza...

p.s. LIS dla każdej telewizji to kura znosząca złote jaja, przyciągie reklamodawców i każda telewizja wielokrotnie na nim zarobi...

LIS dla każdej telewizji to kura znosząca złote jaja, przyciągie reklamodawców i każda telewizja wielokrotnie na nim zarobi...

Jesteś tak ograniczony, że nie widzisz, iż skoro zarabiają reklamami to nie powinni pobierać opłat abonamentowych?

TVN i Polsat nie chciały ode mnie kasy na tę pensję Lisa, a TVP chce. I to mi się nie podoba.

I kończymy tę dyskusję, bo już Ci kiedyś mówiłam: jesteś zwykłym łgarzem i nie gadam z takimi. 8)

Strasznie dużo goryczy w Twoich postach .......

Wiemy, wiemy, Twój ukochany prezes z PiS w TVP siedzi, jakżebyśmy mogli złe słowo, no coś Ty...

....czy Ty jesteś ograniczona do mantry wszystkiem winne jest PIS,

Wszystkiemu nie ....

......nie ma podatku liniowego, .....

To akurat ewidentna wina PIS

...... rząd zajmuje się głownie dotacją dla Rydzyka...

...

To była raczej domena właśnie poprzedniego rządu

Za resztę wymienionych zarzutów obarczam wieloletnie rządy i wcześniejszych ekip - obecną ocenię jak skończą (lub się wcześniej rozwiążą :D )

A i żeby mnie było niejasności - głosowałem na partię krasnali :)

P.S. Błagam nie odpisuj naprawdę nie ma sensu ciągnąć takich dyskusji ;)

A mnie nauczono w kapitalizmie, ze nalezy rozmawiac, ze dyskusja ma sens. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Nawet a przede wszystkim z kims kto ma odmienne poglady czy zdanie od ciebie. ( stad sie wziela "burza mozgow" a nie " Burza Pustynna" ) Bo jak inaczej rozwiazujesz problemy w swojej rodzinie, otoczeniu, miejscu pracy ? Za pomoca maczety ? 8) 8) 8) 8) 8) To jest pewna niedojrzalosc, obrazac sie, trzaskac drzwiami i wychodzic " bo ty jestes glupi" - obrazam sie, zabieram zabawki i ide na inne podworko. No i bez wyzwisk. To oznaka slabosci. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

I bardzo słusznie Cię nauczono. :D

Tyle, że, jak mniemam, nie znasz skasowanego1955 vel lewakka.

My już znamy i stąd nasz sposób reakcji. :lol:

Życzę Ci wiele cierpliwości w rozmowie. 8)

Jesteś tak ograniczony, ...jesteś zwykłym łgarzem

prawdziwa dobra forumowa dusza i typowa odpowiedź gdy ktoś ma inne zdanie...

że nie widzisz, iż skoro zarabiają reklamami to nie powinni pobierać opłat abonamentowych?

TVN i Polsat nie chciały ode mnie kasy na tę pensję Lisa, a TVP chce. I to mi się nie podoba.

co za obłuda, no gdzie napisałem że powinni pobierać opłaty abonamentowe??????

Jestem całym sercem za tym by zlikwidowano aboament RTV, bo to chore a większośc i tak płaci za kablówki czy platformy cyfrowe, a poza tym TVP ma reklamy, ale nie budzi sprzeciwu kupno LISA do TVP bo doskonale na nim zarobią a tych reklamach..., ale likwidację aboametu obiecało PO i co??? Może po obiecankach które się nie spełniły dla lekarzy i nauczycieli (oj jak TUSK obiecywał wielkie podwyżki a tu 200 zł), moze to PO wreszcie spełni choć jedną obietnicę i zlikwiduje aboament a nie tylko zajmuje się upartyjnianiem i wymianą kadr i wypłacaniem odpraw....

po prostu śmieszy mnie obłuda i brzydzi czytanie wypowiedzi dopiero co głosujących na PO, za liberlizmem, za wolością gospodarczą, a tu plotkujących i jątrzących zazdrością co do zarobków LISA, co do wartości jego domu, wyposażenia... śmieszne..... ELYTA...

Lewakk

p.s. czeka nas kilka lat powtarzania wszystkiemu winne PIS....., a Euro obejrzymy w Italii

Możesz sobie darować następme wpisy ? Chodzi o skasowanego. Skasowanego.