medoza01 07.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Czy ktoś może słyszał coś o tej firmie i o bramach garażowych od nich. Zapłaciłam 1000 zł zaliczki za bramę z torsystem i czekam na nią już 8 tygodni. Dziś dowiedziałam się, że będzie za 1 tydzień. O co chodzi? Na umowie mam termin realizacji 3 tyg. Radźcie mądrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 07.01.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Czy nikt nie ma takiej bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 07.01.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 08.01.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Czy ma ktoś taką bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil Korbik 09.01.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Masz przecież tyle znanych firm produkujących bramy garażowe. Raczej mało znana w Polsce firma. Ciekawe jak z serwisem? Ile kosztują części zamienne?Kilka lat pracuję w tej branży i co jakiś czas takie perełki sie trafiają Na pewno taki producent istnieje link do strony http://www.butzbach.com/industrie/i_start.htmla w Polsce http://www.torsystem.com.pl Złamali warunki umowy. 3 tygodnie to 3 tygodnie a nie 8 więc musisz negocjować cenę, montaż gratis itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 09.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Tez mialam u nich zamowic brame garazowa. Byl przedstawiciel (bardzo mily Pan) zrobil wycene i mialam do niego zadzwonic. Nie zadzwonilam. I to wlasnie dlatego, ze nie znalazlam zadnej opinii (zlej/dobrej) na forum muratora na temat tej firmy . Ostatecznie zamowilam brame garazowa Hoffmana i jestem baaardzo zadowolona z tej decyzji. Mysle , to forum daje wiele mozliwosci i rowniez czytajac uwaznie mozna ustrzec sie wielu bledow. Odnosnie firmy torsystem.....czy zamawialas u nich bezposrednio czy tez byl u Ciebie ich przedstawiciel z ktorym podpisalas umowe? Moim zdaniem za niewywiązanie sie z umowy powinnas zadac od firmy dużego upustu. upsss . mialo byc oczywiscie hormann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medoza01 09.01.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziękuję za odp. Rozwiązałam umowę, odzyskałam pieniądze i zamówiłam bromę z Krispolu. Mam następny termin oczekiwania....-4 tygodnie. Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 09.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 w ubiegłą sobotę zamontowali mi bramę Hormanna.Czekałem ok. 3 tygodni.Wszystko przebieglo bez problemów, a brama super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phum2 10.01.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 witam, ja kupilem brame segmentowa 4750x2000 mm razem z napendem firmy hörmann, z powodu wielkosci mialem czekac 6 tyg. po 4 tyg. dzwonili kiedy moga przyjechac montowac. brama i napend dzialaja bez problemu. lepjej wydac ciut wiecej pieniedzy ale zaoszczedzic sobie sporo zmartwien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts