Jurek_Z 07.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Czy ktoś stosował ten rodzaj fugi. Chodzi mi o zastosowanie w wiatrołapie, hallu, kuchni i jadalni z wyjściem na taras. Wszędzie ogrzewanie podłogowe. Chodzi mi o fugę trwałą, którą łatwo się czyści. Jak wygląda porównanie tego rodzaju fugi z fugą epoksydową?Opisy np tutaj i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 07.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Czy ktoś stosował ten rodzaj fugi. Chodzi mi o zastosowanie w wiatrołapie, hallu, kuchni i jadalni z wyjściem na taras. Wszędzie ogrzewanie podłogowe. Chodzi mi o fugę trwałą, którą łatwo się czyści. Jak wygląda porównanie tego rodzaju fugi z fugą epoksydową? Opisy np tutaj i tutaj Tak sie sklada ze ostatnio moj glazurnik kladl 3 dni temu w garazu i wiatrolapie w ktorym mam podlogowke. Ogolnie przeklinal ja jak cholera .Kolor wybrany to szary antracyt czy cos takiego.Jesli chodzi o porcelanowa gladkosc to duza przesada i w dodatku czasami koloru nie trzyma na szczescie nie ma duzo tych przebarwien. Ogolna ocena w skali od 1-10 dalabym 4. Teraz wybralabym inna firme ale ja szukalam konkretnego koloru i tylko kerakoll to mial. Pozdrawiam Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 08.01.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Tylko jedna negatywna opinia to chyba nie tak źle Inne fugi bardziej tu krytykowano. Może ktoś jeszcze miał przyjemność z tą fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 08.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Moi budowlańcy mieli przyjemność kłaść tę fugę, a ja impregnować. Nie mieliśmy do niej żadnych zarzutów. Mam też fugi Mapei, Excellent i Atlas. Najgorsza (to zdanie moje i budowlańców) jest Mapei - największe uziarnienie, najmniej gładka po wyschnięciu. Ja bym Kerakolla położyła jeszcze raz, mam nadzieję, że będzie równie dobry w użytkowaniu, jak w kładzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 08.01.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No to mamay 1 : 1 Może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 09.01.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jeszcze raz podbijam temat. Czyżby to była taka nowość, że mało kto to już stosował. A może ci którzy już położyli fugi zakończyli budowę i na forum nie zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 10.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Moi budowlańcy mieli przyjemność kłaść tę fugę, a ja impregnować. Nie mieliśmy do niej żadnych zarzutów. Mam też fugi Mapei, Excellent i Atlas. Najgorsza (to zdanie moje i budowlańców) jest Mapei - największe uziarnienie, najmniej gładka po wyschnięciu. Ja bym Kerakolla położyła jeszcze raz, mam nadzieję, że będzie równie dobry w użytkowaniu, jak w kładzeniu. Moge sie wypowiedziec na temat fugi EXCELLENT stanowczo nie polecam. Mam zabudowe wanny w mozaice 5x5 kolor szary.Wszystko byloby ok gdyby nie wyszly rozne odcienie szarosci.Teraz kombinuje co z tym fantem zrobic bo efekt slaby.Plytka byla bardzo droga i nie usmiecha mi sie skrobac. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts