Gagata 07.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Rzetelnie i w dobrej cenie! Mam z grubsza w głowie obraz jak to ma wyglądac, nie mam natomiast bladego pojęcia JAK TO SIĘ ROBI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 07.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 W technologii tradycyjnej murowanej, w szkielecie czy z bala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.01.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Stawiam na BAL (Niech zyje BAL!) Pozdrawiam, AB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryko 07.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam, prosze podac wiecej szczgolow, najlepiej na priv. moge zrobic maly serwis. html, php, mysql. grafike do portalu tez moge wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 07.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Niesmiało zareklamuje usługi mojego brata:http://www.webidea.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.01.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dziękuję, będę się kontaktować. Ale szukam raczej osoby, która wykonuje takie strony amatorsko (od słowa amator-pasjonat, ten który lubi ), bo raczej nie stac mnie na firmę.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts