kolega boba budowniczego 07.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Oddam za darmo ziemię ok 10 ton. Ziemia po wykopie fundamentów na działce , klasa 6. Do odbioru w miejscowości Palędzie, ok 4 km od Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 07.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Budowa już zakończona ? U mnie po zakończeniu i ułożeniu opasek okazało sięże trzeba sporo nawieźć, w sumie ok. 180 ton (na Twoje 10 też bym miejsce znalał, ale zimia i mróz ) Jeżeli budowa w toku to zostaw, teraz ziemia na wage złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolega boba budowniczego 07.01.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tak teraz spoglądam na swój post i widzę mała pomyłkę nie 10 ton ale 100 ton. Tylko że i tak muszę nawieźć trochę ziemi lepszego gatunku, a jeszcze mam do wykopania sporą dziurę na obszerną ziemiankę. Muszę się pozbyć choć połowy bo utrudnia mi to inne prace. Może po fali mrozów która sie właśnie kończy byłby Pan zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 07.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja już nawiozłem 800ton i chętnie bym łykonoł to Twoje 100ton - szkoda że to prawie 300km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts