romek163 15.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 balkon w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Może o to chodzi http://republika.pl/blog_eh_3627783/4413196/tr/pranie_w_rzymie.jpg zaraz,zaraz - to już jest suszenie poza łazienką... no dobra, niech Ci będzie - przekonałeś mnie że okno do suszenia jest jednak niezbędne ale, że im się te gacie w wentylator od klimy nie wkręciły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernabeu 15.01.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 balkon w łazience? nooo - ale afera, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernabeu 15.01.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Może o to chodzi http://republika.pl/blog_eh_3627783/4413196/tr/pranie_w_rzymie.jpg zaraz,zaraz - to już jest suszenie poza łazienką... no dobra, niech Ci będzie - przekonałeś mnie że okno do suszenia jest jednak niezbędne ale, że im się te gacie w wentylator od klimy nie wkręciły... bo ta klima ciagnie fresh air z tych gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 16.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 W poprzednim domu łazienka była z oknem, w obecnym.. są 2 (w tym 1 połaciowe). Na połaciowym jest roleta, w 2 oknie jest mleczna szyba. Jako argument za - okna w łazience zapewniają m.in. świetne dzienne światło do makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Również się przyłączę - główna łazienka z dwoma oknami połaciowymi. Jedno w sąsiedztwie wanny, aby można było podziwiać gwiazdy podczas kąpieli (do momentu aż nie zaparuje). Drugie tuż koło umywalek, aby dodatkowo doświetlić przestrzeń.Niestety WC na dole będzie ciemne, bo schowane pod schodami w środku budynku. No ale cóż. Będzie się tam wpadać tylko na chwilę. Rodzice u siebie mają dużą główną łazienkę z dużym oknem. Super sprawa. A że z widokiem na ulicę, to się po prostu opuszcza roletkę i po sprawie. Na górze w łazience gościnnej są dwa - połaciowe doświetlające prysznic i mała lukarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 16.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Okno w łazience przydaje sie do makijażu.Latwiej tez wietrzyc , nie chciałam łazienki bez okna. Mam okna w każdej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 16.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie ma to jak okno ze swiatłem dziennym z zewnatrz w łazience... Nawet wtedy mozna przekfalifikowac ja na salon kąpielowy.. Okno, okno okno i jeszcze raz okno. A z zewnatrz - bym sie nie martwiła - roletka czy delikatne zazdrostki i wszystko załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 16.01.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie no Krzysztofik. To zdjęcie jest super! A czemu okno w łazience do suszenia ? - ot taki skrót myślowy Obecnie , w bloku nic w tej p....nej łazience nie schnie i czasem sie smieję ze sobie okno w ścianie na dziko powinnam zrobić, żeby jakiś ruch powietrza był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 nie schnie - a masz w łazience kanał wentylacyjny? jeżeli tak to otwórz sobie okno w jakimś pokoju - wyjdzie na to samo... żeby nie wyszło że jestem przeciw oknom w łazience - mam i nawet większe niż było w projekcie... ale nie po to żeby pranie schło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 kiedy szukałam projektu, to te z łazienką bez okna eliminowałam na dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 też lubisz jak sąsiad patrzy? fajnie, że są jeszcze takie kobiety... na razie nie było w tym wątku o tym mowy ale pewnie duży % pań brało to pod uwagę jak przekonywało swoich mężów, że okno w łazience być musi.... oczywiście nie wyjawiały im prawdziwych powodów, tylko tłumaczyły, że okno jest niezbędne do suszenia prania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Łazienka obowiązkowo z oknem i z jakimś fajnym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 17.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 U góry okno połaciowe, na dole bez okna. Tez nie wybrałabym projektu, w którym obie łazienki są ślepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 22.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Okno w łazience obowiązkowo . Na parterze z matową szybą . A na poddaszu normalna szyba . Nie wyobrażam sobie łazienki bez okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 oczywiscie z oknem obie lazienki od frontu parter mam wysoki i genaralnie to z ulicy widac nasze glowy na poddaszu zamiast jednego dachowca pakujemy dwa - tak dla klimatu - nawet pomimo tego ze 2 dachowce velux lazienkowe z kolniezem kombi kosztuja nas okolo 2,5 koła do lazienek dajemy identyczne drzwi jak do pokoi od gory do dolu szklane (szklo w 4 segmentach). szklo jest matowe ale daje duzo swiatla. na dole oczywiscie dziurki do curkulacji powietrza mamy tez w planie kabiny prysznicow z krysztalowo-przezroczystego szkla lubimy swiatlo i w laziece czy łóżku raczej nas to nie przeraza a moze nawet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 i u nas obie lazienki z oknami dolna z prostym oknem 90x90, a gorna velux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro3003 25.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 U mnie (narazie w projekcie) obie z oknami. W chwili obecnej, czyli w bloku , tez z oknem - takim malutkim. Sprawdza się świetnie szczególnie do suszenia prania, a i ręczniki takie "świeższe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 25.01.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeśli jest taka możliwość, to zdecydowanie polecam okno w łazience (światło dzienne + wietrzenie).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 zdecydowanie z oknem (wietrzenie!!!), miałam już łazienkę bez okna - tragedia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts