oleniek 07.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam Zastanawiam się jak to jest z widnymi łazienkami? Z jednej strony fajnie - światło w dzień, a z drugiej, jeśli łazienka od frontu - to ktoś z ulicy widoczki ładne mógłby mieć A tak w ogóle mam pytanie do "domowników" Macie okna w głównych łazienkach? Jakie zalety? wady? Czy jest to "coś " co musi być, czy po prostu dobrze ją mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 07.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 do tej pory mam łazienkę bez okna, ale w nowym domu główna łazienka okno mieć będzie i jest to dla mnie priorytet. Nawet nie przejmuję się tym, że będzie ono od frontu domu. Roleta albo subtelna zasłonka i wszystko gra, a takie okno dodaje mnóstwo klimatu. Oglądałem kilka łazienek z oknami i wszystkie wyglądały super ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 07.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 do tej pory mam łazienkę bez okna, ale w nowym domu główna łazienka okno mieć będzie i jest to dla mnie priorytet. Nawet nie przejmuję się tym, że będzie ono od frontu domu. Roleta albo subtelna zasłonka i wszystko gra, a takie okno dodaje mnóstwo klimatu. Oglądałem kilka łazienek z oknami i wszystkie wyglądały super ;] Popieram!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 3 x z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 07.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Nie wyobrażam sobie sporej, jak przystało na główną, łazienki bez okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 08.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 08.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Z oknem jak nic Dla mnie to był jeden z warunków przy wybieraniu projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 U mnie głowna łazienka ma byc z baaaardzo duzym oknem ) Sasiadów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 09.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 U nas "kompromis" , tj. dolna, mała łazienka bez okna, górna większa łazienka z oknem. Kłopotu z podglądaczami nie ma (z tej strony brak sąsiadów). Taką łazienkę z oknem łatwiej wywietrzyć, światło dzienne to oszczędność prądu, choć jest to kolejne okno do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 09.01.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 U nas także dolna łazienka nie ma okna ale za to górna ma aż dwa! Nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce bo przeprowadzka dopiero w sierpniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 09.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 2 łazienki. Wszystkie z oknami. Ta na poddaszu z oknem połaciowym. Moim zdaniem - zamierzony brak okna (nie wynikający z uwarunkowań technicznych) jest poważnym błędem inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 10.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 mam nawet dwa okna w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 10.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Zdecydowanie z oknem. A planujesz w łazience suszyć pranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiasz 10.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jestem za łazienką z oknem. W łazience mam dwa okna- i to dachowe. Łazienka z oknem ma swój klimat, nie mówiąc o dobrej wentylacji. Jeśli chodzi o widoki za oknem, to rozwiązaniem może być specjalny wkład okienny- taka nieprzeźroczysta szyba, taką zastosowałam w oknie w wc na parterze domu. Z pomieszczenia na zewnątrz nic nie widać, a z drogi szyba wygląda tak jak pozostałe szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 11.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Z pomieszczenia na zewnątrz nic nie widać, a z drogi szyba wygląda tak jak pozostałe szyby. akurat chodzi o to żeby z drogi nie było widać tu akurat jest okienko do garażu ale w łazience szyba jest taka sama http://eminet.com.pl/lote2/okna2/IMG_0717_9_1.JPG szyba ornamentowa załatwia ten problem - ornament jest wewnątrz szyby zespolonej tak że na zewnątrz jest normalnie gładka wybór jest duży, każdy coś dla siebie podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 11.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Zdecydowanie z oknem. A planujesz w łazience suszyć pranie? akurat od usunięcia wilgoci jest wentylacja a nie okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 15.01.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czyli jednak okno to podstawa A czy okna macie "normalnej " wysokości czy robicie np takie szerokie, a niewysokie za to zamontowane np150 na podłogą. Gdzieś, u kogoś widziałam takie rozwiązanie i zastanawiam się nad jego wadami i zaletami. No i jak to wygląda W łazience zamierzam suszyć pranie. stąd pytanie o okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 15.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a co ma okno do suszenia prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 15.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a co ma okno do suszenia prania? Może o to chodzi http://republika.pl/blog_eh_3627783/4413196/tr/pranie_w_rzymie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernabeu 15.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 my poszlismy troszke dalej - dodajac do okna dachowego jeszcze drzwi balkonowe z malym balkonem mam nadzieje ze zalowac nie bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts