LuiLin 09.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mój kolega na studiach tak się nazywał. serio, bez S. To nas nawet nie śmieszyło później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mój mąż wybrał sobie imię dla córki Karmelia ,ale urodził, nam się drugi synek wiec daliśmy mu na imię Remigiusz .Mamy Tobiasza i Remigiusza Jak kiedyś będzie córka , to będzie miała na imię właśnie Karmelia .Podoba nam się to imię choć jest niespotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A mowil ze Keller... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 a może zrób tak: gdy córka się urodzi - popatrz w kalendarz jakie imię sobie "przyniosła" kiedyś było to często stosowane I co? Dwa razy mniej prezentow??? Jedna impreza zamiast dwoch??? No ja nie wiem, dla kogo to dobry pomysl... Pamietam, ze kiedy cieleciem bylam, w dniach urodzin i imienin tachalo sie do szkoly torbe cukierkow, na kazdej lekcji z namaszczeniem czestowalo nauczyciela, no i oczywiscie w tym dniu bylo mi oszczedzone... A tak... jeden dzien w roku w plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mój kolega na studiach tak się nazywał. serio, bez S. To nas nawet nie śmieszyło później. Mialam w podstawowce kolezanke Nieruchaj... i niestety... miala przefikane, zawsze nas to smieszylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.01.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 znalezione w necie: A ja NA PEWNO nie będę mieć dwóch nazwisk, nazywam się Ewelina Ruchała a narzeczony Piotr Bosko.http://www.blaise.us/emots/boff.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a może zrób tak: gdy córka się urodzi - popatrz w kalendarz jakie imię sobie "przyniosła" kiedyś było to często stosowane I co? Dwa razy mniej prezentow??? Jedna impreza zamiast dwoch??? No ja nie wiem, dla kogo to dobry pomysl... Potwierdzam ze jest to bez sensu! Mam mlodszego brata - Adama, urodzonego dokladnie 24 XIII (Wigilia) - przechlapane ma chlopak ta opcja 3 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Zielona z wrażenia dodała 13 miesiąc w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a może zrób tak: gdy córka się urodzi - popatrz w kalendarz jakie imię sobie "przyniosła" kiedyś było to często stosowane I co? Dwa razy mniej prezentow??? Jedna impreza zamiast dwoch??? No ja nie wiem, dla kogo to dobry pomysl... Potwierdzam ze jest to bez sensu! Mam mlodszego brata - Adama, urodzonego dokladnie 24 XIII (Wigilia) - przechlapane ma chlopak ta opcja 3 w 1 Ja w tym przypadku mam 2 w 1 bo też urodziłam się w wigiilię - na szczeście Ewa ma na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Zielona z wrażenia dodała 13 miesiąc w roku sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 a może zrób tak: gdy córka się urodzi - popatrz w kalendarz jakie imię sobie "przyniosła" kiedyś było to często stosowane I co? Dwa razy mniej prezentow??? Jedna impreza zamiast dwoch??? No ja nie wiem, dla kogo to dobry pomysl... ależ to społeczeństwo konsumpcyjne się zrobiło, tylko prezenty, imprezy, prezenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.01.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Fajny wątek, i jak dla mnie na bardzo czasie bo właśnie rozpoczęliśmy z mężem działania zmierzające do poczęcia drugiego dziecięcia Mamy już syna Igorka - imię wybrał mąż,chociaż mi też bardzo się spodobało. W przedszkolu nie ma drugiego Igora, a synuś też bardzo lubi swoje imię - jego wersja tego imienia to Iguś Teraz gdybyśmy mieli drugiego syna chciałabym dać mu na imię Nataniel - będę tylko musiała w razie czego popracować nad mężem, który ma jakieś opory. Co do dziewczynki to podoba mi się Nina, Nadja i Tatiana - tyle tylko, że w parze z Igorem może być zbyt prawosławnie Z mniej wschodnich podoba mi się Bianka i Oriana tyle tylko, że co do Oriany mąż również stawia opór, dziwny jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.01.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jako ze na dniach zostane ojcem maudi i jak, jest już? bo imiona już czekają... mam nadzieję, że dowiemy się, które wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 12.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Moja miała być chłopczykiem Michałem, jest Michalina (5l at), uwielbiam mówic do niej Michaśka,Michalinka, Mika, Mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozlolek 12.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Moja miała być chłopczykiem Michałem, jest Michalina.... a moja mial byc Marcinem ...wiec jest Martynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 12.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 13.01.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 jako ze na dniach zostane ojcem maudi i jak, jest już? bo imiona już czekają... mam nadzieję, że dowiemy się, które wybrałeś no jeszcze nie ma, czekamy az sie mala dzidzia namysli... na tachwile jestesmy przy Amelce lub Gabrysi, licze na to ze jak zobacze buzke to imie samo sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Moja córka ma na imię Gabrysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 13.01.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Starsza- Alicja, młodsza- Maja. Oba pięknie się zdrabniają i dobrez mi się kojarzą z konkretnymi osobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 moja Sylwia- imię wybrane przez tatę, gdyż urodziła się w....jego urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts