maudi 04.02.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 dziekuje wszystkim za zyczenia, coreczka zostala Gabrysią ,dzis ją zarejestrowalem ps. oto ona: http://www.maudi.republika.pl/DSC_2390.JPG pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 maudi, śliczna ta Twoja Gabrysia , a jaką bujną czuprynę już ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 05.02.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 maudi, śliczna ta Twoja Gabrysia , a jaką bujną czuprynę już ma... czupryna po tatusiu, chociaz jemu zaczynaja juz z tylu glowy wypadac ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.02.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 dziekuje wszystkim za zyczenia, coreczka zostala Gabrysią ,dzis ją zarejestrowalem ps. oto ona: http://www.maudi.republika.pl/DSC_2390.JPG pozdrawiam Maudi, miód lejesz na moje serce tą Gabrysią. Gratulacje. Niech się zdrowo chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 05.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No to jak tam samopoczucie tatusiu czy jeszcze nie córcia daje w kosc po nockachPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 08.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Serdeczne gratulki dla dumnych tatusiów Sashy i Maudiego!!! Tak się wzruszyłam jak je zobaczyłam, że aż mi łezka poleciała Ja też chcę............ Annja... piękne to imię Nataniel, zobaczę tylko czy i mężowi się spodoba (jego faworyt to Mikołaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 12.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A imiona naszych córeczek bliźniaczek są jakże różne:Kasia i Nina (teraz już mają 3 miesiące)Jedno wybierał tatuś drugie mamusia.Starsza coreczka - Urszulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mnie się podobają imiona kwiatowo-owocowe: Liliana, Malwina, Malina, Jagoda. A z takich popularnych to Anna (gdyby zamiast synka urodziła nam się córeczka, to właśnie byłaby Anią), Magdalena, Ewa, Ula, Marysia. Pozdrawiam Ninuś, to tak jak i mnie! Tylko... miała być Jagódka Malina, a będzie drugi siusiak i imienia jak na razie brak, bo przecież nie Agrest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 17.03.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 No to jak tam samopoczucie tatusiu czy jeszcze nie córcia daje w kosc po nockach Powodzenia oj daje czadu nocami, ona jedna mala a my we dwojke mamy co przy niej robic powoli do nie przespanych nocy sie przyzwyczajam... tak jak kiedys 22-ga dla mnie to byl jeszcze dzien teraz to juz pozna noc mala ma juz 7 tyg skonczone jak poprosicie to wkleje aktualne zdjecie a wyglada juz jakby miala pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 17.03.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Serdeczne gratulki dla dumnych tatusiów Sashy i Maudiego!!! Tak się wzruszyłam jak je zobaczyłam, że aż mi łezka poleciała Ja też chcę............ Annja... piękne to imię Nataniel, zobaczę tylko czy i mężowi się spodoba (jego faworyt to Mikołaj). dziekuje dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maudi 17.03.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 zartowalem... nie musicie prosic , oto ona http://www.maudi.republika.pl/DSC04682.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 17.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a ja również dziękuję tutaj mam zdjęcie gdzieś koło 4-6 tydzień http://img389.imageshack.us/img389/3488/hpim1001gf0.jpg lekko przestraszona w plemnikowej czapeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.03.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 maudi i Sasha - szczęściarze jesteście, dziewczyny piękne ale tak za 15 lat to duże kłopoty będą - chłopcy będą drzwiami i oknami wchodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 18.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Jakoś sobie poradzimy.... mam przynajmniej taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.03.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No co Wy???????????? Etiennette, Falco Christian, Fabienne, Xaviera - to dzieci jednego ojca. A Wy co? Brakuje Wam wyobraźni????? Michał mu dali kiedyś, skrzywdzili go a on nie krzywdzi swoich dzieci w ten sposób, to dlaczego Wy Anie, Agnieszki pękacie, co?????????? Dawać wyobraźni wolne - i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Sam jestem Paweł - dzięki Ci mamo, nigdy Ci za to nie dziękowałem, ale słowo, kocham Cie jeszcze bardziej że mnie nie skrzywdziłaś jakimś Xawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts