płebla 07.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam.Czy ktos ma takie grzejniki i moze podzielic sie opinia.Chodzi mi glownie o to czy cala powierzchnia grzejnika jest ciepla czy tylko gorna czesc mniej wiecej od polowy bo u mnie tak jest i to mnie niepokoi bo w salonie troche za chlodno.Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 27.01.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam. Czy ktos ma takie grzejniki i moze podzielic sie opinia. Chodzi mi glownie o to czy cala powierzchnia grzejnika jest ciepla czy tylko gorna czesc mniej wiecej od polowy bo u mnie tak jest i to mnie niepokoi bo w salonie troche za chlodno. Płebla Ponawiam pytanie Czyzby belgijski producent tych grzejnikow mial taka kiepska sprzedaz w Polsce Przepraszam bo prawidlowa nazwa to VASCO MODEL NIVA Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts