roni_71 08.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam wszystkich.Po przeczytaniu kilku wątków na ten temat zupełnie juz zgłupiałem.Ale od początku.Mam mieszkanie 38 m2,w kuchni zamontowany kocioł dwufunkcyjny z otwartą komorą spalania,pod oknem nawiew(otwór),okna plastiki.Przy ostatniej kontroli kominiarza sugestia żebym zamontował sobie nawiewniki ręcznie sterowane w pokojach.Myślę sobie super,w końcu w kuchni będzie ciepło.Jednak niektórzy użytkownicy nawiewników z tego forum piszą,że jednak można odczuć nieco niższą temperaturę w pomieszczeniach przy takiej samej nastawie na piecu.Coraz bardziej skłaniam się do zamontowania nawiewnika tylko w kuchni.Prosze o jakieś porady.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.01.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Myślę sobie super,w końcu w kuchni będzie ciepło. będzie cieplej w kuchni a zimniej w pokojach - bilans musi wyjść na 0 będziesz dopuszczać zimnego powietrza w pokojach to co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts